- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема:Justin Bieber
а де кво исках да кажа с тва постоянно повтаряне че му завиждатПървоначално написано от emmie
и той самия си го казва
кво да се прави като една тийн сензация,висок само 1,61 има толко много фенки че и някой влюбени и както пише в Браво-то мисля,миналия брой им се разтуптяват сърцата само да му чуят гласа
![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
Тая песен Baby и на мене ми харесва
Иначе за момчето, нямам никакво мнение.. просто тая песен е няква ритмична![]()
Вафла..
браво бе хора с вкусПървоначално написано от mrtn
![]()
ама ще се научите да слушате музика
![]()
а и Марти не искаме мнение 1 че си момче пък и то попринцип момчетата не го харесват него като човек![]()
S.W.A.G
Първоначално написано от would
![]()
S.W.A.G
Да, наистина е сладАк, ама и те също са сладкиПървоначално написано от 6okolad4ety95
http://www.everydaymiracles.org/Pict...000%5B1%5D.jpg
Извинявай, ама тва си е чиста педофилия![]()
![]()
винаги ми е интересно да чета такива фенски теми... някви, с извинение, пикли на по 11-12 не знаят кво е любов, ама влюбени... разтуптяните сърца да... някои парчета, които свързвам с минали моменти и на мен ми разтуптяват сърцето... ЧАК такава сензация не е, не го прехвалвайте...Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
ква педофиля като Cole и Dylan sprouse са на 17 годиниПървоначално написано от LaffyTaffy
а тая ще правят 18
![]()
е да от тяхна страна може
![]()
+бтв Джъстин е на 16 та не знам за ква педофилия пак говориш![]()
S.W.A.G
Не го хейтвам, обаче много гадно пее и тембъра му на гласа е ужасенПървоначално написано от tWiLigHtgIrL
![]()
![]()
![]()
Н е Х а р е с в а м ф о р у м и : (
чакай чакай,цитирам списания..аз не съм влюбена в негоПървоначално написано от Tempest
![]()
само фенка съм
ама не то попринцип гласа си му е спрашен,на моменти това е единственото нещо което може да ми оправи настроението
А и за сензацията пак цитирам -Pop core tv.."Тийн сензацията Джъстин Бийбър пак е на челно място в нашата класация.."
![]()
S.W.A.G
оу оперните певици тръгнали да определят на Джъстин тембъра какъв еПървоначално написано от would
![]()
*puppydogface(на снимката по-горе)*
щом Ьшър е харесал как пее,Скутър Браун също значи си пее перфектно и тембъра не му е как беше "ужасен"
![]()
S.W.A.G
+бтв Джъстин е на 16 та не знам за ква педофилия пак говориш[/quote]
Да, вярвай си![]()
Да, вярвай сиПървоначално написано от LaffyTaffy
[/quote]
http://www.hiclub.bg/Article.asp?ArticleId=441045
Джъстин Дрю Бийбър е канадски поп певец, роден на 1 март 1994г. в Онтарио. От съвсем малък той е развива голямо влезение към музиката и дава сериозни сигнали, че един ден ще стане истинска звезда. Умее да вири на барабани, китара, пиано и тромпет. Стартът в музикалната му кариера е поставен, когато Джъстин е едва 12-годишен и е избран да участва в шоу за таланти в родния си град.
ето още в първия абзац пише,че е роден 1994 година и ако можеш да смяташ ще видиш че е на 16![]()
S.W.A.G
Детето чудо Justin Bieber и големият път към върха
През последните няколко години Джъстин Бийбър съвсем заслужено се открои сред най-популярните лица на поп музиката в световен мащаб. Хитовете му с лекота превземат световните класации, клиповете му достигат истински рекорди по посещаемост, канен е в най-рейтинговите медии и присъства на най-актуалните събития по целия свят.
Джъстин Дрю Бийбър е канадски поп певец, роден на 1 март 1994г. в Онтарио. От съвсем малък той е развива голямо влезение към музиката и дава сериозни сигнали, че един ден ще стане истинска звезда. Умее да вири на барабани, китара, пиано и тромпет. Стартът в музикалната му кариера е поставен, когато Джъстин е едва 12-годишен и е избран да участва в шоу за таланти в родния си град.
В края на 2007г. Джъстин и майка му решават да качат негови клипове в YouTube, за да могат да го гледат семейството и приятелите му, които нямат възможност да присъстват на изпълненията му на живо. В репертоара му са включени песни на Ъшър, Стиви Уондър, Ни-Йо, Джъстин Тимбърлейк и Майкъл Джексън. За съвсем кратко време младият певец достига сериозна популярност дори и извън пределите на родната Канада.
