.
Затворена тема
Страница 30 от 57 ПървиПърви ... 2026272829303132333440 ... ПоследнаПърви
Резултати от 726 до 750 от общо 1410
    Супер фен Аватара на BladeDancer
    На ваш`то сладко вече никой не вярва . Вие на всичко викате сладко.
    Както и да е
    ти няма как да знаеш ама прилича на някво мъничко момченце дето е сред лелките и майка му го показва вика айде вижте го и те почват дай бузка дай да видя и т.н. Определено всяко момченЦЕ е имал такива мигове във живота кога е бил на 5-6 просто не е нормално. Второ сега изглежда като десет годишно момиченце а тогава е бил. Имам един приятел той е на 14 и още прилича на детенце. Ами на него прилича. И всички момичета му се лепят по него. А той и той с няква такава коса и супер грозен някъв. Не разбира че с косата е смешен и т.н. И момичетата и те. Че същото ще стане като при него. Счупи си и двете ръце и те го държат всяко пръстче различно момиче го държи. Просто са уникални. Е вие сте същите. И не мога пак да разбера кво харесвате в недорасъл пубер (то да беше пубер... той си е дете на 16 бахти)... Изчакайте го да порастне тогава го "обичайте" и т.н. Просто отстрани не знам вие как се мислите но отстрани сте много ама много смешни. Коментирате всичко което е станало с него от момента в който си е мил зъбите до момента в който се е изсрал вечерта преди лягане. Просто помислете. Има лс-та има скайп и такива лични неща. Щото ако ще си пишете 3-ма човека тука просто по-добре ЛС, Майл , твеет , скайп!
    ваУ рокс
    Grell

BladeDancer не е така..поне аз на много малко момчета казвам,че са сладки или нещо свързано с тях е сладко,като при него смехът му
    а и в момента не те разбирам,както и останалите момчета коментиращи външния вид на Джъстин!Ама чакай малко вие ли знаете ние момичетата какво харесваме в едно момче по-добре от нас?! За вас е "нежен","гей" и бла бла,за нас е просто "сладък" Казвате незнам си какви глупости за прическата му,била като каска ее да ама на нас,повечето момичета точно прическата му ни харесва А и сега разгриначваш ли обичта към него.Е да вярно е,че има и фенки които вече искат и да се женат за него,но поне тук пишещите не мисля,че сме такива.Просто сме голями фенки! А и нали точно за това е темата,тук да коментираме,че да се включим повече хора,да постваме снимки,за това се нарича и форум това тук.То ако ни е за скайп..да я няма и тази тема А на тел като не ти се четат коментарите за това как си мие зъбите,къпе,реши,плува и т.н и т.н. най-простото решение е -не влизай тук ами в анти-фен темата! И нека сме си смешни.Нали ние си се "излагаме",не ти!Кво ти пука!?!
    My heart's a stereo it beats for you so listen close
    S.W.A.G
    fresheer than a muthafucka' . .
    Francisco Lachowski's wife .. <3

Боже,боже ама честно не разбирам какво му харесвате и това е.Изключвам на страна това че изглежда дребен (сигурно о живо е като бълха ама айде...пак се впускам в подробности...)ама гласът му звучи адски детински...И не разбирам визията му,начи носи някакви дрехи уж "тип бунтар" (толкова съм го и гледала де,просто съм му засичала няколко снимки из нета)та...праи се на бунтар ама пее някакви лигавщини.Тва за мене е абсолютна пародия та и както щеш го наречи...Чували ли сте някое яко хип-хоп,ар'н'би или рок парче което както си вървиш по улицата те кара направо да откачиш-е пробвайте защото този бих го пуснала единствено в пенсионерски дом...
    П.С.-далече съм от заяждането,просто го предлагам-чувстеото е велико...

Повече от фен
    Тя прилича малко на момче

Абе харесвайте си го там и т.н. Просто казвам че сте смешни. Виж не мога да разбера давам ви съвет. Сега се мислите за много яките щото харесвате бобъра и се държите адски идиотски ама като порастнете малко ще видите как идиотски се държите сега. просто смешни сте като ви погледне човек. Не пиша в анти-фен темата. Двете теми не се различават. Същото е. Там постоянно приказват че го мразят и колко е грозен, а тук колко е хубав и сладък и го обичат. Просто разлика няма! Маниаци...
    ваУ рокс
    Grell

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    BladeDancer ми е идол вече. Много е луд .
    Само да питам кво толкова му харесвате на косата сигурно защото сутрин става в 5 да си прави прическа ли

