.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Немски- има ли по лош език от този

Здравейте, имам нужда от малко помощ. Осми клас съм за първа година уча този език и ми се стъжни живота.може ли само някой да ми обесни разликате м-у solange sobald и seitdem

Мега фен Аватара на Chacho
    Solange - докато
    sobald - щом
    seitdem - откакто
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

При solange действията в ГИ* и ПИ* започват и свършват едновременно. пр: Ich bin gl
    Male

Специално за това не мога да ти помогна,но немският не е толкова лош.Просто е сложен и трябва много да се учи.

Цитирай Първоначално написано от vampirediaries
    Специално за това не мога да ти помогна,но немският не е толкова лош.Просто е сложен и трябва много да се учи.
    По-скоро е простичък, но си трябва учене.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Винаги всички са ми казвали, че е по лесен от английския. Поне аз лично, като го учих, хич не ми беше лесен. Или сигурно мързела ми е надделял. Но граматиката може би е по лесна. Сядаш и учиш думи.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Специялно за тази задача не мога да ти помогна..Но 100% съм сигурна,че немския не е толкова лош и труден..
    Просто трябва учене,както и при останалите езици
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мерси много

Голям фен Аватара на stelit0
    бахти кучешкия език...като чуя някой да го говори все едно куче ми лае в лицето

Град
    In the middle of Nowhere
    Хаха...Има по-лоши езици например датски,шведски...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Немския е най-тъпия грозен език,както и труден много
    Английския в сръвнение с немския ми е като майчин език

Подкрепям, че немския е отвратителен. От малко съм го намразила и никога не съм изявявала желание да го уча. Японският ми се вижда 100 пъти по-лесен и по-добре звучащ например.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Не помня темата да е "Колко отвратителен е немският!", така че може да си задържите обидните коментари за себе си.
    Male

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Да се научиш да говориш немския е все едно "бла,бла" ,но да казваш "блу,блу"

П.П.Аз уча немски.1я срок имах 14 (2и).Но не се отчайвайте.Аз например завърших с (4)
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Цитирай Първоначално написано от Hayashi
    Подкрепям, че немския е отвратителен. От малко съм го намразила и никога не съм изявявала желание да го уча. Японският ми се вижда 100 пъти по-лесен и по-добре звучащ например.
    Между другото не е ли ти малко трудно да даваш коментар за език, който не си учила? Канджитата в японският са направо да припаднеш, а граматиката е лесна, но доста далечна за нас, западняците. Да не говорим, че формите на глаголите са бетер падежите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си