.
Затворена тема
Страница 33 от 57 ПървиПърви ... 2329303132333435363743 ... ПоследнаПърви
Резултати от 801 до 825 от общо 1410
    Цитирай Първоначално написано от selenasky
    Ами на 15 съм и не мисля, 4е в България(или другъде) изобщо има мом4е като него, затова не го харесвам, а направо го оби4ам.Косата на това мом4е е най-красивата, която съм виждала и ми е странно 4е някои казват 4е е ужасна - СПРЕТЕ ДА ЗАВИЖДАТЕ !!!
    Съгласна съм с теб
    Supernatural
    The Vampire diaries

Bloodygirl.. както вече казах, нямам нищо против него.. и нищо не искам от него.. просто ми писна всички да се превъзнасят по него и заради "голямото" си превъзнасяне да се отнасят така към "хейтърите" (които също не го мразят, но защото изразяват мнението си, биват определени като такива..)
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

Цитирай Първоначално написано от wali00
    Bloodygirl.. както вече казах, нямам нищо против него.. и нищо не искам от него.. просто ми писна всички да се превъзнасят по него и заради "голямото" си превъзнасяне да се отнасят така към "хейтърите" (които също не го мразят, но защото изразяват мнението си, биват определени като такива..)
    аз ти го казах с добри чувства
    Supernatural
    The Vampire diaries

Цитирай Първоначално написано от Bloodygirl
    аз ти го казах с добри чувства
    знам

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Цитирай Първоначално написано от Bloodygirl
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    5 причини заради които вие го харесвате
    И 5 причини заради които ние да не го обиждаме или мразиме

тоя с аватара на металика от видеото one да ми драсне едно лс )
    5 причини заради които ние го харесваме(според мен):
    1. как пее
    2.косата му
    3.лицето му
    4.как ни радва с неговите песни
    5.как сам е изградил кариера.
    5 причини защо да не го мразите(аз ще напиша 2 главни причини според мен):
    1.защото е още малък(на 16 е),смисъл не е навършил 18
    2.не си ли забелязал как Nakadah примерно, обижда и него и нас,фенките?!...има още много такива "хейтъри"...Та,за да не обиждате нас,не обиждайте него

А аз искам да ви питам,защо го обиждате и защо не си ходят заклетите "хейтъри" като Nakadah и step_up_right в антифен темата?
    1- не е нещо кой знае какво
    2-мога да ти дам снимки на 4-5 мои приятели дето приличат на него и ги базикаме по цял ден
    3- същото като 2
    5- някви мангали да се съзтезават за него не означава че сам си е изградил кариерата.
    1- кво като е малък ? Това може ли даме спре
    2- забелязал съм . Ама вие на всичко викате хейтъри щото сте го чули от бобъра и думата става излишна просто и намаляваате значението.

В антифентемата пишат идиоти. Тук пишат тези коит знаят защо не го харесват и се опитват да ви налеят мозък в главата.

както казах мога да пратя снимки на хора дето приичат на него и изяждат много бъзици. Тва не са мъже тва са... мъже които искат да приличат на жени. Или вие нещо не сте наред или света отива да става само жени. Бахти и ...

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/2010/003/8/9/Justin_Bieber_by_MoonPhaseGirl09.jpg[/img]
    ваУ рокс
    Grell

BladeDancer,защо си мислите,че е гей или травестит?А?
    Или завиждате,или се дразните ,че е по-красив от вас...Ае кажете кво ви е,шото ми писна да чета смотаните коментари от сорта"той е гей","иска да се облича и да прича на жена" и т.н.,без да има обяснение що го мислите за гей.И няма да приема отговор от сорта "Шото си е такъв","шото така казвам" и т.н.
    Вземете се стегнете малко...смешни сте просто Ако искате да го обиждате,ходете в антифен темата,ако ше го обиждате тук,поне казвайте,примерно защо го смятате за гей,защо смятате,че е тъпак и т.н.
    Supernatural
    The Vampire diaries

