.
Затворена тема
Страница 35 от 57 ПървиПърви ... 2531323334353637383945 ... ПоследнаПърви
Резултати от 851 до 875 от общо 1410
    Цитирай Първоначално написано от wali00
    наистина е глупаво, че не знае к'во е German, след като съм 80% сигурен, че е бил в Германия.. ;дд както и да е, де.. tWiLigHtgIrL и ти не изоставаш.. пише се некУлтурен.. думата "култура" не идва от "кол" ..
    да,след като са му задали този въпрос
    е както и да е..ама така е като до преди малко съм писала на английски и изведнъж на бг
    My heart's a stereo it beats for you so listen close
    S.W.A.G
    fresheer than a muthafucka' . .
    Francisco Lachowski's wife .. <3

Супер фен Аватара на BladeDancer
    http://www.youtube.com/watch?v=bxDlC7YV5is&NR=1
    100 пъти по-добър от gayber !!! И не е позьор ! Заслужава славата и парите много повече от тоя идиот. Ама тва е всеки взима позьорите днес. ъндърграйнд музиката фтв !!!
    ваУ рокс
    Grell

Цитирай Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
    наистина е глупаво, че не знае к'во е German, след като съм 80% сигурен, че е бил в Германия.. ;дд както и да е, де.. tWiLigHtgIrL и ти не изоставаш.. пише се некУлтурен.. думата "култура" не идва от "кол" ..
    да,след като са му задали този въпрос
    е както и да е..ама така е като до преди малко съм писала на английски и изведнъж на бг
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    http://www.youtube.com/watch?v=bxDlC7YV5is&NR=1
    100 пъти по-добър от gayber !!! И не е позьор ! Заслужава славата и парите много повече от тоя идиот. Ама тва е всеки взима позьорите днес. ъндърграйнд музиката фтв !!!
    твое мнение..а и той като почнат да го снимат по фотосесии и тей за теб ще стане позьор
    S.W.A.G

Чакай чакай. Колко снимки има тоя как си мие зъбите как се усмихва как се смее записи как се смее. Чудно е още как не са му сложили снимка как сере. Много добре знаеш кво е позьор. И много добре знаеш за кво го слушаш. Защото е "сладуррр", а не защото пее хубаво. Пее за неща които не знае а само копира от тея дето трябва да пеят уж нещо хубаво, а и те са позьори. В това време човек не може да бъде нормален и известен. Трябва да се прави на голямата работа да се снима насам и натам да прави пози навсякъде и да зарибява 11 годишните момиченца. За ония клип с 11 годишното момиче видя ли му публиката. Само някви дребни и т.н. А тя как ги имитира не е истина. Чисто и просто казано същитете сте ама несе усещате . И тва че джъстин е някво лайно дето едва едва смогва да пее, а тоя е бог ( айде може да съм се пресилил ама наистина има хубав глас ) не е само мое мнение. Човека си е написал сам песен и я е качил в YouNoob. Кво е направил тоя келеш gayber ? Написали са му текста, музиката той я е изпял един път и после кво ? Прави се че пее там адски "смислените" си текстове повтаря по 50 пъти бейбе и накрая кво. За тва ли го харесвате. Заради музиката му ли? Или заради гласа му който всъщност не е такъв и не е толкова божествен колкото го изкарвате? Или заради това че сам си пише музиката и текстовете и те са толкова смислени, и че пее страхотно на концертите и не се лигави с пози... толкова е хубав! oh... wait... Не! Мръсен позьор!
    ваУ рокс
    Grell

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от gogo4o4o
    Само не разбрах защо, аджеба, tWiLigHtgIrL реши, че Бийбър е класи над нас??

http://www.youtube.com/watch?v=DkKqihEUmH4

Ето колко е културен Да можеше поне да пее...
    уАу..момче от Америка,цял един Атлантически океан делящ го от Европа и незнае какво е Джърман..незнаех че тове е неколтурно поне той не обижда останалите момчета..

бтв за феновете-
    Значи аз, момче от Европа, което знае какво значи American, съм супер некултурен заради това си знание.

Джъстин Бийбър е яко просто момченце, което не може да пее и ползва Auto-Tune. Айде, честито.

