.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Kръв от ануса СЕРИОЗНА Е ТЕМАТА !!!

Гледайте сега,отивам си аз до тоалетната по голяма нужда и по обичай си взимам книжка.Чета си,чета си и си свърших работата.Тръгвам да се изтривам,изтрих си се,но усещам,че има още "аки" вътре,напъвам се и нищо,само една мощна пръдня..Тръгвам пак да се бърша и този път имаше нещо като вода по хартията,след като се избърсах,обаче,усетих пак,че "има" още - напъвам се и пак една мощна пръдня.Пак се бърша но този път по хартията освен "водата" имаше и много ярък червен "примес",не течеше,но беше доста като количество(изхабих доста хартия докато го махна)...Болка няма в областа на ануса.Сега ме боли в областта на бъбреците,но мисля,че е от напъването,защото бъбреците(доколкото знам)нямат общо с ануса...

Момче съм на 17 (от скоро)
    ХЕТЕРО СЪМ
    Ям каквото ми падне,спортувам,мога да кажа активно...

Моля за сериозни мнения
    ТЕМАТА НЕ Е ШИБАН ФЕЙК !!!

аз от доста време,като се трия и гледам някаква течност,след като съм се "изчистил",но не обърнах внимание,сега като се появи и кръв,много се уплаших дано да си прав...

SK0RP10N
    Guest
    Не се напъвай, заради това е станало

тфа ''аки'' звучи като чели си на 5, бе брат Вика се фекалиии !!!
    а по темата можеш да имаш запек или нш от сорта пий спец чайове, които помагат за по-лесно изхождане ;]]

Сигурно е запек
    Cullens

Мега фен Аватара на L0ST
    Или пък хемороиди...Ако имаш запек.. Наблюдавай си "акито" и ако продължава трябва да отидеш на лекар.
    Lexynnka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си