- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема:Justin Bieber
Сега чак схващам...Винаги съм си мислела"Къв им е проблема на хейтърите?Защо го мразят?"...и след 1000 часа четене на постове стигнах до изводи...мерси,че ми отговориПървоначално написано от BladeDancer
![]()
За Джъстин..Много си е добре човека..радва се на добра аудитория..Всички момчета го мразят..всички момичета го харесват![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
Кво да му харесвам ви питам? А? Това, че прилича на току-що набъбнало чучело (не че знам кво значи тва)...Ако ще е момче, да е момче, не съм казала, че трябва да е мускулест и с татуировки etc...Ама идеята е, че тоя Джъстин Бийбър прави музика за 15 годишни олигофрени, които стоят пред МТВ, Войс или квото е и му се захласват по косите и очите и гъза и други работи...А в интерес на истината нито го познават лично, нито са му пипали пръстите, за да кажат колко да нежни или красиви или най-прекраснитеИ на всичкото отгоре прилича на негър и се прави на такъв..Като му е зор да си ходи у Бронкс, само където мама и тати са богати и няма да дадат
![]()
По-голяма простотия не успя май да измислиш,личи си колко го харесват в темата му пишат само 3-4 човекаПървоначално написано от petersl55
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Абе и 10 000 000 да са той си остава едно малко уанаби негърчеПървоначално написано от billytalent
Много ми е интересно ако го пратят тука на село в БГ при нашите цигани, опа роми...кво ще направи...ще почне да вика Бейби, Бейби спаси ме..Джъстин Бобър, ко да кажа повече![]()
Аз ше ти кажа кво аз ше кажа:Вземи да се разкараш!Първоначално написано от GracelessIsDumb
Ами тва е сайт,кво искаш...не всички фенове знаят за този форум...замисли се малко,де...Ако ти достигаше мозък(нищо лично,не се обиждай,просто аз така казвам) щеше да се сетиш (надявам се).Първоначално написано от billytalent
Силно се надявам другите му фенове да не са толкова ограничени и безумно тъпи като теб,и понеже другите нямат мозък Ти умната защо не вземеш да отговориш на въпросите от предната страница?!
Аз ша ти кажа кво аз да ти кажа и шти кажа значи щи кажа,че тва е анти-фен темаПървоначално написано от Bloodygirl
Тъй че си обирай парцалите и пишкирите и щти кажа нещо по-късно
Aa, да.Верно, тука повече го обръща на неженски глас.И все пак прекалено детско ми звучи за 16 годишен. :хПървоначално написано от Bloodygirl
Първоначално написано от eliyiy
Ако беше дочел/а кво съм написала ще ме разбереш.Има и други начини феновете да показват,че са такива.Има и други сайтове,тва не е единствения и ако сега ме разбереш,се надявам да спреш не ме "плюеш"Първоначално написано от Ankh
Абе и на мен ми звучи всеоще "женски",но аз съм си му фенкаПървоначално написано от TykaSePisheNick
![]()
Чакай малко,след като всички момичета го харесват-нали така се беше изразил някой,всички от форума щяха да му се кефят...както и да е,аз с Eмo деца не споря.Първоначално написано от Bloodygirl
Ти като си тъп/а като галош си е твоя работа...Тва 'се още е фен тема ,а ти си обирай лайната(сори за некултурния език) и си ходи у АНТИ-ФЕН тематаПървоначално написано от GracelessIsDumb
И защо не спориш? Да не те е бъз?Или кво?Ае кажи ми шото съм любопитна,не че искам да споря...Първоначално написано от Ankh
[quote="SonataArctica"]Интересно ми е дали феновете могат да ми отговорят на следните въпроси:
1. Колко са феновете на Джъстин, които са момчета или са момичета по - големи от 16?
2. Каква е разликата между това да си фен и да си почитател на музиката, която се създава?
3. Защо във този форум наричате всички които не харесват Джъстин "хейтъри" ?
4. Защо само вие трите обитавате тази тема?
5. Можете ли да го сравните със някоя извесна група? Да докажете че със неговите 18 песни е по - добър от някой?