Град
    у нас
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Абе харесвайте си го там и т.н. Просто казвам че сте смешни. Виж не мога да разбера давам ви съвет. Сега се мислите за много яките щото харесвате бобъра и се държите адски идиотски ама като порастнете малко ще видите как идиотски се държите сега. просто смешни сте като ви погледне човек. Не пиша в анти-фен темата. Двете теми не се различават. Същото е. Там постоянно приказват че го мразят и колко е грозен, а тук колко е хубав и сладък и го обичат. Просто разлика няма! Маниаци...
    Защо си хабиш силите да пишеш тези смешни коментари? Ако обичаш не пиши повече тук ( сега не ми казвай,че можеш да пишеш кадето си искаш (то е така попринцип) и че аз немога да ти казвам каде да пишеш просто ти казвам да не пишеш повече тук с добри чуства ти го казвам така,че не ме нападай)
    Асии <3 , Наннсии <3

Град
    у нас
    Цитирай Първоначално написано от Torn
    Само да питам кво толкова му харесвате на косата сигурно защото сутрин става в 5 да си прави прическа ли
    смешен/а си ! И какво да не би да му завиждаш за хубавта коса?която ти нямаш
    Асии <3 , Наннсии <3

Супер фен Аватара на psych0
    Цитирай Първоначално написано от 6okolad4ety95
    хубавата коса,която може би Torn има недей да говориш без да си виждала човека не че аз съм де

Град
    у нас
    Цитирай Първоначално написано от psych0
    хубавата коса,която може би Torn има недей да говориш без да си виждала човека не че аз съм де

Асии <3 , Наннсии <3

Знаете ли, аз мисля че хейтърите го мразят,защото им се струва,че всички момичета ще се влюбят(по-скоро хлътнат)по него и няма да има за тях(момичета).Също,явно ги дразни ,че той е известен и МНОГО ГОЛЕМИТЕ му фенки(големите му фенки) около тях(хейтърите) само за него опяват...Не знам що хейтърите го мразят и преди някои от тях да ме оплюе искам да го питам,защо не го харесвате(не че трябва)?

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Bloodygirl
    Знаете ли, аз мисля че хейтърите го мразят,защото им се струва,че всички момичета ще се влюбят(по-скоро хлътнат)по него и няма да има за тях(момичета).Също,явно ги дразни ,че той е известен и МНОГО ГОЛЕМИТЕ му фенки(големите му фенки) около тях(хейтърите) само за него опяват...Не знам що хейтърите го мразят и преди някои от тях да ме оплюе искам да го питам,защо не го харесвате(не че трябва)?
    Защото песните му не ми харесват...не ми харесва лигавото му фразиране, не ми харесва да не мога да си поема въздух без да чуя от всяка радиостанция "бейбе оуууу", не ми харесва фалшивата истерия покрай един с нищо недоказал се "певец"...Освен това тая слава е много временна, защото тепърва минава през пубертета и за незнаещите той вече не може дори да пее Baby в оригинална тоналност и се налага да я смъква с една октава надолу...какво ще стане като свърши пубертета, ако с тия темпове губи височини? След 3 месеца никой няма да го помни...Абе радвайте му се, но да ми твърдите, че може да пее и е върха на борчето, няма как да стане.

Отговорих ли ти на въпроса защо не ми харесва? Освен това е лиглъо.

О да . Отнема ми всичките интернет любови. Всичко целия ми живот в интернет заради него вече го няма!!! Всичките момичета твърде заети да гледат как той си мие зъбите вместо да ми сготвят мусака !!!! бахти
    Не сериозно. Обичах шоколадчето95 ама тя ся обича него и аз трябва да го убия.

Иначе просто е позьор за тва не го харесвам. Не мразя !
    ваУ рокс
    Grell

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от psych0

Е хубава си ми е косата малко по светла от неговата. Нещо проблем (вие направо плешив ме изкарахте )

Е аз ако си оставя дълга колкото неговата кво мн ли ще съм готин < шегувам се разбира се. А и не се притеснявам да открадне всички момичета освен ако неискат да си останат стари моми

И моля не съм хейтър, много съм си миличък даже

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Интересно ми е дали феновете могат да ми отговорят на следните въпроси:

1. Колко са феновете на Джъстин, които са момчета или са момичета по - големи от 16?
    2. Каква е разликата между това да си фен и да си почитател на музиката, която се създава?
    3. Защо във този форум наричате всички които не харесват Джъстин "хейтъри" ?
    4. Защо само вие трите обитавате тази тема?
    5. Можете ли да го сравните със някоя извесна група? Да докажете че със неговите 18 песни е по - добър от някой?
    6. Интересно ми е дали можете да съпоставите Скорпионс, например, които имат 46 албума издадени /подчертавам албуми/, със 18сете песни на Джъстин?
    7. Искам да питам защо той си е направил толкова милиярди снимки /забелязах от постовете на някой хора/ че ги има, а не се занимава само със музиката. Той е издал 18 песни за 2 години. Не е ли малко мънчко...