аз не знам дали е обратен, или не, ама на моменти.. просто ми прилича на такъв особено в клипа на One Less Lonely Girl.. ;x

аз не знам дали е обратен, или не, ама на моменти.. просто ми прилича на такъв особено в клипа на One Less Lonely Girl.. ;x
    там всеедно има червило...
    Supernatural
    The Vampire diaries

ОМГ как може да съдиде за човек по външния вид виждате снимка..и да има детска физиономия,нисък ръст,още не мотирал напълно глас и кво тва не го прави гей не го познавате лично че да твърдите нещо което не знаете дали е така,а и не е и някъде бях чела за прическата му че почти всички имали такава..да то като че ли американските фризьорки само тази прическа знаят но на всеки седи различно..и нан ас феновете ни харесва точно как на него му седи
    а и е тъпо така..кво го обиждате..поставете се на негово място..как ще се почуствате ако станете известни изведнъж и пак таканякви си там почнат да ви обиждат,да пожелават смъртта ви(има и такива случаи в twitter ) и т.н.Глупаво е не за друго,ами щото и той е просто дете като нас..кво като е известен..пак има 2 очи,2 ръце,2 крака и т.н.Но не то човешката злоба няма равна

бтв за феновете- Наш джъстин яде сладолед и се хили

ох исках да пусна още една негова снимка ама не мога да си я намеря из компа
    My heart's a stereo it beats for you so listen close
    S.W.A.G
    fresheer than a muthafucka' . .
    Francisco Lachowski's wife .. <3

tWiLigHtgIrL аз не казвам нищо, което твърдя, че е истина.. просто от това, което виждам, си правя определени изводи ;д

tWiLigHtgIrL аз не казвам нищо, което твърдя, че е истина.. просто от това, което виждам, си правя определени изводи ;д
    не говорех точно за тебе..ами общо за хейтърите..щот от външния вид на човек не може да се определи какъв е наистина в смисъл такъв ето сега давам един личен пример--преди не исках да разказвам на всички кво ми е един ден и просто сложих една фалшива усмивка..и кво щастлива ли бях-не..като Джъстин..може да ти изглежжда на квото искаш..всеки с виждането си..но таъкв ли е наистина-не
    S.W.A.G

S.W.A.G

Град
    във филма ..
    Предполагам ви доставя удоволствие да го гледате как си бърше дупето след тоалетна

Who's next!

Град
    у нас
    Цитирай Първоначално написано от Force_bladeR
    Предполагам ви доставя удоволствие да го гледате как си бърше дупето след тоалетна
    Асии <3 , Наннсии <3

Цитирай Първоначално написано от 6okolad4ety95
    Цитирай Първоначално написано от Force_bladeR
    няма кво повече да добавя от поста на Стефи
    S.W.A.G

Повече от фен Аватара на selenasky
    Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    Оставете го намира.Justin не е гей, а игра4 - ако бе6е гей нямаше да ходи с 5 мацки едновременно.

Повече от фен Аватара на selenasky
    Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    bwn ... скайпа на Justin Bieber трябва да е justin...bieber.1994 - ако някой го иска, защото го видях на снимка от камерата ама го намерих в4ера и все още нз дали е той

Мхм не е гей... Хич не е гей. Нормално е когато някой прилича на жена и още повече иска да прилича на жена (което 100 процента той го прави) Прическа червило и т.н. и т.н. то той би трябвало да е гей. Ето ти отговора защо го смятаме за гей. Следователно той е гей .

Ако стана известен (което 100% няма да се случи), хич няма ми пука кой кво казал. Има ги хиляди случаи известни хора убити от ненормалници. Ходи с 5 момичета .. та тоя още не знае кво е тва между краката му ама ходил с 5 момичета. Играч бил просто . Айде моля ви се без смешки !

