.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    torres4o0o0o
    Guest

Как да си сглобя клавиетурата.

Значи аз си разглобих клавиетурата и като я сглобих тя небачкаше някой ако може да ми даде клип или снимки как да я сглобя.

Супер фен
    Хмм, не съм си играл да разглобявам моята, но май кабелът отива към една платка, виж дали всичките кабелчета имат връзка с платката.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна

Re: Как да си сглобя клавиетурата.

Цитирай Първоначално написано от torres4o0o0o
    Значи аз си разглобих клавиетурата и като я сглобих тя небачкаше някой ако може да ми даде клип или снимки как да я сглобя.
    Разкажи по-подробно.За къв чеп си я разглобявал ??
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Аз преди 2 дни разглобявах моята на съставните и части, за да почистя копчетата, както и боклуците попаднали между тях... Отне ми точно 2 часа от започването на разглобяването, до измиването на всяко едно отделно копче от нея, след това чаках да изсъхнат и накрая ги подредих - все едно редях пъзел по картинка В резултат от тези мой действия клавиатурата ми придоби "чисто - нов" вид (все едно сега съм си я купил, а не преди 4-ри години)

- Най-хубавия момент беше, когато отново заработи...

"torres4o0o0o" - Не съм се сетил да правя снимки, но явно ти нещо си объркал при сглобяването... Виж дали платката е влязла на мястото си или дали не си я обърнал!!! Ето малко снимки, които изрових в нета:

http://www.modreactor.com/_articles/...ard_mod/16.JPG

http://www.modreactor.com/_articles/...ard_mod/22.JPG

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Аз преди 2 дни разглобявах моята на съставните и части, за да почистя копчетата, както и боклуците попаднали между тях... Отне ми точно 2 часа от започването на разглобяването, до измиването на всяко едно отделно копче от нея, след това чаках да изсъхнат и накрая ги подредих - все едно редях пъзел по картинка В резултат от тези мой действия клавиатурата ми придоби "чисто - нов" вид (все едно сега съм си я купил, а не преди 4-ри години)

- Най-хубавия момент беше, когато отново заработи...

"torres4o0o0o" - Не съм се сетил да правя снимки, но явно ти нещо си объркал при сглобяването... Виж дали платката е влязла на мястото си или дали не си я обърнал!!! Ето малко снимки, които изрових в нета:

http://www.modreactor.com/_articles/...ard_mod/16.JPG

http://www.modreactor.com/_articles/...ard_mod/22.JPG

Моята колкото и да я чиста, няма да стане като нова, щото са изтъркани копчетата от писане

Цитирай Първоначално написано от Reaper93
    Моята колкото и да я чиста, няма да стане като нова, щото са изтъркани копчетата от писане
    Ако имаш предвид буквите и клавиатурата ти е някоя скъпа, можеш да помислиш и за този вариант: >>>ТУК<<<

Не е скъпа(обикновенна DELUX 12 кинта ;д), и не ми трябват лепенки..Познавам си копчетата

Само, че трябва да я чистя, щото в миналата намерих хлебарка,чипс,снаксове, прах и разни други мръсотии

Супер фен
    Не е скъпа(обикновенна DELUX 12 кинта ;д), и не ми трябват лепенки..Познавам си копчетата

Само, че трябва да я чистя, щото в миналата намерих хлебарка,чипс,снаксове, прах и разни други мръсотии
    не си и представям кво е у вас

Цитирай Първоначално написано от ThEKiNgG

не си и представям кво е у вас
    КАЗАХ миналата клавиатура, демек преди 4-5 години..Тогава бях на 11 някъде, и ядох много пред компютъра, а хлебарката незнам от къде беше(по принцип унас няма хлебарки...А теб кво те интересува, какво е унас?Убеден съм, че е 100 пъти по добре отколкото при тебе!

Мега фен Аватара на Chacho
    За нищо на света не бих си изчистил клавиатурата. Аз ядене не изхвърлям. ^^
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Да нося бира тогава и да я почистим

Цитирай Първоначално написано от Cybershot
    Ах клавиатурата ми е чиста, ама няма нищо носи бира...Ше чистим хладилника

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Cybershot
    Ах клавиатурата ми е чиста, ама няма нищо носи бира...Ше чистим хладилника
    И на това съм съгласен

Имаше един лаф, че "истинския хакер, никога няма да умре от глад... той ще продължава да се храни с трохите останали между копчетата на клавиатурата му!"

Имаше един лаф, че "истинския хакер, никога няма да умре от глад... той ще продължава да се храни с трохите останали между копчетата на клавиатурата му!"
    И ще има поне един месец интернет от кеша на проксито
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    И ще има поне един месец интернет от кеша на проксито

Голям фен Аватара на RadioMan
    Град
    Добрич
    Баща ми разглоби моята клавиатура нещо прекъснаха кабелите наприви ги тои както тряя обаче като я оправихме не работеше мн странно помислих си че платката е изгоряла ала как щее изгоряла като клавиатурата свети а копчетата не бачкат !!

Цитирай Първоначално написано от RadioMan
    Баща ми разглоби моята клавиатура нещо прекъснаха кабелите наприви ги тои както тряя обаче като я оправихме не работеше мн странно помислих си че платката е изгоряла ала как щее изгоряла като клавиатурата свети а копчетата не бачкат !!
    Платката не допира добре до крачетата на печатната платка на клавиатурата, които я свързват с лампичките и кабела!

Тоест това:

Трябва да се сложи хубаво така:

Има две винтчета, които стягат едната към другата, като от долната страна има една силиконова подложка и желязна планка!

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от RadioMan

Има две винтчета, които стягат едната към другата, като от долната страна има една силиконова подложка и желязна планка!
    Не всички имат винтчета.Моята няма

П.П.Пиши ми на ЛС скайпа си /doomkillerr/
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Е да, но лампичките светят. Може да не е вързан кабела хубаво. На снимката е показано. :>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си