- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема:Justin Bieber
ам не..не съм го питалаПървоначално написано от Bloodygirl
потърсих в гуугъл като написах Justin Bieber skype и понеже излезнаха много резултати,писках помощ от един фр(хакер) на майка ми,да помогне малко
в смисъл да ме упъти кой може би е истинския и ето че е познал кой е
![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
Клонинги на него едва лиПървоначално написано от tWiLigHtgIrL
по- скоро влияещи се от модата, включотелно и той.Не е единствената звезда, обличаща се по този начин. Още преди 2-3 год сиг не помня, когато излезе оня филм с тоя Зак Ефрон (предишния "JB") с лудите фенки, дето вече не го и помнят, го обличаха така, и беше със същата прическа. А и не само той колко пъти съм гледала покрай сестра ми някви детски по Дисни ченъл - там са същите. Пък и прическата е супер тъпа и грозна кат на някво тъпо емо или некво подобно същество.
![]()
Не те дразня, просто те светвам. Не е кой знае кво, че го хваите така и той скоро ше залезе и няма да го помните. Измислил тва, измислил онова, пък после всички го копирали, да беостава да кажете, че е измслил и лунната походка
![]()
той и да се влияе от модатаПървоначално написано от LaffyTaffy
да бе да..това си е неговия стил..още от преди да стане звезда
еми да не е,невъзможно е да е единствената..ето и веднага ти давам пример-Джъстин Тимбърлейк и Лил Уейн например
![]()
![]()
на него това са му идолите
о и Зак избощо не е предишния Джъстин..той беше звезда благодарение на Дисни..а Джъстин няма нищо общо с тях
а и явно си скарана със стиловете..прическата му няма нищо общо с тази на емотатата
кво като има бретон..че то даже неговото не е и такова..в смисъл прическата му включва сешоар и ресане на пред
![]()
и не се дразнязащитавам го като фенка
![]()
и не аз ще го помня или поне докато си пишем в скайп..
о не съм тръгнала да казвам че е измислил лунната походка щот не е така..просто я танцува много добре точно като Майкъл Джексън
но по-скоро е известен с измислен мисля че от него израз -" shawty "
S.W.A.G
Да бъдем честни (тоест да не се лъжеме?) се надявах да не е истина. И не, не се смея. То е направо трагично като гледам какво харесвате вече масово.Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
Your pseudo sunshine I don't need.
както бяха спонела по-нагоре всеки си има вкус и за всеки влак си има пътнициПървоначално написано от BlackaTBW
та като на теб не ти харесва Джъстин как пее на други им харесва
![]()
![]()
S.W.A.G
tWiLigHtgIrL единственото ,което не разбирам е защо не ми даваш скайпа на Джъстин?Аз му имам фен телефона и пощата
не съм се обадила още ,за да вида дали е това което си мисля,ако искаш ще ти го дам (,а и писах му на пощата,чакам отговор),но многоооооооооооо те моля дай ми скайпа ,защото аз не познавам хакери и ще ми е трудно да го намеря.Много те МОЛЯ....Обещавам,че ако ми го дадеш няма да го кажа на никой...МОЛЯЯЯ
![]()
![]()
Justin Bieber - Baby![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
ама те не си приличат (),
айде моля ти се. Сега докато търсих негова снимка да ти покажа видях какъв му е "стила" на обличане - суитчър, тениска, дънки и кецове. И кво му е оригиналното?Добре обличал се е така и преди да стане известен, че тва си е всекидневното облекло на всеки теен.Всички облечени еднакво с еднакви прически като като овце, а ся кой кой копирал. Що па те да копират него, не може ли той да копира тях, а?![]()
ами защото и аз съм обещала да не годавам вече на никойПървоначално написано от Bloodygirl
e и аз му имам фен телефона
то навсакъде в нета го има
![]()
S.W.A.G
А и още нещо: на някой от снимките му със скейт (ейц) ми напомняше на някой снимки на скейтъра Райян Шекла/ър като малък - същите дрехи, прическа, поза
![]()
Първоначално написано от LaffyTaffy
е лика прилика са си а знаеш
единия е с по-детска физиономия другия не..единия е с кафяви очи другия със сини
![]()
а и на Зак прическата му е по-различна
![]()
![]()
а и Зак не носи кецове а ми някфи гуменкидънките не са му по-смъкнати като на Джъстин а са си нормални
![]()
и не Джъстин се откроява..щот нали тука в София ги гледам..пълно е с някви рапърчета..е да ама не носят такива цветове на дрехи като Джъстин..та по това може да се различи![]()
а и по пътя на логиката по-логично е те да копират,тъй като той все пак е звезда и навсякъде има негови снимки,а на обикновенните тийнове не![]()
S.W.A.G
Да,вярно е!Навсякъде го има!А можеш ли да кажеш на Джъстин моя скайп?Така няма да нарушиш обещанието...но ми е чудно дали ще ме потърси...Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
*ШеклърПървоначално написано от LaffyTaffy
е като 2 капки вода са
![]()
S.W.A.G
Дадох ти Зак Ефрон като пример за прическата му и недей да отричаш,че не са еднакви.А и от момчетата обличащи се "като" него сиг има 2-3% които изобщо знаят за съществуването му. А и вече ти ках, че никой от никой не копира, тва сега е на мода и всички се обличат така.
