.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

За пари ? За много пари .. !

Слагам го тук понеже става въпрос за фън игри А ако не Ви фънка нека админите да го бумнат в кофата

Става въпрос за портал за игри , където можете да играете за истински пари или просто за забавление срещу други хора . Един наистина интересен сайт . В него можете да намерите най различни игри с които да спечелите пари .

Защо сайта ще ни дава пари да играем ?

По – този начин сайта печели сигурни посетители , които играят техните игри и продължават да ги играят с цел да спечелят доларчета .

Как се печелят парите ?

Имате избор да играете за пари или да не играете за пари ,а просто за забавление .

И така как става всичко . Правите си регистрация , харесвате някоя игричка и започвате да играете . Като постигнете някакъв резултат печелите пари .

Любопитни сте още ?

Това е сайта - НАГРАДИ . Никои не мога да задължа на сила . Регистрирайте се и ако Ви хареса , защо да не направите някои лев от забавление ?

ЛИНК КЪМ САЙТА

Като бях малък трябваше да уча БЪЛГАРСКИ ЕЗИК , а сега трябва да уча АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ,а какъв ли ще бъде другия език ..

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    хмм интересно ...

вече по исках 10 $ като ми пратят ще снимам и ще докажа
    Като бях малък трябваше да уча БЪЛГАРСКИ ЕЗИК , а сега трябва да уча АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ,а какъв ли ще бъде другия език ..

Това е доказателство ,че плащат !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си