Цитирай Първоначално написано от wal00
    ( 3 точки не ми достигаха да отида на национален кръг на олмпиадата.. )
    И на мен

Град
    у нас
    Чакай чакай. Колко снимки има тоя как си мие зъбите как се усмихва как се смее записи как се смее. Чудно е още как не са му сложили снимка как сере. Много добре знаеш кво е позьор. И много добре знаеш за кво го слушаш. Защото е "сладуррр", а не защото пее хубаво. Пее за неща които не знае а само копира от тея дето трябва да пеят уж нещо хубаво, а и те са позьори. В това време човек не може да бъде нормален и известен. Трябва да се прави на голямата работа да се снима насам и натам да прави пози навсякъде и да зарибява 11 годишните момиченца. За ония клип с 11 годишното момиче видя ли му публиката. Само някви дребни и т.н. А тя как ги имитира не е истина. Чисто и просто казано същитете сте ама несе усещате . И тва че джъстин е някво лайно дето едва едва смогва да пее, а тоя е бог ( айде може да съм се пресилил ама наистина има хубав глас ) не е само мое мнение. Човека си е написал сам песен и я е качил в YouNoob. Кво е направил тоя келеш gayber ? Написали са му текста, музиката той я е изпял един път и после кво ? Прави се че пее там адски "смислените" си текстове повтаря по 50 пъти бейбе и накрая кво. За тва ли го харесвате. Заради музиката му ли? Или заради гласа му който всъщност не е такъв и не е толкова божествен колкото го изкарвате? Или заради това че сам си пише музиката и текстовете и те са толкова смислени, и че пее страхотно на концертите и не се лигави с пози... толкова е хубав! oh... wait... Не! Мръсен позьор!
    Стига бе/ма стига ( извинявай за бе/ма) ама вече ми писна от теб не разбра ли,че има анти-фен тема
    Асии <3 , Наннсии <3

Град
    у нас
    Само не разбрах защо, аджеба, tWiLigHtgIrL реши, че Бийбър е класи над нас??

http://www.youtube.com/watch?v=DkKqihEUmH4

Ето колко е културен Да можеше поне да пее...
    уАу..момче от Америка,цял един Атлантически океан делящ го от Европа и незнае какво е Джърман..незнаех че тове е неколтурно поне той не обижда останалите момчета..

бтв за феновете-
    Значи аз, момче от Европа, което знае какво значи American, съм супер некултурен заради това си знание.

Джъстин Бийбър е яко просто момченце, което не може да пее и ползва Auto-Tune. Айде, честито.

Цитирай Първоначално написано от wal00
    ( 3 точки не ми достигаха да отида на национален кръг на олмпиадата.. )
    И на мен

Никой не ти е искал мнението ! Бъди така добър/а да не пишеш излишни коментари пиши в анти-фен темата
    Асии <3 , Наннсии <3

Град
    Sofia ;)
    Много е сладък Джъстин .. и пее невероятно каквото и да казват тези които не го харесват. Предполагам всички фенофе са гледали клипове на които пее на живо и няма спор че гласът му е мн хубав .. Дано все някой ден дойде в БГ , че да го чуем и ние на живо .. :P
    A word's, just a word 'til you mean what you say ... and love, isn't love 'til you give it away ..

Ай ще ви видя след да ви дам 1 година. Дали ще му се чуе името още. Радвайте му се и Джонас Брадърс бяха цитирам:"великииииии!!!! " ; "страхотниии сладурии" и т.н. Майлито Сайръс и тя. Всяко чудо за 3 дни.

ОЛЕЛЕЕ!Тоя кво ще си бръсне бе, мъхчетата ли! Че той тоя има ли въобще нещо наречено брада или мустаци

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Град
    Sofia ;)
    И след 1 ии 2 ще му се чува името както се чуват имената на фолк дивите Глория .. Камелия ии т.н Момчето пее много хубаво и събра много фенове за малко време . И защо мислиш , че Джонас Брадърс и Майли Сайръс не се слушат вече ?! Напротив ..
    A word's, just a word 'til you mean what you say ... and love, isn't love 'til you give it away ..

