.
Затворена тема
Страница 13 от 57 ПървиПърви ... 39101112131415161723 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 1410
    tWiLigHtgIrLy vqrno ee ot varna nito edno mom4e ne haresva JB s nqkoi izkly4eniq no vsi4ki po4naha da my podrajavat da praqt kombinaciite koito toi pravii (toest na4ina na obli4ane ) daje po4naha da si pravqt i kosata takaa ee tee sa mn zle 6tom ne haresvat takova sladko mom4ee i vse pak pls dai mi skype na Justin bieber az ne napadam nikoi poprincip !! pls 6te s1m ti mnogo priznatelna ot s1rce i dy6a mn mn mn mn pls
    So tell me, tell me,
    Are you gonna kiss, kiss and tell,
    Tell me are you gonna kiss, kiss and tell
    Tell me are you gonna kiss me
    Then tell everybody,
    That you got me twisted
    With your lips girl,
    Are you gonna kiss and tell

Цитирай Първоначално написано от 6okolad4ety95
    tWiLigHtgIrL (Теди)Съжелявам,че те оставих сама да защитаваш темата ни! ВИЖТЕ СЯЯ СИЧКИ ЗЛОБАРИ ДА СЕ МАХАТ ОТ ТУКА ТОВА Е ФЕН-ТЕМА НЕ АНТИ-ФЕН НАПРАВЕТЕ СИ АНТИ-ФЕН ТЕМА И ТАМ ЗЛОБЕЙТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Стефи няма нищо.Не ми прави проблем да защитавам Джъстин по всяко време
    My heart's a stereo it beats for you so listen close
    S.W.A.G
    fresheer than a muthafucka' . .
    Francisco Lachowski's wife .. <3

Цитирай Първоначално написано от an4eto0y
    p1rvo iskam da kaja na vsi4ki anti fenove da si ebat maikata pi6e fen tema kato ne vi haresva 6to pi6ete veee bavno razviva6ti li ste il kfo toi pone si ima nqkfi fenove p1k vie kato morski v16ki iz neobqtniq okean !!!

vtoro to4no zaradi detskiq my glass zaradi tova 4e e nis1k i srmaejliv za go vzeli i vs go haresvat bes nqkoi bal1ci det obi4at nqkfa dqtka na 100 godini da im gra4i na glavata !!! bes elton Jhon toi e moq lybimec :P

treto az mn sa radvam 4e ne e stanal kat teq disni sme6nici 6toto az mrazq disni mn mn mn m nm nm nmmn mrazq Selsena i se radvam 4e ne hodqt 6toto mrazq demi lavato ili kakto tam se pi6e s16to ne haresvam I Jhonos Brother ili tam kfi saa

Бийбър смята, че е различен, понеже кариерата му не е започнала от проект на Дисни, а с кавърверсии на рап хитове, които майка му по-късно пуска в YouTube.

tozi abzac me me kefi i me kefi 4e go e kazal JB radvam se 4e ima edna razli4na tiin zvezda koqto da ne e sme6en disni geroi !! i dano nikoga ne skly4i dogovor s tqh Disni DIE mn gi mrazqq !! BRao JB zaradi tova go haresvam za6toto e razli4en pee strahotno za6toto e mini gadje i e slad1k

4etv1rto !! glas1t my ne e tolkova detski ve4e poneje ste t1pi i ste anti fenove 6te vi osvedomq 4e te kazaha 4e glasa my motira i ima edno klip4e na negof koncer ii tva e glas1tt my v momenta koito pak si e qk dori i na polovina motiral !!

peto moa kaja za vtori p1t na vsi4ki anti fenove po edin golqm _)_ i iii da ne ybijdate JB 6toto toi e postignal mn pove4e ot vas sme6nici v jivota !!!!!!!!! vie ste prostoo edni kakpki v moreto LOVE YOU JB VERY MUCH

i soory za malkiq komentar po temata poprincip pi6a po d1lgi !!! i raskreposteni nooo sega ne6ty ne mi idva myzata sigorno e za6toto ne mi se zanimava s kompleksari !! za VS fenoveee vie ste v1rha

Pi6a pesen na angiiski kogato q zapi6a s edna fr 6te vi pratq link ot k1deto da q 4yete specialno za JB e
    ее за Джъстинчо стихотворения се пишат,сега песни,пък и картини се рисуват дайте да качваме по you tube като вземе да ни открие той
    е тва е феновете на Джъстин се подкрепяме и винаги ще го правим както си пиша често по twitter - beliebers (т.е. феновете на Джъстин,за тези които не знаят) always support each other!
    S.W.A.G

tWiLigHtgIrLy vqrno ee ot varna nito edno mom4e ne haresva JB s nqkoi izkly4eniq no vsi4ki po4naha da my podrajavat da praqt kombinaciite koito toi pravii (toest na4ina na obli4ane ) daje po4naha da si pravqt i kosata takaa ee tee sa mn zle 6tom ne haresvat takova sladko mom4ee i vse pak pls dai mi skype na Justin bieber az ne napadam nikoi poprincip !! pls 6te s1m ti mnogo priznatelna ot s1rce i dy6a mn mn mn mn pls
    да бе,той вече си има клонинги навсякъде..то ми писна навсякъде да гледам някви копирачи на Джъстин..е ама нали оригинала е един
    а за скайп вече казахме със Стефи (6okolad4ety95) не го даваме..а и без това той не пише на всеки,не влиза много често.. съжалявам,разбирам че си му фенка
    S.W.A.G

Град
    Horrorwood
    Вярно, че е въпрос на вкус.
    Вярно, че за всеки влак си има пътници.
    Ама след всичко, което написахте в тая тема... хора, вие сериозно ли?!
    Your pseudo sunshine I don't need.