За щастие, един от клиповете на Джъстин попада пред очите на продуцента Скутър Браун, който незабавно се свързва с детето-чудо. Двамата заминават за Атланта, Джорджия, където се срещат с Ъшър. Срещата между двамата е съдбпвна, защото седмица по-късно Джъстин се явява на прослушване за звукозаписния гигант Айлънд Рекърдс. През октомври 2008 г. Джъстин подписва своя първи договор и смело навлиза в света на големия шоубизнес.
Дебютният албум на талантливия Бийбър - Мy World - излиза през ноември 2009г. One Time е първият сингъл от него, който още с дебюта си моментално достига 12-то място в канадската класация на Билборд Hot 100. Парчето е записано със специалното участие на Ъшър като гост музикант. Сингълът постига истински рекорд, като става платинен в Канада само три седмици след пускането си!
Почти половин година след като направи истински фурор сред феновете по цял свят, 16-годишната поп звезда пусна официално първия си албум My World. Младият певец буквално взриви класацията Billboard Hot 100 Top 40 с цели четири свои хита - One Time, One Less Lonely Girl, Love Me и Favorite Girl.
Албумът постави истински рекорд с над 130 000 продадени диска още в първата седмица на издаването му и официално стана албум #1 в Канада. В допълнение към четирите хит сингъла, My World съдържа още няколко топ композиции, написани от самия Джъстин, групите The-Dream, Tricky Stewart и Midi-Mafia, а в парчето First Dance специален гост-музикант е ар-енд-би звездата Usher.
Джъстин Бийбър е първият соло артист в историятя на Billboard Hot 100 който влиза в класацията с 4 песни от дебютния си албум още преди официалното му издаване. Хитът „Baby", със специалното участие на Лудакрис влиза на 5то място в класацията Hot 100, а видеото към парчето доректно се изстреля на първа позиция в iTunes.
От есента на 2009г., Джъстин е обожаван от медиите и активно присъства в най-хитовите телевизионни предавания, радиостанции и уебсайтове. Той е сециален гост в две последователни предавания на Good Morning America по американската телевизия АВС, участва в Nickelodeon's True Jackson, Access Hollywood и младежкото предаване на CNN Young People Who Rock.
През декември 2009г. Бийбър изпълни песента на Стиви Уондър Someday at Christmas лично пред американския президент Барак Обама и първата дама Мишел Обама. Церемонията се състоя малко преди Коледа в Белия дом и беше излъчена по телевизията в подкрепа на Националния медицински център за деца, болни от рак.
На 31 януари тази година Джъстин заедно с поп звездата Ke$ha окуражават зрителите и публиката да гласуват за Bon Jovi на 52-рите годишни награди Грами. Той е поканен да участва в записите на римейка на супер хита We Are The World по случай 25 години от издаването на легендарната песен. Бийбър пее уводната партия в парчето, която в оригиналната версия е изпълнявана от Лаъйнъл Ричи. Новата версия на хита е посветена на пострадалите от разрушителното земетресение в Хаити.
Из hiclub.bg...
Сладурът, който кара хиляди тийн сърца да бият по-учестено - Джъстин Бийбър, ще се окаже истинско мамино синче. Джъстин не може без подкрепата на майка си. „Тя е с мен от самото начало на кариерата ми. Благословен съм да я имам. Не знам какво ще правя без нея", споделя певецът. За радост на всички жадни за любовта му фенки Джъстин е свободен.
Джъстин харесва различен тип мацки, но те са прекалено големи за него. „Например харесвам Бионсе, но тя е омъжена. Единственото което мога да направя е да застрелям съпруга й. На наградите „Грами" тръгвам да я прегръщам и Jay-Z ми казва: Внимавай приятелче," смее се Джъстин.
Въпреки огромното внимание към него от страна на по-нежната половина от човечеството Джъстин признава, че не е излизал на среща вече три години... А това, което забелязва първо у момичетата е, „хубавите очи и усмивка". „И да ме кара да се смея, добавя Бийбър - защото всеки обича да се смее."
Концертът на Джъстин в Лос Анджелис в Деня на свети Валентин се състоя под засилена охрана. Организаторите се страхуват, че прекалено ентусиазираните фенове на 15-годишната попсензация може да предизвикат истински хаос. През ноември в Ню Йорк беше отменена срещата му с фенове за подписване на автографи, тъй като охранителите не можаха да се справят с наплива от тийнейджъри, които пищяха от възторг и любов.