И пак казвам снимки от сорта "джъстин прави съвсем нормално нещо което всички други го правят ама ние ще го направим съвсем яко нещо което другите не го могат и ще наречем бобъра бог защото го е направил и някой го е заснел" не ги поствайте просто... Смешни сте !
    ваУ рокс
    Grell

Цитирай Първоначално написано от selenasky
    Оставете го намира.Justin не е гей, а игра4 - ако бе6е гей нямаше да ходи с 5 мацки едновременно.
    и кво ти си една от тях в момента е сам,щот обикаля света и не иска да е далеч от момичето с което е.

selenasky не е това скайп му с милион точки и 1994 накрая

BladeDancer не иска да прилича на жена..а на Джъстин Тимбърлейк,Лил Уейн и т.н. E то попринцип и на него не му пука чак толкова много..забавлява се в повечето случаи четейки това което се пише по негов адрес ноо както пишеше в списание Браво за един тийнейджър на неговата възраст е нормално да не му е приятно,да иска всички да го обичат и т.н. и не казвам че е бог поствайки снимките..яде сладолед,мие си зъбите и т.н. ами просто феновете да видят..ако вече не са ги видяли тези снимки..щот поне аз много се кефя на снимки на Джъстин които преди не съм ги виждала пък нека съм смешна поствайки ги..все пак това е фен тема
    S.W.A.G

Добре айде спирам със заяждането ..
    Просто идея. Те не приличат на гейове - не че много ги знам кви са де

Иначе като толкова искате такива снимки предложете му да направи филм за себе си как му минава ежедневието..
    ваУ рокс
    Grell

Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Добре айде спирам със заяждането ..
    Просто идея. Те не приличат на гейове - не че много ги знам кви са де

Иначе като толкова искате такива снимки предложете му да направи филм за себе си как му минава ежедневието..
    тогава как реши чче той е гей и повярвай от километри се разпознава кой е..или поне ние момичетата ги разпознаваме

та той участваше в едно предаване по МТВ,което е затова как му минава денят а и филм да ще има за него..но още снимките не са започнали

ПП за феновете--> http://www.hollywoodlife.com/2010/05...lywood-awards/
    S.W.A.G

Чей да драсна пет думи-значи по въпроса с парцаливите фенки-начи изнервих се не за друго а за факта че вие казвате всички момичета-аз съм такава но не съм му фенка-"всички" е силна дума която в тоя случай дразни и то много,нз дали усещаш работата,дугото-това определение "хейтър" е не по-малко дразнещо-аз не мога да мразя,просто споделям,не съм господ...ама все пак не го харесвам...и много от прикаските по ваш адрес вие си ги просите...ама честно примерно оф тая степ ъп нещо си ква е и там определението-и аз мога да кажа на тоя човек че е гъбясала печурка ама не го правя НАЛИ???Та разбирате ме надявам се...бъдете реалисти,никога този няма да ви бъде гадже,и вие самите сте "хейтъри"-хейтвате нас реалистите-кефи ли ви тая реалност?Музиката е прекрасно нещо когато не е начин на фукня и...честно нямам на какво да му завиждам-нито искам някакви изкукуригали фенки да са ми се лепнали на задника като пиявици,нито му ща косата-моята си е добре и така...(за разяснение за тия дето си мислят че му "завиждам"....)

Цитирай Първоначално написано от petiam
    http://www.youtube.com/watch?v=r5mrS5GGDgY&feature=related много сладък

http://www.youtube.com/watch?v=9BAKwfDg0DI Shawty Lets Go
    о да съглсна с комента ти към първото видео само където е много трудно да получиш отговор от него в twitter

бтв за Видеото на somebody to love сега се снима и незнам кога ще излиза
    S.W.A.G

Наистина музиката днешно време стана твърде комерсиална и такива като бобъра са мразени само защото са позьорчета. Old school metal ftw ! AC/DC tooo !
    ваУ рокс
    Grell

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си