- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Криво ли ви е когато се налага да скъсате?
А аз се чудя не дали умреа жените в София, а тя на колко години е /според паспорта, той акъла е ясен/.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Зависи от случая, в който късаме. Когато вече няма чувства във връзката,ми е гадно само за чувствата на момчето, които ще нараня. Ако във връзката няма повече "хляб", тоест, връзката е във застой, като че ли любовта изчезва (само се караме, подхвърляме си обиди, правим си номера), тогава е най-трудно...Първо си мислим, че е временно състояние или нещо от сорта и после като минат 2-3 месеца, разбираме, че просто любов няма...Ето това е трудния момент за мен, да се откъснеш от мечтата, че връзката може да се оправи.Това за мен е най-тежкият случай, когато заради инат,егоизъм,прекалена раздразнителност и т.н. се налага да прекъснем връзката си.![]()
естествено.. независимо в кой е причината и какъв е повода за ряздялата ни ..пак ми е било мн сдухано ...
все пак преди да стигнем до раздялата е имало нещо /силно или слабо/ помежду ни .. имам предвид че не ми е било безразлично ,дори в тоя момент да изпитвам омраза към него .. пак ми е мъчно![]()
If I played you like a toy?
На 35 вече навършени. Така се случи, че вдигнах червения картон точно на рождения й ден.Първоначално написано от kalpazanka
Остав тва,че е било на рождения й ден,като не те обича едва ли и пука толковаАз се чудя само как "мъж" на твоите години се залъгва така...седни си намери някоя сгодна женица от града си па се оженете и си народете чавета...не си първа младост вече,че да се занимаваш с такива забежки от разстояние.Ако нещата са били сериозни,а това трябвало да е така,ако си и хранил децата,както твърдиш,тя е трябвало да се премести при теб и да заживеете заедно а не да се лигавите така.Не вярвам да е било толкова трудно ако е имала някаква кариера или нещо такова,което не може да зареже,нямало е да се налага да й храниш децата.Аз лично не мога да го разбера това
![]()
Ти предполагам си поне 10 години по-малък. Бегай надалече. 35 годишна кръшкаща разведка с две деца на 440 км от София. Взел си правилното решение според мен.Първоначално написано от dimitar_ak
Temet Nosce
벨야카
Никак не е лесноОт която и да е страна, ако на късащия му пука за зарязание пине мъничко - никак не е лесно.
I'm inlove with a criminal...
Едва ли е лесно да кажеш "Край", след като все още обичаш шартьора си, но има обстоятелства, ситуации, които просто налагат разделят (както в твоя случай, съжалявам, за което) Дори и вече да няма чувства в една връзка, мисля че също е трудно да сложиш края. Раздялата винаги боли, независимо дали малко или много.Първоначално написано от dimitar_ak
Трябва да умееш да говориш, но и да умееш да слушаш. Ще изложа моята теза относно това защо се е стигнало до тук, а след това ще изслушам него.Първоначално написано от dimitar_ak
Ако мога и да се изкажа по твоя случай - не мисля, че твоята грешка е била, че и се бъркаш в личната кореспонденция Грешката ти се е кореняла в това, че някак си доверието от твоя страна липсва (до колкото знам връзката ви беше от разстояние и е що годе нормално, но все пак...) Нейната грешка обаче (поне по моето скромно лично мнение), че тя е сгрешила много повече, след като не ти е казала за другото момче и те е залъгвала ...Първоначално написано от dimitar_ak
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
к'ва нейна грешка, тая жена е тотална лисица и неблагодарница, поне с действията си и за мен. изтъкана е от грешки, не е само една.
авторе, много лош развой на събитията и искрено съжалявам. опустошаващо е сигурно...
=> за края и слагането на край - дали ти ще, или те ще ти, винаги има едно гадно чувство, което стои достатъчно дълго. толкова повече стои, колкото повече хубави мигове сте имали с човека.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
След като мълчах 3 дни тя ме потърси с желанието да поговорим. Плачеше, но като цяло разговора стигна до там, че тя е много излъгана и наранена и за нея вече съм просто познат. Ако искам може да опитаме, но трябва отново да спечеля сърцето й. Е казвам ви не съм подивявал така. Този път я направих на парцал.
Доста е неприятно.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Тя е излъгана и наранената? А ти как трябва да се чувстваш, след като си разбрал, че е и с друг? Да Скачаш до небето от радост ли .....Първоначално написано от dimitar_ak
Абе тия жени (нищо, че и аз съм) ама някои просто ме изумяват....
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Раздялата не е проблем.Но виж, вземането на решение за раздяла...
all day... all night... what the fuck?!
Диди пак ви крие шапките, нищо че е млада и хубава![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не това е най - готиния момент.. всеки иска такъв![]()
.. наистина замисли се какво питаш![]()
[b][color=black]Espa
това му се казва ужасна наглост, бих казал аз.Първоначално написано от dimitar_ak
^ виж темата хубаво бе.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
За мен пък ,когато не изпитвам нищо е много лесно да кажа края...(5f)
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Ми щом късам с някой значи не ми пука вече за него следователно не ми е криво.![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК