.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София

Криво ли ви е когато се налага да скъсате?

Как се чувствате когато всичко показва че трябва да скъсате с половинката си? Лесно ли е да кажете КРАЙ? Как се справяте след това с неизбежните разговори за това кой е виновен и защо се е стигнало до тук?

За да не е съвсем неясно.
    Нейната грешка - връзка с още един мъж в когото е влюбена, за разлика от мен. Това е и причината да я скъсам.
    Моята грешка - научих това по нечестен начин набутвайки се в лична кореспонденция.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не е лесно. Това си е трудно решение, обмисляно отново и отново и отново. Склонна съм да правя компромиси, надявала съм се човекът до мен да ги оценява и разбира по правилния начин, но когато връзката просто не върви, тъпчем на едно място и си играем на "Прецакай другарче", опознали сме се достатъчно и си даваме ясна сметка, че някои черти от характера или възгледи у дадения човек са несъвместими със собствения мироглед, чисто и просто слагаме "Край". Разговорът не е никак лек /честно казано на мен ми прилича много на онези изяснителни разговори след голяма караница- разбор на причините/, старая се да съм откровена и едновременно тактична.
    Митак, ама и ти си един късметлия... Връзка от разстояние имаше, доколкото помня, с една мадама от Казанлък/ако не ме лъже паметта/, сега пък в любовен триъгълник си се забъркал...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Where streets have no name
    Не е лесно, трудно е сам да си признаеш, че се налага да се раделите и още по-трудно е да го обясниш на половинката.
    Кофти ситуация наистина, но когато накрая си кажеш всичко, което си премълчавал и вече не ти пука как се изразяваш, се чувстваш някак освободен. В първите моменти си смазан, но наистина по-добре е така.
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Град
    София
    @kalpazanka

Малко офтопик.
    Връзката от разстояние е със същата дама и въобще сложна ситуация. Дамата е от Девня - 420км от мен. Разведена е с две деца, без желание за 3-то от когото и да било. Тежък и труден характер. С всичко до тук направих компромис, но да я издържам докато тя е с друг не.

Град
    пространството на Дисе
    Е, мисля, че е достатъчен повод за теб да прекратиш взаимоотношенията си с нея е решението й да няма повече деца. Последното вече просто е преляло чашата.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ех Мите Мите...

Приказвах ти едно време за връзките от разстояние...

А иначе - не е трудно. Стига да си убеден че искаш точно това. То това е най-трудната част де. Да се убедиш че въпреки всички чудесни, прекрасни, невероятни моменти трябва да скъсаш с човека до теб заради всички, ужасни, отвратителни, грозни, непристойни постъпки. В противен случай последните изобщо не ти пречат, а е просто прищявка.

В твоя случай мисля че е повече от достатъчен повод това че тя е отказала да има трето дете от когото и да било. Все пак за да сте семейство.. трябва да има нещо което да ви свързва напълно. А и да ти кажа тая връзка нейната не е от вчера... според мен нарочно е играла така.

И такива работи

Едит: Макар че.. ти вече си отписан отдавна, така че.. не знам как ти ще я "късаш". В смисъл тя е скъсала с теб, дота преди ти да си помислиш да скъсаш с нея.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

когато е неизбежно просто действам докато все още съм ядосана ,защото колкото пове4е 4акам,толкова по-трудно става.Запо4вам да си спомням разни мили моменти и т.н. ,но ... просто си казвам "Моята половинка не би ми при4инила това,но след като го е направил зна4и не ме заслужава ,прав му път".Много е трудно,но нямаме друг избор освен да постъпим както е редно и да продължим напред.
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    София
    Влади тя е влюбена в този мъж. Аз бях мъжа за пред децата. Този дето идва един път месечно и пълни хладилника пък тя ако е на кеф ще прави сухарски секс с мен. Другия е по-нагоре на стълбата. Хубавото е че го разбрах бързо и все пак ми е криво когато аз гоня.

Град
    В мислите на хората
    Да бе, точно това имах предвид и аз (:

Кофти роля е било, но.. поне ще знаеш вече

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Мразя го това просто.В повечето случаи и аз плача , докато го правя.Не знам, но вече 2 момчета плакаха, когато ги оставях, как да не рева и аз до тях :С Много ми беше гадно.За това сега правя нещо, което пак не е добро, но просто като стане време за раздяла ставам по-студена.От там той сам почва да пита какво става, защото разликата се усеща.Не мога да ги кажа тея думи "режа те" ,просто. . ддз.От вътре е вважен за мен тоя човек по някакъв начин и не искам да му е кофти, но то няма добър начин на казване, че чувствата са отминали

Град
    пространството на Дисе
    Не намесвайте разстоянието във връзката. Тук основното е характерът на лирическата героиня.
    Миташко, не заслужаваш адмирации за ровенето в лична кореспонденция, но как се усети, че има нещо гнило?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Не намесвайте разстоянието във връзката. Тук основното е характерът на лирическата героиня.
    Миташко, не заслужаваш адмирации за ровенето в лична кореспонденция, но как се усети, че има нещо гнило?
    Не се бяхме виждали 45 дни, а тя ме посрещна много студено. 3 дни след великден имаше рожден ден, а личния си подарък дори не отвори преди аз да настоя последната вечер (става дума за луксозна нощница). Отказваше ми се близост с оправдание за нервност и умора. Намери недостатък в нещата които бях напазарувал. Дори когато децата излизаха за дълго навън и оставахме сами тя предпочиташе компютъра пред мен.