Цитирай Първоначално написано от BlackaTBW
    Вярно, че е въпрос на вкус.
    Вярно, че за всеки влак си има пътници.
    Ама след всичко, което написахте в тая тема... хора, вие сериозно ли?!
    емии не,май те лъжеме за да се смееш.. ти как мислиш?
    S.W.A.G

tWiLigHtgIrL 4oek dala si go na edin kakvo pre4i da go dade6 i na men az ne s1m ot teq deto go pitat 6te se ojeni6 li za mene i kre6tqt po koncerti ne s1m nqkfa vlybena hlapa4kaa !! idealno razbiram 4e me misli6 za zablodeno fen4ee no ne e taka !! prosto nqma kak da go obqsnqq !!!kakvo 4yvstvam noo vseki p1t kato 4yq negova pesen i razbiram kak se 4yvstva nezavisimo kakvo govori pred kameri nqma ei tei da tr1gna da pi6a stihove !!! povqrvai mi !!! az si pi6a s nego vseki den v twitter i mi pra6ta LS no iskam mngoskype ne za tova da my dr1nkam glyposti !!!! a za da si govorq s nego za raboti za koito si govorim i v twitter toi mi e spodelql dosta ne6ta kolkoto i da ne vi se vqrva ydivitelen e ne e kato ostanalite noooo ... nqma 4ovek koito da se nameri da mi dade istinskiq skype doverqvam se na teb za 1 p1t se doverqvam na takiva raoti i molqte kaji mi go edin abonat v skype my nqma da stori ni6ty taka 4ee ot s1rce te molqq !! moa ti kaja o6te 100 ne6ta za nego moa si kaja vsi4ko no 6te izglejdam na nqkakva glypa4ka za tova te molq mnogo mnogo
    So tell me, tell me,
    Then tell everybody,
    That you got me twisted
    With your lips girl,

tWiLigHtgIrL 4oek dala si go na edin kakvo pre4i da go dade6 i na men az ne s1m ot teq deto go pitat 6te se ojeni6 li za mene i kre6tqt po koncerti ne s1m nqkfa vlybena hlapa4kaa !! idealno razbiram 4e me misli6 za zablodeno fen4ee no ne e taka !! prosto nqma kak da go obqsnqq !!!kakvo 4yvstvam noo vseki p1t kato 4yq negova pesen i razbiram kak se 4yvstva nezavisimo kakvo govori pred kameri nqma ei tei da tr1gna da pi6a stihove !!! povqrvai mi !!! az si pi6a s nego vseki den v twitter i mi pra6ta LS no iskam mngoskype ne za tova da my dr1nkam glyposti !!!! a za da si govorq s nego za raboti za koito si govorim i v twitter toi mi e spodelql dosta ne6ta kolkoto i da ne vi se vqrva ydivitelen e ne e kato ostanalite noooo ... nqma 4ovek koito da se nameri da mi dade istinskiq skype doverqvam se na teb za 1 p1t se doverqvam na takiva raoti i molqte kaji mi go edin abonat v skype my nqma da stori ni6ty taka 4ee ot s1rce te molqq !! moa ti kaja o6te 100 ne6ta za nego moa si kaja vsi4ko no 6te izglejdam na nqkakva glypa4ka za tova te molq mnogo mnogo
    ии аз ли не зацепих или ти си пишеш с Джъстин ноо не си го питала за скайп а питаш мен мен не ми е проблем и ей са ей така да го постна всички да го имат и хейтъри и който иска..ама нали се сеш че той едно че в момента щом си пишете в twitter знаеш къде е..и знаеш и кво прави ..или поне аз знам и не е много често в скайп и не пише на всеки..та пак ти намеквам че щом ти пише ЛС съвсем спокойно можеш да го питаш и за скайп му нали така ?
    S.W.A.G

ddz mislq 4e nqma da go dade p1k i az ne s1m kazala da go dava6 li4no a da mi go napi6e6 na LS noo ...... !! qvno nqq dobri hora na toq svqt p1k i sigorno nqma mi go dade No 6tom i ti ne go dava6 zna4i se borq za izgybena kayza
    So tell me, tell me,
    Then tell everybody,
    That you got me twisted
    With your lips girl,