Мога да ви дам още въпроси, но искам да видя дали ще отговорите на тези 7 прости въпроса. (=

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    Интересно ми е дали феновете могат да ми отговорят на следните въпроси:

1. Колко са феновете на Джъстин, които са момчета или са момичета по - големи от 16?
    2. Каква е разликата между това да си фен и да си почитател на музиката, която се създава?
    3. Защо във този форум наричате всички които не харесват Джъстин "хейтъри" ?
    4. Защо само вие трите обитавате тази тема?
    5. Можете ли да го сравните със някоя извесна група? Да докажете че със неговите 18 песни е по - добър от някой?
    6. Интересно ми е дали можете да съпоставите Скорпионс, например, които имат 46 албума издадени /подчертавам албуми/, със 18сете песни на Джъстин?
    7. Искам да питам защо той си е направил толкова милиярди снимки /забелязах от постовете на някой хора/ че ги има, а не се занимава само със музиката. Той е издал 18 песни за 2 години. Не е ли малко мънчко...

Мога да ви дам още въпроси, но искам да видя дали ще отговорите на тези 7 прости въпроса. (=

Браво , много добре . (направо си ги закопа )
    Супер ник (любимата ми група след Disturbed) .
    +1

Торн, НЕ искам да закопавам никой. Просто ако ми отговорят на тези въпроси ще си напиша в подписа : Обичам Джъстин Бийбър и съм гей и ще си сложа негова снимка за ав.

ПП - Аз обожавам Соната.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    Торн, НЕ искам да закопавам никой. Просто ако ми отговорят на тези въпроси ще си напиша в подписа : Обичам Джъстин Бийбър и съм гей и ще си сложа негова снимка за ав.

ПП - Аз обожавам Соната.
    Ако го направиш ( не че има някакъв шанс де ).

Забелязах, че съм идол на торн. Абе маа му, кой подяволите иска да му бъда за подражание? Че аз съм си идиот. Все пак благодаря !!

Иначе добре че се появи някой като соната да им зададе по-интелигенти въпроси, защото не съм толкова умен, за да го направя или поне ме мързи.
    ваУ рокс
    Grell

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Sonata Arctica - това е истината! Обичам ги!
    Btw, този като го чух (днес слушах Baby)... Бляяя... Има супердетско гласче, а е на 16 май. И чак сега започва да мутира?! Wtf?!

Мега фен
    Град
    Earth...
    Чудите се защо не го харесваме?

Цитирай Първоначално написано от NawleK
    Тя прилича малко на момче

Цитирай Първоначално написано от the_best_f
    Sonata Arctica - това е истината! Обичам ги!
    Btw, този като го чух (днес слушах Baby)... Бляяя... Има супердетско гласче, а е на 16 май. И чак сега започва да мутира?! Wtf?!
    И за двете неща /за соната и за биъбър/

http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4

Сериозно винаги съм си мислил, че тва "оооооооооооооооо" го пее жена

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4

Сериозно винаги съм си мислил, че тва "оооооооооооооооо" го пее жена
    Това,така наречено "ооооооооооооо" го пеят странични back вукали,+ тва тая песен "Baby" е мн стара...Когато я е пял е бил на 13,сега е на 16 и ето доказателство -> http://www.youtube.com/watch?v=3y_ToLQzzO8
    P.S.: линка ( http://www.youtube.com/watch?v=3y_ToLQzzO8 ) е и поздрав за Стефи и Теди

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Защото песните му не ми харесват...не ми харесва лигавото му фразиране, не ми харесва да не мога да си поема въздух без да чуя от всяка радиостанция "бейбе оуууу", не ми харесва фалшивата истерия покрай един с нищо недоказал се "певец"...Освен това тая слава е много временна, защото тепърва минава през пубертета и за незнаещите той вече не може дори да пее Baby в оригинална тоналност и се налага да я смъква с една октава надолу...какво ще стане като свърши пубертета, ако с тия темпове губи височини? След 3 месеца никой няма да го помни...Абе радвайте му се, но да ми твърдите, че може да пее и е върха на борчето, няма как да стане.

Отговорих ли ти на въпроса защо не ми харесва? Освен това е лиглъо.
    Нали,тва си ти е твоето мнение... Мерси ,че ми отговори

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си