S.W.A.G
"чакай, чакай..." поп кор не е ли на мястото на сити ли беше.. на кое беше... един вид - същите телевизии, които накараха милиони да харесат майли сайръс, джонас брос и други бездарни "млади таланти" и им помогнаха да грабнат сума ти награди... и те бяха голяма сензация, големите таланти, милиони фенки... (оуу, забравих токио хотел).. сега дека са? Фенки са на Джъстин... след няколко месеца, може и година, ше изгрее нова звездичка на сцената и пак ше викате колко сте фенове...Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
ще наблюдавам темата за някоя глупост, но имам един въпрос към тебе - кое повече ти хареса - книгата или филма "Здрач"?
Джъстин Бийбър: „Не съм дисни звезда!”
16-годишният идол на тийнейджърите Джъстин Бийбър смята себе си за нещо повече от поп звездите на дисни, като например Майли Сайърс и Jonas Brothers. Според младия изпълнител факта, че не е минал по утъпканата дисни пътечка, го издига в очите на известните рапъри.
Бийбър смята, че е различен, понеже кариерата му не е започнала от проект на Дисни, а с кавърверсии на рап хитове, които майка му по-късно пуска в YouTube. Един от тези кавъри стига до популярния рапър Ъшър, което дава тласък в кариерата на Джъстин.
По-късно звездата на черната музика Lil Wayne включва младия изпълнител в последния си албум, а друг популярен рапър, Ludacris, записва с него дует на песента Baby.
„Обожавам хип-хопа - казва Бийбър в интервю за MTV. - И съм много радостен, когато си сътруднича със звезди на черната музика. Те работят с мен, понеже не съм дисни звезда. Аз не съм банален, сълзлив и наивен тийнейджърски кумир. Имам свой стил и те го усещат!"
За свой кумир младият певец смята Джъстин Тимбърлейк, който също започва кариерата като тийнейджърска попзвезда, но после се свързва с известни рапъри и хип-хоп продуценти. Под тяхно влияние Тимбърлейк променя музиката и имиджа си и излиза от рамката на младежката попкултура. Дали Бийбър ще съумее да стане новият Джъстин Тимбърлейк?
S.W.A.G
не..това е няква нова телевизия..мисля че е спонсорирана от Булсатков,тъй като само в тяхния ефир се излъчва..Първоначално написано от Tempest
а и току що пуснах мнение че Джъстин не е Дисни "звезда"
а доколкото до Токио хотел всичките ми приятелки които им бяха фенки все още са..
и мразят Джъстин
![]()
с две ръце-книгата.
S.W.A.G
Бийбър разкрива тайната си
На какво се дължи огромният успех на тийнсензацията Джъстин Бийбър сред момичетата? Ами, чувствата им са взаимни. „Просто обичам момичетата - признава 15-годишният изпълнител и разказва как първият въпрос, който получил от слушателка на радиостанция в Атланта, бил „Ще се омъжиш ли за мен?" Въпреки огромното внимание към него от страна на по-нежната половина от човечеството Джъстин признава, че не е излизал на среща вече три години... А това, което забелязва първо у момичетата е, „хубавите очи и усмивка". „И да ме кара да се смея, добавя Бийбър - защото всеки обича да се смее."
Пет неща, които трябва да знаете за Бийбър
1. Израснал е в Канада, в градчето Стартфорд, провинция Онтарио с население 30 хиляди души. В момента живее в Атланта с майка си, за да записва и да попива всичко от гуруто си Ъшър. „Той ми е като по-голям брат.".
2. Приятел е с Тейлър Суифт, с която често говори по телефона или си изпращат sms-и. „Тейлър е прекрасен човек," казва той.
3. Иска да ходи в колеж. Затова вместо да играе с PlayStation или да гледа видеоклипове с Майкъл Джаксън, докато е на турне, той предпочита да чете. "Имам частен учител", разкрива той. Джъстин смята, че е много добър по английска литература, а и обича да пише.
4. Свири на четири инструмента - китара, пиано, барабани и тромпет. Макар да смята, че ще е трудно да изучи още един инструмент, той не изключва възможността да се научи да свири и на цигулка.
5. Непринудената му прическа, негова запазена марка, младият идол постига така: „След като взема душ, изсушавам я със сешоар и след това просто тръскам главата си. Това е."
и после не е детето чудо,като допълним и че не е ходил на уроци по пеене
++Джъстин в момента е в Токио по последни данни от twitter,казва че е най-обикновенно дете като нас,има по-малък брат -Дгаксън и по-малка сестра-Жасмин,любим звят-лилав,а любим звят в/у момиче-син,любима паста за зъби-колгейтлюбимо число-6,фен на-бионсе,кара черен рейнджроувър,най-добър приятел-Раян Бътлър..нещо друго да искато да знаете
а и бтв играе голф,футбол,баскетбол,скей борд,там нещо си с колелета ии за сега това се сещам
![]()
S.W.A.G
По-скара ми прилича на АНТИ-фен тема
моето мнения някво 14/15 годишно хлапе, лего женско гласче и гейска прическа, което има 2-3 песнички незнам какво толкова му харесвате?!![]()
![]()
прияли са ти се май кебапченца и кюфтенцаПървоначално написано от mlakniwe
![]()
научи се да пишеш пък след тва изявявай мнение
![]()
![]()
14-15На 16 е..женско гласче и гейска прическа ма е влез в twitter или където и да е било,точно за това го харесват милиони момичета по-света..че някои биха дали всичко за да докоснат косата му
![]()
хах 2-3 песниима 2 албума
и с тва "
"мй ще се окаже прав Дж че завиждате..
