.
Затворена тема
Страница 31 от 57 ПървиПърви ... 2127282930313233343541 ... ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 1410
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Цитирай Първоначално написано от Bloodygirl
    Знаете ли, аз мисля че хейтърите го мразят,защото им се струва,че всички момичета ще се влюбят(по-скоро хлътнат)по него и няма да има за тях(момичета).Също,явно ги дразни ,че той е известен и МНОГО ГОЛЕМИТЕ му фенки(големите му фенки) около тях(хейтърите) само за него опяват...Не знам що хейтърите го мразят и преди някои от тях да ме оплюе искам да го питам,защо не го харесвате(не че трябва)?
    О да . Отнема ми всичките интернет любови. Всичко целия ми живот в интернет заради него вече го няма!!! Всичките момичета твърде заети да гледат как той си мие зъбите вместо да ми сготвят мусака !!!! бахти
    Не сериозно. Обичах шоколадчето95 ама тя ся обича него и аз трябва да го убия.

Иначе просто е позьор за тва не го харесвам. Не мразя !
    Сега чак схващам...Винаги съм си мислела"Къв им е проблема на хейтърите?Защо го мразят?"...и след 1000 часа четене на постове стигнах до изводи...мерси,че ми отговори

За Джъстин..Много си е добре човека..радва се на добра аудитория..Всички момчета го мразят..всички момичета го харесват

Влюбен във всека една красива жена ! <- me

Кво да му харесвам ви питам? А? Това, че прилича на току-що набъбнало чучело (не че знам кво значи тва)...Ако ще е момче, да е момче, не съм казала, че трябва да е мускулест и с татуировки etc...Ама идеята е, че тоя Джъстин Бийбър прави музика за 15 годишни олигофрени, които стоят пред МТВ, Войс или квото е и му се захласват по косите и очите и гъза и други работи...А в интерес на истината нито го познават лично, нито са му пипали пръстите, за да кажат колко да нежни или красиви или най-прекрасните И на всичкото отгоре прилича на негър и се прави на такъв..Като му е зор да си ходи у Бронкс, само където мама и тати са богати и няма да дадат

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от petersl55
    .Всички момчета го мразят..всички момичета го харесват
    По-голяма простотия не успя май да измислиш,личи си колко го харесват в темата му пишат само 3-4 човека
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Защо не ми от

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    По-голяма простотия не успя май да измислиш,личи си колко го харесват в темата му пишат само 3-4 човека
    Абе и 10 000 000 да са той си остава едно малко уанаби негърче
    Много ми е интересно ако го пратят тука на село в БГ при нашите цигани, опа роми...кво ще направи...ще почне да вика Бейби, Бейби спаси ме..Джъстин Бобър, ко да кажа повече

Цитирай Първоначално написано от GracelessIsDumb
    Много ми е интересно ако го пратят тука на село в БГ при нашите цигани, опа роми...кво ще направи...ще почне да вика Бейби, Бейби спаси ме..Джъстин Бобър, ко да кажа повече
    Аз ше ти кажа кво аз ше кажа:Вземи да се разкараш!

Ами тва е сайт,кво искаш...не всички фенове знаят за този форум...замисли се малко,де...Ако ти достигаше мозък(нищо лично,не се обиждай,просто аз така казвам) щеше да се сетиш (надявам се).

Голям фен Аватара на Ankh
    Силно се надявам другите му фенове да не са толкова ограничени и безумно тъпи като теб,и понеже другите нямат мозък Ти умната защо не вземеш да отговориш на въпросите от предната страница?!

Аз ша ти кажа кво аз да ти кажа и шти кажа значи щи кажа,че тва е анти-фен тема
    Тъй че си обирай парцалите и пишкирите и щти кажа нещо по-късно

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4

Сериозно винаги съм си мислил, че тва "оооооооооооооооо" го пее жена
    Това,така наречено "ооооооооооооо" го пеят странични back вукали,+ тва тая песен "Baby" е мн стара...Когато я е пял е бил на 13,сега е на 16 и ето доказателство -> http://www.youtube.com/watch?v=3y_ToLQzzO8
    P.S.: линка ( http://www.youtube.com/watch?v=3y_ToLQzzO8 ) е и поздрав за Стефи и Теди
    Aa, да.Верно, тука повече го обръща на неженски глас.И все пак прекалено детско ми звучи за 16 годишен. :х

