- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Продавам плакати от БРАВО : )
Продавам плакати от БРАВО на български и чуждестранни изпълнители.
Ако ви интересува някой изпълнител,актьор или филм,пишете![]()
Кеша?
•Don't be a little bitch with your chit chat• ...
•Just show me where your dicks at• ...
Children of Bodom, Cradle of Filth?![]()
Мисля,че не,тъй като БРАВО рядко са пускали на такива групи плакати. : (Първоначално написано от MidnightTornado
Мисля,че не,тъй като БРАВО рядко са пускали на такива групи плакати. : (Първоначално написано от MidnightTornado
Сори за спама, но ако искаш плакат на тези групи може да си поръчаш стар брой на ПРО-рок. Пускали са.Първоначално написано от MidnightTornado
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Моля те дай ми снимка на плакатите от БРАВО![]()
Мда, знам.Първоначално написано от DesireToFire
![]()
Плакатите на Еминем са купени,на Пак нямам ; ) на Парамор имам 2 или 3 : ) Ако се интересуваш пиши ми на ЛС ще ти пратя снимки : )
не съм напълно сигурна,но мисля че имам 1 или 2 плакатаще проверя и ще отговоря пак
![]()
Ima6 li na Justin Bieber, Lady Gaga, Beonce ili na rihhana? Ako da skaipa mi e kati_kz1, a imeila kati_kz1@abv.bg. Plis!!!
За феновете на Лейди Гага-съжалявам,но нямам.Имам приятели, които са и фенове и веднага щом излезне някой такъв им го давам.На Рияна,Бионсе и Еванесънс имам.Утре ще се погрижа да постна снимки![]()
имаш ли нещо за twilight?![]()
![]()
![]()
Имаш ли на BrokenCyde, Avril Lavigne, Justin Bieber? ^^ ..
Кълna se иmam lи wъzmoжnostt .. nяma Da sse wърnna .. !
![]()
Akk0 гosпod e sъss meн da wиdq k0й e sрeщУ meнн !
WWE [orton.jeff hardy,john cena,cm punk],Lil John и български рапъри [криско,биг ша,дребен джи и други] пиши ми на скайп ~ mimuu_13 ((:
BrokenCyde-не
Avril Lavigne-да
Justin Bieber-да
Twilight-да
WWE-не.Преди си купувах едно такова псисание Кеч Мания дето вътре имаше но всичко го изхвърлих преди 2-3 години![]()
Майкъл Джаксън ?