6. Интересно ми е дали можете да съпоставите Скорпионс, например,
Много ме е страх от малки,неосъзнати момиченца...пиши ми на лично след като толкова искаш да продължим да общуваме заедно![]()
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
[quote="SonataArctica"]Ти пък къде ги пращаш,това е прекалено сложно за тяхПървоначално написано от SonataArctica
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
Отговори
1.Откъде да знам колко са,бе?!
2.зависи от гледната точка...
3.Защото всички,които не го харесват,не плюят само по него,а и по нас.Не знам дали си забелязал/а,но Анкх ми се подиграва,щото не е дочел/а тва дето бях написала!
4.Защото сме му най-големите фенки,които останаха във форума...Сигурно се питаш защо са се махнали другите ли?Защото хейтърите ги изкараха извън кожа...
5.Песните му не са 18,а много повече...Аз много-много вече не слушам рок,преди обожавах рок по цял ден слушах,но спрях и започнах да слушам Риана,Бионсе,Лейди Гага,Сиара,Кристина Милиан и т.н.Мога да го сравня с Ъшър и Джъстин Тиймбърлейк(не знам дали така се пише)
6.Аз не харесвам Скорпионс и не ги слушам,така че немога...Аз слушам Disturbed,Skillet,АFI и др.,но в НИКАКЪВ случай Скорпионс...Тва е всеедно слушам Щурците" (puke)
Не искам да продължим да общуваме,просто те питах защо не спориш с ЕМО деца,това е,а и как разбра,че съм ЕМО?Първоначално написано от Ankh
![]()
REST IN PEACE JUSTIN!
Абе хора вие се оляхте с тоя Justin Bieber или там както му е името добре изглежда като момиче и пее като такова но тва той си го решава. Аз не съм му фен а и песните му ме дразнят така че не го слушам.
ПП. Disturbed и Sonata Arctica 4ever![]()
Извинявам се, но поради технически проблеми не беше пратено съобщението цалото.Първоначално написано от SonataArctica
Колкото до отговорите:
1. Ако обичаш не ми дръж такъв тон и да ми говориш на "бе", а би могла да предположиш.
2. Кажи твоята гледна точка.
3. Мен лично са ме наричали "хейтър", защото изразих мнението си, което беше че не го харесвам. Нима това също се включва? Също така не съм обидил напълно никого, който го харесва! и не съди по мнението на Анкх, който се държи детински и глупаво, всички.
4. Аз лично прегледах темата и забелязах, че само още няколко човека са отбелязяли че го харесват, но нищо повече. Не са почвали спорове, караници и принуждаване на други хора да излизат от тази тема.
5.Я пак погледни. Останалите "песни" са негови изпълнения от концерти, което не може да се нарече песен. Както исакш го сравни със тези певци, като направиш техен анализ и анализ на Джъстин.Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
6. За съжаление нямах напредвид самата група, а както се вижда за песните на джъстин. Също така ще вметна още нещо което е извън темата. Скорпионс са едни от създателите на рока и на метъла. И исках да попитам защо "никога" не би ги слушала. Също така искам да добавя ще са във съвсем друго "измерение" сравнение с Disturbed,Skillet,АFI.
Извинявам се за още веднъж за проявените технически проблеми от моя страна, които са довели до непълно пращане на предишния отговор.
ПП - Искам да добавя ще при преглеждането на темата видях невероятно много спам, във който не се обсъжда нищо за Джъстин Бийбър, което е във разрес със правилата. Ако някой модератор може да изтрие безсмисления спам, бих го помолил да го направи.
ППП - Моля ви прочете правилата на форума и тогава пишете. http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
Mи,не знам защо не харесвам "Скорпинс"....Не са в моя стилЧесто да ти кажа,SonataArctica,аз в началото дори не знаех кой е,една фр. ме "запали" по Джъстин Бийбър.След като го потърсих в гугъл и го видях си казах:"Много е красив,но пее малко странно".В последствие започнах да слушам песните от 2-та му албума...Така му станах фенка,но честно да ти кажа,знам повече за Робърт Патинсън и Кристен Стюарт,отколкото за Джъстин Бийбър.+ това отговорих на въпросите ти,само за да млъкне Ankh.Ако искаш да ти отговорят на въпросите,питай tWiLigHtgIrL или 6оkolad4ety95.На мен ми писна да ме питат защо харесвам Джъстин.
By the way,tWiLigHtgIrL е написала само някои от песните му ,за да покаже на един,че има повече от 11 песни.