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Цитирай Първоначално написано от Ankh
    Силно се надявам другите му фенове да не са толкова ограничени и безумно тъпи като теб,и понеже другите нямат мозък Ти умната защо не вземеш да отговориш на въпросите от предната страница?!
    Ако беше дочел/а кво съм написала ще ме разбереш.Има и други начини феновете да показват,че са такива.Има и други сайтове,тва не е единствения и ако сега ме разбереш,се надявам да спреш не ме "плюеш"

http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4

Сериозно винаги съм си мислил, че тва "оооооооооооооооо" го пее жена
    Това,така наречено "ооооооооооооо" го пеят странични back вукали,+ тва тая песен "Baby" е мн стара...Когато я е пял е бил на 13,сега е на 16 и ето доказателство -> http://www.youtube.com/watch?v=3y_ToLQzzO8
    P.S.: линка ( http://www.youtube.com/watch?v=3y_ToLQzzO8 ) е и поздрав за Стефи и Теди
    Aa, да.Верно, тука повече го обръща на неженски глас.И все пак прекалено детско ми звучи за 16 годишен. :х
    Абе и на мен ми звучи всеоще "женски",но аз съм си му фенка

Ако беше дочел/а кво съм написала ще ме разбереш.Има и други начини феновете да показват,че са такива.Има и други сайтове,тва не е единствения и ако сега ме разбереш,се надявам да спреш не ме "плюеш"
    Чакай малко,след като всички момичета го харесват-нали така се беше изразил някой,всички от форума щяха да му се кефят...както и да е,аз с Eмo деца не споря.

Аз ша ти кажа кво аз да ти кажа и шти кажа значи щи кажа,че тва е анти-фен тема
    Тъй че си обирай парцалите и пишкирите и щти кажа нещо по-късно
    Ти като си тъп/а като галош си е твоя работа...Тва 'се още е фен тема ,а ти си обирай лайната(сори за некултурния език) и си ходи у АНТИ-ФЕН темата

Чакай малко,след като всички момичета го харесват-нали така се беше изразил някой,всички от форума щяха да му се кефят...както и да е,аз с Eмo деца не споря.
    И защо не спориш? Да не те е бъз?Или кво?Ае кажи ми шото съм любопитна,не че искам да споря...

[quote="SonataArctica"]Интересно ми е дали феновете могат да ми отговорят на следните въпроси:

1. Колко са феновете на Джъстин, които са момчета или са момичета по - големи от 16?
    2. Каква е разликата между това да си фен и да си почитател на музиката, която се създава?
    3. Защо във този форум наричате всички които не харесват Джъстин "хейтъри" ?
    4. Защо само вие трите обитавате тази тема?
    5. Можете ли да го сравните със някоя извесна група? Да докажете че със неговите 18 песни е по - добър от някой?
    6. Интересно ми е дали можете да съпоставите Скорпионс, например,

Много ме е страх от малки,неосъзнати момиченца...пиши ми на лично след като толкова искаш да продължим да общуваме заедно
    "Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"

[quote="SonataArctica"]
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    Интересно ми е дали феновете могат да ми отговорят на следните въпроси:

1. Колко са феновете на Джъстин, които са момчета или са момичета по - големи от 16?
    2. Каква е разликата между това да си фен и да си почитател на музиката, която се създава?
    5. Можете ли да го сравните със някоя извесна група? Да докажете че със неговите 18 песни е по - добър от някой?
    6. Интересно ми е дали можете да съпоставите Скорпионс, например,
    Ти пък къде ги пращаш,това е прекалено сложно за тях
    "Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"

Отговори
    1.Откъде да знам колко са,бе?!
    2.зависи от гледната точка...
    3.Защото всички,които не го харесват,не плюят само по него,а и по нас.Не знам дали си забелязал/а,но Анкх ми се подиграва,щото не е дочел/а тва дето бях написала!
    4.Защото сме му най-големите фенки,които останаха във форума...Сигурно се питаш защо са се махнали другите ли?Защото хейтърите ги изкараха извън кожа...
    5.Песните му не са 18,а много повече...Аз много-много вече не слушам рок,преди обожавах рок по цял ден слушах,но спрях и започнах да слушам Риана,Бионсе,Лейди Гага,Сиара,Кристина Милиан и т.н.Мога да го сравня с Ъшър и Джъстин Тиймбърлейк(не знам дали така се пише)
    6.Аз не харесвам Скорпионс и не ги слушам,така че немога...Аз слушам Disturbed,Skillet,АFI и др.,но в НИКАКЪВ случай Скорпионс...Тва е всеедно слушам Щурците" (puke)

Много ме е страх от малки,неосъзнати момиченца...пиши ми на лично след като толкова искаш да продължим да общуваме заедно
    Не искам да продължим да общуваме,просто те питах защо не спориш с ЕМО деца,това е,а и как разбра,че съм ЕМО?