Сега не ми се занимава да споря с теб.Лек ти ден и до скоро писане![]()
ами бих,но не знам дали ще те потърсиПървоначално написано от Bloodygirl
а и той както съм казала не пише на всеки пък да добавя.. незнам..
![]()
![]()
S.W.A.G
не саПървоначално написано от LaffyTaffy
Джъстин е известен със своята нестандартна прическа
има много статии по тази тема
![]()
о повярвай ми знаят,но отричати аз да бях момче и да копирам от звезда щях да крия
![]()
да на мода,но не точно в такива цветове какви той се облича,а откакто той стана известен почнаха така да се обличат
![]()
Лек ти ден и на теб![]()
S.W.A.G
дотолкова си фенка, че ако медиите кажат, че е негър, ше повярваш... наивна си вече, стига! Не всичко е Джъстин, преди той да се появи на сцената, имаше такива дрехи, имаше такива цветове, имаше такива стилове... съмнява ме да е измислил сам всичко без да заимства от някъде... да - никой няма "свой собствен" стил - всичко е започнало от някъде, от някого... всеки втори пост е твой, в защита на Джъстин, понякога дори сама си противоречиш...Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
нямаПървоначално написано от Tempest
ами да взаиствал е и казах и дадох пример от кои хип-хоп звезди
ами всеки втори е мой щот явно сега Стефи я няма на линия да помага..и какво пречи ли ти че защитавам Джъстин?Докато мога и искам ще го правя независимо дали всеки следващ пост е мой или всеки втори или както и да било
![]()
S.W.A.G
Може ли да го помолиш да ме потърси от мое име?Споко...ако реши да ми пише,ще ми пише,ако не...аз ще му пиша от време на времеПървоначално написано от tWiLigHtgIrL
А и много искам да имам скайпа му и да го познавам...това ми е мечта
Затова много те моля ако можеш да направиш нещо по въпроса( да имам скайп на Джъстин) го направи...
между другото казвам се Бети
![]()
ще ти дам скайпа си ако решиш да му го дадеш
![]()
еми ок дай ще му го дам..но нищо не гарантирамПървоначално написано от Bloodygirl
![]()
![]()
S.W.A.G
Виж..Бети твоята мечта е мечта също и на повечето момичета, неможем да даваме скайпа на всички!Плюс това както Теди (tWiLigHtgIrL) каза той не влиза често и не пише на всички!Камо ли пак да добавя едва лиПървоначално написано от Bloodygirl
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
Ще ти пратя лично съобщениеПървоначално написано от tWiLigHtgIrL
![]()
хора да доведем Джъстин в България
http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_World
ето линка.Като влезете има картинка на Джъстин и по-надолу пише:I Am Human,натискате го,въвеждате кода и натискате ollow instructions Above & click here human... след това търсите България,натискате vote и сте гласували...
не ти казвам, че не си си в правото да защитаваш някой... но просто от наивност ли, от не знам какво, говориш глупости... сега кажи, че е измислил той попа и рапа и све, пък Майкъл Джаксън е позьор, обаче не ще да си признае, щото е мъж... елоуел!Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
хора,Джъстин така или иначе ще идва..за кой път го повтарям тук незнам..каза ми го по скайпПървоначално написано от Bloodygirl
![]()
![]()
S.W.A.G