- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема:Justin Bieber
АнчетооуПървоначално написано от an4eto0y
ти изобщо знаеш ли кво са комплекси
![]()
май не
![]()
и не случайно знам на кой свят съм
![]()
ма за теб не зная
бай като е забутана не влизай
![]()
![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
Не съм му фенка.Напротив.Даже ми е смешен.Но не може да се отрече,че момчето има глас.Какво момче???Та той е по-голям от мен!Все тая...малко момичешки,ама си е глас...кой ти го дава...![]()
е браво бе имало и хора дето не са му фенове но не го и мразят а и не злобеят и не плювят по негоПървоначално написано от marogisi
ЕВАЛА!!
S.W.A.G
Съгласна съм!ЕВАЛА и от мен!Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
Асии <3 , Наннсии <3
Теди, що не вземете да си направите един фен форум или фен сайт за тоя, че като гледам тука само изнервяте околните![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
айде и аз да напиша нещо
ами слушах една песен-One Time,смислен текст има ритъм пее хубаво
ама просто не е моя стил музика![]()
an4eto0y:затвори си плювалника че се излагаш![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
нали че и почнаха да ме плюят и в анти-фен темата на фен темитеПървоначално написано от KpucmuHa
Криси ставам известна в тоя раздел
![]()
![]()
S.W.A.G
А като се изнервят защо вобаще влизат в темата?Първоначално написано от KpucmuHa
Асии <3 , Наннсии <3
съгласна!Първоначално написано от psych0
а до колкото това хубаво все пак че не е твоят стил музика но и не плюеш по него!![]()
![]()
S.W.A.G
Бийбърр е страхотеен![]()
![]()
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
няма смисъл да го обиждам,защото знам аз как ще се почуствам ако някой тръгне да обижда Metallica-направо ще го разкъсамПървоначално написано от tWiLigHtgIrL
![]()
![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
ъмм впрочем,Тедии , що не влезеш в Фън,фън и пак фън ?![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Благодарим ти за подкрепатаПървоначално написано от psych0
!
Асии <3 , Наннсии <3
Всеки си има мнение - аз няма да го казвам, че фенките му ще вземат да ме намразят ;ДД
HI ALL!
е така сме феноветеПървоначално написано от psych0
![]()
![]()
S.W.A.G
е неска влизахПървоначално написано от girlche
![]()
ама се самозабравям в twitter
сега не мога ама по-късно мога да влеза
![]()
![]()
S.W.A.G
не няма,но ясно е написано в заглавието фен тема не анти-фен темаПървоначално написано от dux4eto0o0
![]()
S.W.A.G
+1Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
Ама ти ще млъкнеш ли?!Престани да се праиш на много готина!ако искаш да знаеш тя сама си го е намерила сигурна е,че е това скайпа(всъщност този скайп който има тя е истинския).я престани и се вземи в ръце!Ако искаш скайпа му го потърси!!!Аз ще си отстоявам мнението ВИНАГИ и ще защитавам мнението на хората,които са прави!!!И ако не си прочела пише ФЕН ТЕМА а не антифен!!!Първоначално написано от an4eto0y
Ако не престанеш да антифенстваш,вечно ще се налага да си във форума!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
мм.. който квото ще да говори за Disturbed, Prodigy и Wosh... (3 различни стила нарочно, да се види колко широко скроена личност съм и все пак не слушам ДжБ) аз съм им фен и на някой мухльо мнението не би променило моя поглед върху нещата... това се отнася и за вас - кво като хейтват - игнор и се спират.. аз съм малко по-инат и макар че ми игнорирахте мнението, продължавам да пиша.. но не се изключвам от вашата графа "мухльовци"... обратното - включвам се активно![]()
По-полека с обидите защото и аз мога да обиждам,но не бих го направила защото не искам да ти слизам на нивото!Затвори си устата!!!!!Първоначално написано от Tempest
Асии <3 , Наннсии <3
и аз слушам Disturbed,но слушам и Дж.Б...слушам рок,ПОП(не поп-фолк) Честно да ти кажа Tempest смятам ,че хейтърите трябва да си създадът една антифен тема за Дж.Б. и да пишат там...Феновете ще пишем тук,а те там,защото ми писна само да плюят по него...Напрао ми иде да ги...А ако някой почне да плюе по Skillet,Disturbed,Paramore и др. ми иде да го разкъсам.Особено Skillet и J.B. ...Като толкова го мразят ,защо пишат изобщо в темата?!а?!Всички ,които плюят по фен темите са загубеняци...просто не им достига мозък...![]()
По-добре да отидат някъде да им налеят мозък...Това ,което пишат не е мнение,а повод да правят скандали...![]()
![]()
Просто няма никъв смисъл...Едно мнение се казва на подходящото място...като толкова го мразят,я да отиват да плюят в темата "Антифен тема за всички фен теми" Просто...всички хейтъри се излагат
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CHVhwcOg6y8[/youtube]
пз, че имам предУпреждрение![]()
Тая песен я е пял като е бил на 13...са е на 16 и му е мутирал гласеца...Първоначално написано от lenito_sf
![]()