REST IN PEACE JUSTIN!

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    Абе хора вие се оляхте с тоя Justin Bieber или там както му е името добре изглежда като момиче и пее като такова но тва той си го решава. Аз не съм му фен а и песните му ме дразнят така че не го слушам.

ПП. Disturbed и Sonata Arctica 4ever

Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    Интересно ми е дали феновете могат да ми отговорят на следните въпроси:

6. Интересно ми е дали можете да съпоставите Скорпионс, например, които имат 46 албума издадени /подчертавам албуми/, със 18сете песни на Джъстин?
    7. Искам да питам защо той си е направил толкова милиярди снимки /забелязах от постовете на някой хора/ че ги има, а не се занимава само със музиката. Той е издал 18 песни за 2 години. Не е ли малко мънчко?

Мога да ви дам още въпроси, но искам да видя дали ще отговорите на тези 7 прости въпроса. (=
    Извинявам се, но поради технически проблеми не беше пратено съобщението цалото.

Колкото до отговорите:
    1. Ако обичаш не ми дръж такъв тон и да ми говориш на "бе", а би могла да предположиш.
    2. Кажи твоята гледна точка.
    3. Мен лично са ме наричали "хейтър", защото изразих мнението си, което беше че не го харесвам. Нима това също се включва? Също така не съм обидил напълно никого, който го харесва! и не съди по мнението на Анкх, който се държи детински и глупаво, всички.
    4. Аз лично прегледах темата и забелязах, че само още няколко човека са отбелязяли че го харесват, но нищо повече. Не са почвали спорове, караници и принуждаване на други хора да излизат от тази тема.
    5.
    Цитирай Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
    Песни:
    1.Baby
    2.One Time
    3.Eenie Meenie
    4.Never let u go
    5.One less lonely girl
    6.U smile
    7.Up
    8.Runaway love
    9.Bigger
    10.Love me
    11.First dance
    12.Down to earth
    13.Favorite girl
    14.That should be me
    15.Somebody to love
    16.Stuck in the moment
    17.Overboard
    18.Kiss n tell
    Я пак погледни. Останалите "песни" са негови изпълнения от концерти, което не може да се нарече песен. Както исакш го сравни със тези певци, като направиш техен анализ и анализ на Джъстин.
    6. За съжаление нямах напредвид самата група, а както се вижда за песните на джъстин. Също така ще вметна още нещо което е извън темата. Скорпионс са едни от създателите на рока и на метъла. И исках да попитам защо "никога" не би ги слушала. Също така искам да добавя ще са във съвсем друго "измерение" сравнение с Disturbed,Skillet,АFI.

Извинявам се за още веднъж за проявените технически проблеми от моя страна, които са довели до непълно пращане на предишния отговор.

ПП - Искам да добавя ще при преглеждането на темата видях невероятно много спам, във който не се обсъжда нищо за Джъстин Бийбър, което е във разрес със правилата. Ако някой модератор може да изтрие безсмисления спам, бих го помолил да го направи.

ППП - Моля ви прочете правилата на форума и тогава пишете. http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Mи,не знам защо не харесвам "Скорпинс"....Не са в моя стил Често да ти кажа,SonataArctica,аз в началото дори не знаех кой е,една фр. ме "запали" по Джъстин Бийбър.След като го потърсих в гугъл и го видях си казах:"Много е красив,но пее малко странно".В последствие започнах да слушам песните от 2-та му албума...Така му станах фенка,но честно да ти кажа,знам повече за Робърт Патинсън и Кристен Стюарт,отколкото за Джъстин Бийбър.+ това отговорих на въпросите ти,само за да млъкне Ankh.Ако искаш да ти отговорят на въпросите,питай tWiLigHtgIrL или 6оkolad4ety95.На мен ми писна да ме питат защо харесвам Джъстин.
    By the way,tWiLigHtgIrL е написала само някои от песните му ,за да покаже на един,че има повече от 11 песни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си