Град
    София
    Да допълня че нощницата не беше облечена, а само погледната.

Град
    В мислите на хората
    Калпазанке, тъй е, обаче ако бяха в един град, Митко много отдавна щеше да се е усетил накъде духа вятъра. така че разстоянието тук е от доста голямо значение.

Dr. Gregory House

Град
    пространството на Дисе
    Приказвах ти едно време за връзките от разстояние...
    Зависи. Мнооого зависи. А и звучиш доста негативно.От коментара ти останах с впечатление, че ако съпругът/гаджето се издуха в чужбина по финансови причини, едва ли не трябва да го обесим публично, след което да прекратим всякакви взаимоотношения с него. Затова тук водеща ми се струва характеропатията, а не толкова разстоянието. Може и в един град да са, но ако мацката е хитряга, той може дъъъъъъълго да си ръси съдържанието на портмонето, преди да се усети, че пикае срещу вятъра.

Град
    В мислите на хората
    Е, нека поясня още млко значи.

1. Митето го познавам. супер сериозен и готин човек е. Така че.. няма опция да се остави да го лъжат дълго. Ама ми е интересно наистина, как е надушил че ябълката не е читава.
    2. Доколкото разбирам те не са живели заедно и не са били "заедно" в истинския смисъл на думата. Затова и не намесих тоя аспект на нещата. А иначе естествено че ако на гаджето ми и се наложи да пътува извън града ми за известен период от време.. ще си поддържаме връзката някак. Пък ако не върви чак след това ще се мсили за по крайни мерки.
    3. Като цяло връзка от разстояние преди да си бил с човека на живо 2-3-5 месеца си е чиста набутвация. Точно защото почти никога не те възприемат на сериозно. Както и ти другата страна. Когато ече си бил с половинката ти Х време, тогава заминването е просто.. временно.

Hope it`s clear now

Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на playhard1
    не знам, за мен беше много трудно (не мога да скрия, че още мисля за нея и ...). Лошото е, че е много трудно да си признаем истината. Виждаме, че не е правилният човек, но пак продължаваме да изпитваме обич към него/нея. Аз все още не мога да овладея това нещо...

зависи дали съм била влюбена в дадения човек,
    какъв е развоят на събитията,
    защо късаме, как съм се чувствала по време на връзката ни.
    може пък аз да искам да скъсаме.
    аз съм гама от различни настроения и постояно ми се сменят мислите,
    тъй че отговорът ми, обобщен в една дума е:
    "зависи".
    :P
    Medusa…abuser…both beast and beauty. Seducer…she'll use you…bring you to your knees.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Много ми е криво.
    Не защото съм влюбена, а защото ми е жал. Ако другия изпитва чувства, но ти знаеш, че не върви и само ще се задълбаете - тогава е много трудно.

Щом съм стигнала до решението да скъсаме и щом има причини за това не ми пука.Това е решението ми, дори и да не е желанието ми.Трябва да имам сила и воля да продължа напред.Не е важно колко пъти ще падна, а колко ще се изправя.Това е принципа на който държа аз.Всеки край е начало, няма за какво да ми е гадно.Няма да се прекланям към някого, който си играе с чувствата и с личноста ми.

Град
    Where streets have no name..together with HeR
    Би ли ти било криво ако се наложи за 2 седмици да скъсаш и да тръгнеш 3 пъти? Тц, края никога не идва ,няма и да дойде ( колкото и да ти се иска скъпа моя )
    Matthew Bellamy
    Dominic Howard
    Christopher Wolstenholme

▬▬▬
    MUSE
    ▬▬▬

Супер фен Аватара на Glamour92
    Ами гадничко си е Обикновено в такива ситуации започвам да държа тъпо и несериозно и да правя номерца,само и само отсрещната страна да се осъзнае и "да свърши мръсната работа"(да ми бие шута демек )
    Ако и това не помогне аз късам и после се чувствам като гаднярка
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Много ясно,че не е лесно особено като сте прекарали и много хубави моменти.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Не трябва да се чувстваш виновен. Такива говеда с лопата по главата. Храни куче да не ти пуска.

Копеле, само едно не мога да разбера. УМРЕА жените в София ли, че тръгна да търсиш някакви селски пръчки, при това и разведени от Девня.

Не е нужно дори да се месиш в лична кореспонденция за да установиш, че кръшка. Не сте се виждали от 45 дни. Това теоретически са 45 дена без секс. Тя, ако наистина те обичаше от вратата щеше, докато те целува да ти разкопчава ципа на панталоните и да те тегли на заден ход към спалнята, след което ще последва три часов безспирен секс. Това, което тя е направила е повече от ясно, че кръшка. Аз лично, ако видя СМС-и или чатове, че си е писала с някой мръсотии по бих се усъмнил, но в този случай съмнения няма - сигурно е.

Как може да ти е гадно? Тя трябва да се радва, че не си и вдигнал огромен скандал, ударил шамар и изчезнал. Радвай се, че си се отървал.

И пак... умреа жените в София ли бе, човек?

ЕДИТ: Един съвет от мен. Блокирай я в скайп, фейсбук и всякакви други средства за комуникация. Изтрий й телефона. И когато се затъжиш, мине ти, или пък си отчаян в някой момент си напомняй, че тази жена не те обича, не е влюбена в теб и продължаваш напред.
    Temet Nosce

벨야카

umri изгрубя братче Достатъчно е да я игнорира мисля ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си