![]()
![]()
![]()
S.W.A.G
това е просто грешка при писане и мога да кажа, че мойта коса е много по хубава от неговата-всички ми казват, че рядко има хора с толкова хубава, гъста и здрава коса![]()
пхахПървоначално написано от mlakniwe
възгордял се нашия
ми пусни снимка де
![]()
![]()
![]()
неговата прическа/коса е световно признатахаресвана от всички момичета,че даже и сега по София ги гледам почнаха много момчета да го имитират с прическата,въпреки че им казвали че имат рядко срещана толко хубава,гъста и здрава коса
![]()
S.W.A.G
тТтТтОооОооОоЛлЛллЛлллкКк КкккКоООооОоОвВввВвваАААА аааа ЕеееЕее ШшШшШлЛЛЛяЯяЯДдДдддЪъъЪъЪ кККкк...
tWiLigHtgIrL (Теди)Съжелявам,че те оставих сама да защитаваш темата ни! ВИЖТЕ СЯЯ СИЧКИ ЗЛОБАРИ ДА СЕ МАХАТ ОТ ТУКА ТОВА Е ФЕН-ТЕМА НЕ АНТИ-ФЕН НАПРАВЕТЕ СИ АНТИ-ФЕН ТЕМА И ТАМ ЗЛОБЕЙТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Асии <3 , Наннсии <3
p1rvo iskam da kaja na vsi4ki anti fenove da si ebat maikata pi6e fen tema kato ne vi haresva 6to pi6ete veee bavno razviva6ti li ste il kfo toi pone si ima nqkfi fenove p1k vie kato morski v16ki iz neobqtniq okean !!!
vtoro to4no zaradi detskiq my glass zaradi tova 4e e nis1k i srmaejliv za go vzeli i vs go haresvat bes nqkoi bal1ci det obi4at nqkfa dqtka na 100 godini da im gra4i na glavata !!! bes elton Jhon toi e moq lybimec :P![]()
treto az mn sa radvam 4e ne e stanal kat teq disni sme6nici 6toto az mrazq disni mn mn mn m nm nm nmmn mrazq Selsena i se radvam 4e ne hodqt 6toto![]()
![]()
mrazq demi lavato ili kakto tam se pi6e s16to ne haresvam I Jhonos Brother ili tam kfi saa
Бийбър смята, че е различен, понеже кариерата му не е започнала от проект на Дисни, а с кавърверсии на рап хитове, които майка му по-късно пуска в YouTube.
tozi abzac me me kefi i me kefi 4e go e kazal JB radvam se 4e ima edna razli4na tiin zvezda koqto da ne e sme6en disni geroi !! i dano nikoga ne skly4i dogovor s tqh Disni DIE mn gi mrazqq !! BRao JB zaradi tova go haresvam za6toto e razli4en pee strahotno za6toto e mini gadje i e slad1k
4etv1rto !! glas1t my ne e tolkova detski ve4e poneje ste t1pi i ste anti fenove 6te vi osvedomq 4e te kazaha 4e glasa my motira i ima edno klip4e na negof koncer ii tva e glas1tt my v momenta koito pak si e qk dori i na polovina motiral !!
peto moa kaja za vtori p1t na vsi4ki anti fenove po edin golqm _)_![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i iii da ne ybijdate JB 6toto toi e postignal mn pove4e ot vas sme6nici v jivota !!!!!!!!! vie ste prostoo edni kakpki v moreto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LOVE YOU JB VERY MUCH
i soory za malkiq komentar po temata poprincip pi6a po d1lgi !!! i raskreposteni nooo sega ne6ty ne mi idva myzata sigorno e za6toto ne mi se zanimava s kompleksari !! za VS fenoveee vie ste v1rha
Pi6a pesen na angiiski kogato q zapi6a s edna fr 6te vi pratq link ot k1deto da q 4yete specialno za JB e![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
So tell me, tell me,
Are you gonna kiss, kiss and tell,
Tell me are you gonna kiss, kiss and tell
Tell me are you gonna kiss me
Then tell everybody,