- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема:Justin Bieber
от недомислянеПървоначално написано от Tempest
![]()
не не е измислил нито попа нито рапа..и не те схванах какво искаш да кажеш за Майкъл Джексън,но не не го имитира..фен му е
![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
Да,но ще идва чак другата година.А тва е за таяПървоначално написано от tWiLigHtgIrL
![]()
за това ти говоря - мислиш си, че щом ти знаеш за него, значи всички знаят... аз разбрах около ден-два преди да създадете тая фентема... ако човека и преди това се обличал така, от чисто етичен поглед, нямаш право да казваш какъв е или не е и от кого копира (или не)... ако Джъстин е като всичките деца на неговата възраст, значи ооо, задължително копира от някого... по тази твоя логикаПървоначално написано от tWiLigHtgIrL
![]()
а е все пак..и да не е от това пак има шанс да дойде още тая..Първоначално написано от Bloodygirl
![]()
S.W.A.G
не не съм казала че задължително копират..ноо повечето копират от него..кажи ми как става няъф заклет чалгар,който нес е обличаше по този начин и мразеше хип-хопа оп изведнъж си промени стила като почнахме с едни фр да говорим за Джъстин БийбърПървоначално написано от Tempest
и това не е единствен случай
![]()
S.W.A.G
Съгласна съм с теб!Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
Асии <3 , Наннсии <3
Aз за an4eto0y говорехПървоначално написано от tWiLigHtgIrL
![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
аа..добреПървоначално написано от OtkrovennoBezrazlichna
извинявай..мислелех че е за мен защото ме беше цитирала
![]()
S.W.A.G
Джъстин на наградите Джунос в Канада в Неделя!!
http://twitpic.com/1h2wme/full
http://twitpic.com/1h2wif/full
http://twitpic.com/1h2wg3/full
http://www.youtube.com/watch?v=T4-WM...layer_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=U2uJU...eature=related и за съжаление не е спечелил нищо![]()
![]()
S.W.A.G
Офф добре хора... Аре спрете се... Оставете на момичето фен темата.
Нито я защитавам, нито харесвам Джъстин, просто ми писна само да ми излиза тая тема![]()
ще ти излиза още дълго време,или докато не я изтрият модераторитеПървоначално написано от brokeninside13
се ще си пиша та ако не са хейтърите ще съм аз..
![]()
S.W.A.G
След като изчетох всички безумни коментари до 16 страница,на всевъзможни хейтъри,ще споделя и своето мнение.
Като изключим факта,че това е фен тема,а антифеновете "само си изказват мнение",ще кажа,ако човек цели да покаже мнение и да изрази отношение го пише ВЕДНЪЖ!Този който е озлобен,комплексиран,завис тлив и т.н продължава да пише и да оригиналничи,с клиширани изразчета от рода на "гей палячо".Ах колко оригинално! Минутите слава изтекоха.
Колкото до моето отношение към Justin,
1-во харесвам визията му,да детинска е и невинна и ,въпреки това много по-добра от визията на 16 годишен пропил се, и пропушил кретен мислещ се за мъж,биейки чикии пред ТВ-то след 12ч.(извинявам се зя вулгарния език )
2-ро харесвам песните му,някои не са нищо особенно,но са приятни за слушане и много ме радват.
3-то Надявам се да не се намери някой хейтър да ме оплюе след всичко написано ,ще кажа само че няма да коментирам повече и ще спра до тук.
Защото това драги антифенове означава да изразиш мнение,всичко друго е игра на думи!
ми тууПървоначално написано от Bloodygirl
![]()
бтв-адския ав..по едно време ми беше ав в twitter![]()
S.W.A.G
е няма го изгоняПървоначално написано от Bloodygirl
![]()
![]()
S.W.A.G
по това, което си написала в първоцитираното от мене не си личи да говориш за определен човек или за няква група... говориш под общ знаменател... говориш и си сигурна в това, което казваш, за хора, които не познаваш и за които не знаеш нищо... не смятам това за недомисляне, нито за разсеяност... май другаде се корени проблема...Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
чакай, че докато пиша тука ше зема и аз да се причисля към феновете![]()
да слагам под общ знаменател защото хората са много,и имам да си пишам ного ако изреждам всички такиваПървоначално написано от Tempest
да,да знам че изглеждам винаги сигурна в думите си ноо не винаги усмислям какво говоря,повечето пъти говоря без да мисля
![]()
![]()
е няма лошовсеки един фен ни е добре дошъл
![]()
S.W.A.G
Да ама треа и да си отстояваш мнението, тай че веднъж не е достатъчно да го напишеш после да ти плюят по тва дет си написалПървоначално написано от MpFaShIoN
и ти да бездействаш ...
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
![]()
S.W.A.G
++ Американците не ползват много скайп.Първоначално написано от [B
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Боже колко сте заблудени..... Кой знае кой се прави на него както имаше 6127139102 скайпове на Майли, Селена, Белена бла бла.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Няма да се изненадам и ако сама си пишеш със себе си.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ме е*е о собено к'во харесвате, ама сте смешни.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
++пак ти казвам че имам братовчеди в Канада и то пак в щата Торонто и там ми казват че е много се ползва скайпПървоначално написано от StreetFame
![]()
++Джъстин няма нищо общо с тея дисни звездите и хах няма начин си пиша самаи то по-точно щот си и говорим а кажи ми как ще говоря едновременно от 2 скайп при това на един комп а и къф ще е смисъл
![]()
не излизам от лудницата
![]()
![]()
S.W.A.G
аа, не съм си подал кандидатурата, няма и да си я подам... съвсем различно слушам, айде оставям ви темата, стана ми ясно за кво става въпрос по бг форумите...Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
ооо супер вече има 1 злобар по-малкоПървоначално написано от Tempest
![]()
Асии <3 , Наннсии <3