- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема:Justin Bieber
Не съм фен на 15-16 годишни гейчета които се смятат за супер звезди и пеят за любов. Вместо да се занимава с нещата нормални за едно 15-16 годишно момче тоя пикльо взел да пее за глупости както казаха по горе които още не му са познати. Гледах че във почти всяко негово интервю казва че обича майка си ... ( не че е лошо да я обича ама с това ли се хвали човек който пее за момичета )
Най-лошото от всички е че има малки момиченца които го харесват само заради това което пее и как изглежда (като малко момченце). Лично аз се нервя че момичетата харесват такива недорасли пубери ама какво да се направи. В реалност 100% повечето от вас няма да го харесат!
И още нещо- това че е фен тема няма значение. Всеки може да си изкаже мнението във всяка тема освен то да не е спам. Аз си изказвам мнението за момчето ( или момичето) и това според мен ( а и не само според мен) е по-темата. А това че стават интриги във форумите... Ами дошли сме да дискутираме разни неща в този форум, нали така. Ако няма хора на различно мнение и всеки който пише тука го харесва всички коментари ще са еднакви. От типа на " оуу колко е сладък" " любим ми е" "як е" и още 10000 начина с които можете да кажете, че го харесвате.
Лека нощ !
ваУ рокс
Grell
++Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Кво да кажа.....Майли Сайръс в мъжки вариант!Прави се на негър с тия пръсти ли кво са, постоянно повтаря ей,ей,ей някфо си там в клиповете, танцува като тия негрите Ъшър, Крис Браун...абе бял негър както ву викат....пее глупости и прилича на емо-негър...![]()
Ако беше гейче както ти го наричаш нямаше да пее за момичета!Първоначално написано от BladeDancer
П.П.:ХОРА ТОВА Е ФЕН-ТЕМА А НЕ АНТИ-ФЕН,НЕ ЧЕТЕТЕ ЛИ![]()
Асии <3 , Наннсии <3
За горната !
Май май ти не четеш. Не гейче ? Всяко нормално момченце ще носи липстик ( каквото и да е тва ) нещо за устни гримове и ейтакива ще пее такива песни ще се опитва да имитира някакви негри и ще пее за момичета, нали? Казвам ви, че след няколко години ще изкочи истината и човека ще си признае и тогава ще го линчуваме![]()
![]()
!!! А вие като пораснете малко и ви дойде акъл в тези глави ще разберете и ще се смеете на себе си сами.
И пак май не четеш моето обяснение, защо мога да пиша всичко освен спам в фентема. Прочети го!
ваУ рокс
Grell
Не искам никого да засягам,но това момче е с лява ориентация и пее за момичета за да си прикрие наклонностите..и все пак не бъркате ли нещо?Не може да е на 16 сигурно има някаква грешка![]()
На 16 е!Първоначално написано от xtrvgnza
Асии <3 , Наннсии <3
^^ Как ше е на 16 бе?!То вярно, че момчетата израстват по-късно от момичетата, ама то неговото![]()
Не му давам повече от 10 години.
О, ПРЕКРАСЕН Е... not!
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Та ние превърнахме темата в анти-фен така че приеменувайте я!!!![]()
ваУ рокс
Grell
мъничък е със сладко гласче и е симпатяга, но определено песните му не ми допадат![]()
![]()
![]()
Аз предлагам автора/ката просто да преименува тази тема...Първоначално написано от Metal
![]()
![]()
![]()
пфф..като не сте фенове що влизате беПървоначално написано от brokeninside13
![]()
упс то единия писал бил Слънцето
![]()
![]()
![]()
та да почна да се изказвам..сестраа мии много мерсии ако четеш тва![]()
![]()
ии тука ш си се чуствам в свои води
ноо първо една огромна забележка към авторката-ВЗЕМИ СМЕНИ ЗАГЛАВИЕТО
![]()
JUSTIN BIEBER е не Бибър
![]()
ква фенка си да те питам като не му знаеш името!!!!
![]()
![]()
ии едно обръщане към АНТИ-ФЕНОВЕТЕ или по-скоро завистливите хора тъй наречените хейтъри на Джъстин..що не вземете се разкарате..цепите ли че не му пука за вас..той сам ми го каза..забавни сте му,наричайки го за "гей",влизайки в групи от типа на "Джъстин Бийбър трябва да умре" и т.н. Момчето само си каза по скайп като си говорехме че е съвсем обикновено дете изживяващо мечтата си!Дрънкайте си колкото искате тука по форума,плюйте,завиждайте но къде е той къде сте вие?Кога вие тука висящи пред компа и плюеки го ще постигнете това което е той?НИКОГА!Яко смешни сте някои!![]()
ии към феновете..айде пишете да дискутираме нещое например участието му в SNL http://vbox7.com/play:2183e236 ето линк
Много яко как даскалката се кара на другите и вика "Shut up Jason is talking"
или като каза "He is like dreamy christmas elf" и той се ухили
![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
Хахахах се едно някой ще ти повярва,че си си говорила с Джъстин по скайп!Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
![]()
![]()
![]()
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
бе пука ми дали точно ти ще ми повярваш,няма ида ти доказвамПървоначално написано от 6okolad4ety95
ама да говорих и не не фейк щот на камерата човека не може да излъже
е ако искаш мога ти дам скайп му
![]()
![]()
![]()
![]()
S.W.A.G
Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
точно пък на него да завиждам ...
той е бахти изкуственото копеле ! !
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
а за момичетата който са от групата на мразещите го не знам..ама то кво мен да ме интересува като на него сте му забавни и то яко
![]()
![]()
хм копеле надали е..майка му и баща му не са заедно но тва не го прави такъвизкуствен--пфф най-обикновен тийн
![]()
S.W.A.G
мдаа, оставете го момчето, след 10 години пак няма да прилича на годинките си, ама ше е обратен ефекта.. не съм някъв хейтър - нека си съсипва детството момчето... първия път като чух негова песен първия въпрос беше "с коя певица има дует"... чак след това разбрах, че той е пеел...![]()