ddz mislq 4e nqma da go dade p1k i az ne s1m kazala da go dava6 li4no a da mi go napi6e6 na LS noo ...... !! qvno nqq dobri hora na toq svqt p1k i sigorno nqma mi go dade No 6tom i ti ne go dava6 zna4i se borq za izgybena kayza
    защо не..той е най-обикновенно дете като нас..щом сте си писали би трябвало да знаеш,да ти е казвал а и не че не бих ти го дала,нищо не ми коства,ноо и ако ти се беше сдобила със скайп му както аз и ти щеше да не го даваш повярвай ми..знаеш ли първо на колко фейк акаунта попаднах.. но не преставах да вярвам както той самия казва да не спираме да вярваме в мечетите и най-накрая попаднах на него
    S.W.A.G

povqrvai moqt k1smet e 6iban !! nikoga nqma da my namerq skypeee mai 6te trqbva da se primirq s tova
    So tell me, tell me,
    Then tell everybody,
    That you got me twisted
    With your lips girl,

povqrvai moqt k1smet e 6iban !! nikoga nqma da my namerq skypeee mai 6te trqbva da se primirq s tova
    мхм сега изпадни в депресия ...
    комплексирай се
    и се самоубий ...
    алооо за кво тий скайпа му
    На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!

и моя го наричах по същия начин..но докато видях самия Джъстин на камерата а и той явно всеки ден си гледа DMs и гледа дали има от теб питай го,не вярвам да не ти даде.. нали казва че обича феновете си
    S.W.A.G

kak za kakvo mi e skype my iskah pone edno hybavo da se sly4i v jivota mi ama mai ne zaslyjavam tova !!!
    So tell me, tell me,
    Then tell everybody,
    That you got me twisted
    With your lips girl,

kak za kakvo mi e skype my iskah pone edno hybavo da se sly4i v jivota mi ama mai ne zaslyjavam tova !!!
    axaa ясно вий се задоволявате с чатове ..

ima ne6ty v men koeto ne pozvolqva da go pitam i e za dobro i nqma da go pitam !!! No qvno horata sa pozabravili kakvo e 4ove4nost !!! i mai nikoi ne me razbira
    So tell me, tell me,
    Then tell everybody,
    That you got me twisted
    With your lips girl,

чакай малко,,какво искаш..разбрах за скайп му от там не разбрах.. а и нали си пишете там в twitter това не е ли хубаво там се ибиват за лично съобщение от Джъстин
    S.W.A.G

e ok kakto i da e mai nqma da go nay4aaa nikoga nqma smis1l da opitvam !! se pak nqkoi hora sa specialni i samo te imat skype my bb ot mene
    So tell me, tell me,
    Then tell everybody,
    That you got me twisted
    With your lips girl,

ne mi e komfortno da pi6a v twitter razbira6 li ima mnogo ograni4eniq
    So tell me, tell me,
    Then tell everybody,
    That you got me twisted
    With your lips girl,

Цитирай Първоначално написано от OtkrovennoBezrazlichna
    ами не живее в Бг камоли пък в София видео чат засега ми стига не че не искам да го видя на живо ама малко Бг-Канада
    S.W.A.G

Цитирай Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
    ами не живее в Бг камоли пък в София видео чат засега ми стига не че не искам да го видя на живо ама малко Бг-Канада
    Еми то1но тва ми беше мисълта
    че по скайп пишете си пишете си
    привързвате се до няква степен
    ама скайпа ви ограничава ...

e ok kakto i da e mai nqma da go nay4aaa nikoga nqma smis1l da opitvam !! se pak nqkoi hora sa specialni i samo te imat skype my bb ot mene
    никога не се отказвах да имам скайп му..търсих упорито и го намерих..и не не бих се нарекла "специална" щом имам скайп му..бих се нарекла човек с късмет че съм попаднала на точния,не че един фр на мама,хакер не ми помогна накрая малко да поразчистя стотиците фейк скайпове на Джъстин
    S.W.A.G

Цитирай Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
    Еми то1но тва ми беше мисълта
    че по скайп пишете си пишете си
    привързвате се до няква степен
    ама скайпа ви ограничава ...
    е да едно скайпа а и разстоянието..поне един Атлантически океан има а не съм тръгнала ама изобщо да се местя в Канада
    S.W.A.G

ne mi e komfortno da pi6a v twitter razbira6 li ima mnogo ograni4eniq
    е да то вярно че има ограничение 140 символа но все пак да питаш за скайп стига
    S.W.A.G

of nqma zna4enie qsno ee .. ve4ee !!!! povqrvai 4e ako go imah nqma6e da go razdavam na l1vo i dqsno nooo ne iskam da staam nahalnaa no 6tqh da se vsly6am v dymite na nqkoi hora kolkoto do hackeri poznaam takiva det okoto ti ne moje da z1rne ama ti mai ne znae6 noviq zakon az edvam si hacknah saita za JB tam det se glasyva bes da me hvanat kykite p1k ko ostaa zaa po golemite hackeri
    So tell me, tell me,
    Then tell everybody,
    That you got me twisted
    With your lips girl,

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове