- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема:Justin Bieber
Повече няма да се занимавам да чета коментарите на хейтърите!Който каквото иска да говори,нали ние феновете си знаем,че не е вярно така че..!Айде едно поздравче от мен - http://www.youtube.com/watch?v=3ExWsVFJlFo че много назад ни отиде темата
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
3 страници спам от хейтъри..ЯКОДори няма да си направя труда да прочета и един коментар,щот не ми е пука кво мислите за Джъстин
Мислих си докато нямах нет,че няма смисъл..нито да отговарям на някви завистливи хейтъри..подчертавам завистливи..и не ми пука че ще тръгнете да казвате"Да бе!Аз на този да завиждам!" или нещо от тоя род,но да така е..личи си..щот вместо да го обиждате тук що не седнахте и например да пеете,да свирите,рисувате или там квото можете..щот той сега е на 16..станал е известен от 13 годишен мисля..кога вие ще постигнете това..НИКОГА
говоря Никога за неговите години
![]()
бтв направих фен профил в туитър,да дойде в България още тази година Джъстинчокойто иска да ми помогне да влиза и той от тази рег,да ми пише ЛС
![]()
ии видеото на Somebody to love май вече е излезнало и ще се поразтърся за дам линк ии ето от деня на майката при тях беше тази неделя дето мина-->http://uk.eonline.com/uberblog/b1802..._shopping.html
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
http://www.disneydreaming.com/2010/0...justin-bieber/ Енрике Иглесиас е фен на Джъстин![]()
![]()
![]()
добре де харесва го как пее
![]()
http://www.time.com/time/magazine/ar...rss-topstories как интернет направи Джъстин известенпоне той ползва интернет за нещо смислено,вместо да оплюва някой друг
![]()
S.W.A.G
But Bieber is so small that unless you are a preteen girl (which you very well might be; most of his fans aren't old enough to drive), you'll have to bend down to greet him.
ваУ рокс
Grell
в тая тема не намирам смисъл![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
интересно как имам всичкиПървоначално написано от petiam
![]()
бтв Джъстин и Ъшър --> http://twitpic.com/1nguxa..мисля че от днес докато са снимали видеото към Somebody to love
S.W.A.G
S.W.A.G
някои хора си правят постовете от тази тема...Първоначално написано от bathory
с една дума-аман от прости...Аз съм момиче и не ми пука,не съм една от парцаливите фенки,сериозно говоря бате,тва тряя си мн порпаднал за тоя смотан бе?!?И оная дет ми пишеше за правилния език-вие фенките сте по неграмотни от мене бе (я ми намери една грешка поне в коментите а?) що решихте че сме хейтъри,щото виждаме истината ли???И на кои изпълнители се кефиш?Аз пък съм манияк на тема хип-хоп,ар'н'би рок и лекият метъл и кво???Някой да съм занимавала с предпочитанията си???И на кои рапъри си фенка бе мис ЕМО???Ти знаеш ли какво е музика,да ти кажа за всеки случай че бобъра не се брои ееееееееееееее начи,не стига че малоумни,че ти правят забележки а те са по изостанали от тебе ми правят забележки ае фани вържи пет нормални обяснения що да се кефиме на тоя боклук...И за една там дето беше писала...Ми че ти като не се интерсуваш от нашите виждания що ние тряя да гледаме тая мизерна тема бе...
Виж сега мила всеки си има мнениеПървоначално написано от step_up_right
, но защо трябваше да ни обиждаш "парцаливите фенки" хахах
и от къде знаеш,че сме парцаливе бе милаа....просто ти липсва въспитание
!(всичко това ти го казвам с добри чуства не си хаби силите да ме нападаш
)
Асии <3 , Наннсии <3
Justin Bieber е моята любов, ще умра без него ..., а ина4е ли4но на мен не ми харесват мом4ета, където излизат с 5-6 години по-малки моми4ета - те се педофили.Така 4е, не е зле 4е изглежда на 11 и освен това не е гей - просто се поддържа.К'во толкова?
Всеки божи ден се моля Justin Bieber да бъде близо до мен и да му кажа 4е го оби4ам.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
о боже ама сега има някои яко смешни..визирам степ ъп бла блазащо дза гледаш темата?ми не съм ти опряла нож/пнистолет в гърлото/слепоочието..не я гледай,не влизай не пиши
щот незнам и не ми пука как изглеждам в твойте очи или в на който и да е в този форум или поне в тоя раздел с може би мааалко изключения
![]()
selenasky момиче,обсебена ли си от Джъстин?не честно..то фенка,фенка ама чак пък да искаш чакай как беше да е до теб и да му казваш че го обичаш!?
![]()
и не схванах кви педофили,кви -а?
![]()
на колко години си?та той е на 16
и бтв не те знам на колко си де но попринцип факт е че джъстин е казала че би излизал с момиче което е с 2 години по-голямо/по-малко от него ама сега не му трябва такова щот е само на път и няма да може да е често с нея
![]()
S.W.A.G
tWiLigHtgIrL, никой не ти чете чаршафите
Nawlek пука ми четеш ли ми чаршафите,възглавниците или юрганитеи много си ти е прав ника..навлек си в темата
![]()
ПП- http://ellen.warnerbros.com/2010/05/...fever_0513.php![]()
http://soundcheck.walmart.com/justin-bieber
S.W.A.G
то и поста му е прав, ма какво да се прави...Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
чета темата и коментарите от повече от 2 седмици и нямах търпение да си кажа мнението..![]()
по темата: нямам нищо против Бийбър или някоя от песните му,, даже Бейбе, Бейбе ОоОуу.. (а.k.a. baby) я имам на компа.
Въпроса е колко нагли и нахални са неговите обсебени "фенки"(най-вече tWiLigHtgIrL и 6okolad4ety_95). Имам чувството, че вие денонощно сте в YouTube, очаквайки поредния измислен клип на "звездата..". И ако някой случайно посмее да сподели мнението си, вие веднага го затапвате и почвате да го тровите
. Една дума- ЖАЛКО.. И то заради тоя пубер,, който смятате за велик ( с 4те си по-известни песни
). Да ви кажа някои неща:
1во- к'во толкова специално намирате в неговата външност?! косата, която имат сиг 1/5 момчетата на неговата възраст?!ха!
2ро- нямате никакво право дори да го сравнявате със Скорпиънс или Джъстин Тимбърлейк, или с която и да е звезда извън неговия ранг.. СМЕШНО Е!![]()
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
5 причини заради които вие го харесвате
И 5 причини заради които ние да не го обиждаме или мразиме
тоя с аватара на металика от видеото one да ми драсне едно лс)
ваУ рокс
Grell
К'во искаш от момчето?!...Остави го да си живее мечтата!...Аз съм му фенка,но много рядко слушам неговите песни.Аз го харесвам повече на външен вид,но може като стане на 21 да пее,така че да ви харесва... от къде ше знаем какво ше се случи с неговата кариера...?Първоначално написано от wali00
Supernatural
The Vampire diaries
5 причини заради които ние го харесваме(според мен):Първоначално написано от BladeDancer
1. как пее
2.косата му
3.лицето му
4.как ни радва с неговите песни![]()
5.как сам е изградил кариера.
5 причини защо да не го мразите(аз ще напиша 2 главни причини според мен):
1.защото е още малък(на 16 е),смисъл не е навършил 18
2.не си ли забелязал как Nakadah примерно, обижда и него и нас,фенките?!...има още много такива "хейтъри"...Та,за да не обиждате нас,не обиждайте него
А аз искам да ви питам,защо го обиждате и защо не си ходят заклетите "хейтъри" като Nakadah и step_up_right в антифен темата?
Supernatural
The Vampire diaries
Ами на 15 съм и не мисля, 4е в България(или другъде) изобщо има мом4е като него, затова не го харесвам, а направо го оби4ам.Косата на това мом4е е най-красивата, която съм виждала и ми е странно 4е някои казват 4е е ужасна - СПРЕТЕ ДА ЗАВИЖДАТЕ !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()