- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема:Justin Bieber
Плс.. дай го и на мен плсс...Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
Не е ли нахално да искате лични данни на човек, без неговото позволение?![]()
И най-важното да ги разпространявате.То отпърво само на един-два човека ,после на 10-20...Първоначално написано от Metal
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Ми то така точно става! И после как може някой да има доверие на друг... ?Първоначално написано от December
Може ли и на мен да ми кажеш (на лично)Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
![]()
Може ли и на мен скайпа му...моляяяяяя....Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
Този път съм съгласна с теб!Първоначално написано от Metal
Асии <3 , Наннсии <3
Момчето си имаше гадже има снимки в google НЕ Е ГЕЙ!!!Просто вие завиждатеПървоначално написано от 6okolad4ety95
Сега си сагласна,щото вече имаш скайпа на Джъстин,нали?Ако го нямаше щеше да кажеш да си затваря човката!Първоначално написано от 6okolad4ety95
Абе вие ебавка ли си праите?Първоначално написано от Girl949
Откъде накъде ще му знаете скайпа
стига сте лъгали и сте се правили на интересни...
Знаеш ли колко ми пука дали ми вярвашПървоначално написано от GracelessIsDumb
?! Стига си завиждала!
Асии <3 , Наннсии <3
Тогава ще ми го дадеш ли?Първоначално написано от 6okolad4ety95
Не!И ще ти кажа защо,защото ако ти го дам съм сигурна,че ще почнеш да го нападаш и обиждашПървоначално написано от GracelessIsDumb
затова НЯМА да ти го дам!
Асии <3 , Наннсии <3
Не че ми дреме кво мислиш, но я забележи че е от Провинцията Онтарио? И аз съм от София/БГ, ма не живея там сеш се? Като ви казвам че сте прости, е защото не можете да тълкувате прости неща като това "от къде си". Торонто е най-голямия град в Канада(7 мил) + че има адски много туристи. Я сега се загледай къде е е Торонто? В Онтарио? Опа вече имаме съвпадение...Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
Сега да ти обесна какво става тука, когато забременееш още докато си в даскало, ти веднага сменяш даскалото защото хората знаят че си идиот и нищо няма да стане от тебе. В много случай те гонят от вкъщи и ти почваш на 0-лата? Къде е по-добре бе? в градче от 30 хил човека дето всеки се знае, или в град от 7 мил? Където може да се намери по-добра ниско платена работа, и никой няма да те познава? Опа пак стигнахме до съвпадение, я сега помисли като майка ми е забременяла в Даскало какви са шансовете да може да си плати наема сама? Опа пак съвпадение, да кажа ли че тея клипчета дето ги е пускал в Youtube ги е пускал за роднини(баба и дядо)??? Опа за какво ще ги пуска като живеят на 1 място? За какво ще го гледат в Youtube? Опа.... пак съвпадение, не смяташ ли че станаха много?
И ест че е благодаден и на най-малкото, след като от улицата, за първата му песен му платиха с къща и топла храна... И съм много завистлив, че аз си имам постояннен доход, образование, и бъдеще, докато тоя мухлю след 2 год ще е на улицата?
И ето че стигнахме, че сляпо вярвате на глупости, както и че сте прости(не тъпи, ПРОСТИ!)
Приятен ден малко заблюдено момиченце без бъдеще![]()
Всъщност наистина го имат...Първоначално написано от GracelessIsDumb
А ако ми попадне на мен тоя скайп
ще му съсипя живота!
![]()
6okolad4ety95,може ли скайпа му...много те моля...аз съм дискретна,няма да кажа скайпа му на никой...аз съм му фенка и много искам да се запозная с него...МОЛЯ ТЕ...само че ми го дай на лични ,че тоя "Metal" ако му разбере скайпа ще му досажда!Моля те![]()
![]()
Благодаря предварително(ако ми го дадеш де
)
![]()
Аз ако трябва мога да го намеряПък не ми трябва да се занимавам със него
. Просто си нахална! Нахално е да искате лични данни на човек, без неговото позволение!
![]()
ОМГ хора 6 лични и то все за скайп на Джъстин..ПРЕСТАНЕТЕ..не го давам!!ако реши ще ви го даде,http://twitter.com/justinbieber/ ето го в twitter ии ако сте му интересни и ви "follow-не" може да му пишете лично,и при добро желание! може и да ви даде скайп му..или друга кореспонденцияаз да не мислите че лесно се сдобих със скайп му..
А и ПАК да кажа НЕ пише на всеки..
има 695 абоната и той избира на кой да пише..
дадох го на 2-3 момичета и на тях не пише,нищо че им е приел пълномощните
аз съм извадила късмет че на мен ми пише всеки път като си влезе в скайп
![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
Хора престанете да ми пращтате лични собщения за скайпа на Джъстин аз също НЕ го давам!!!!!
Асии <3 , Наннсии <3
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
`Бах ти филмираните деца!
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
и кое беше смешното че и аз да се посмея малко?![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
+1.да кажете и аз искам да се посмея!Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
Асии <3 , Наннсии <3