то няма само той да си замине до 2-3 години.. ( ако ме разбирате)

2012
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

не го слушам заради това..ами щото има глас момчето(ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ). И не само му пишат текстовете..има толко много песни които той ги е писал..като веднага давам пример с Never let u go..посветена на бившето му гадже Кейтлин Бийдълс...и изобщо за песните му от албумите..кръстени са "My worlds" защото песните разказват за това какво е преживял..а и то пък тук да стана известен с това 'бейбе,бейбее ооо' ама всъщност има и други песни,с много хубави текстове.. но както и да е..не ми се разправя вече..не че не мога да те опровъргая..
    S.W.A.G

Хах добре тогава къде са им МНОГОБРОЙНИТЕ ФЕНОВЕ?

Град
    Sofia ;)
    Многобройните фенове ще намериш в twitter i facebook .. тук едва ли има много

Цитирай Първоначално написано от wellyy
    Многобройните фенове ще намериш в twitter i facebook .. тук едва ли има много
    Това искам да ти кажа, че българина има кратка памет. Преди години беше същото с Джонасите и Сайръс, сега е така с Джъстинчо...

Град
    Sofia ;)
    Ох , добре .. На мен като ми харесва даден изпълнител като визия ии като глас ще си го слушам ... И дано Джъстин прдължава все така да радва всички фенове. Който не го харесва просто да не го слуша ........

Ха ... Вие чувате ли се бе. Многобройните му фенове са всъщност 850 хиляди копия купени от майките за 8-11 годишните им дъщери които плачкат за него. Тъпо ли ви стана че са продадени само 850 хиляди копия. Защото това не е много. Тва е супер малко. Има неизвестни групи в БГ с толкова копия продадени .
    ваУ рокс
    Grell

Град
    Sofia ;)
    хаах .. еми може би някои ползват интернет и просто си теглят песните .. и мога да ти кажа , че аз съм на 18 и го слушам ... нз защо решихте,че фенките му са на възраст 8-11 ..

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Е, кажете ми ,че не е гейче...

розовичка самобръсначка.... И какво бръсне,че не разбрах? Девствения мустак или...? Опа.. той и такова чудо няма ..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

tWiLigHtgIrL ti si bolnaa be ...da otidesh da ti promiqt malko mozaka ...i ko za mn velika li sa imash kat si pishesh s Justin i che go gleash v skype ..da ne si hvanala gospod za huq ...oprei sa malko ...pregledax sichko det si pisala i ne sprqq da povtarqsh chee si pishesh s VELIKIQ JUSTIN ..ox ox mn te sujalqvam milichka [/b]

то няма само той да си замине до 2-3 години.. ( ако ме разбирате)

2012
    Сори за миналия цитат както и да е...Досега четях кометари и разбирам,че явно така наречените "хейтъри" не са наясно с три неща:
    1.Гласът на Джъстин мотира преди 2-3 години
    2.сега,той е на 16,а не на 13.
    3.Също,не сте наясно,че той има повече от 18 песни!Има цели два албума:My World & My World 2.0;
    И тва се отнася до всеки,който не го харесва и нищо не знае за него.
    Ако обичате,така наречените "хейтъри",недейте да го обиждате без да знаете нищо за него,щото ако "обидата",която сте написали е една от най - известните обиди:"Тоя не му се е развил гласа","Пее като жена" и тем подобни,ще бъдат много лесно оплюти!
    Supernatural
    The Vampire diaries

Цитирай Първоначално написано от kesinka
    tWiLigHtgIrL ti si bolnaa be ...da otidesh da ti promiqt malko mozaka ...i ko za mn velika li sa imash kat si pishesh s Justin i che go gleash v skype ..da ne si hvanala gospod za huq ...oprei sa malko ...pregledax sichko det si pisala i ne sprqq da povtarqsh chee si pishesh s VELIKIQ JUSTIN ..ox ox mn te sujalqvam milichka [/b]
    Първо,пиши на бг "миличка",ако обичаш!tWiLigHtgIrL не е болна за твое сведение!Като си толкоз залухана(нищо лично,не се обиждай),недей да говориш,а си затвори плювалника и върви в антифен темата тихо и мирно.Като не ви харесва Джъстин,не го слушайте и се махайте от фен темата! На мен никой не ми казва кво да слушам!Писна ми от вас,дето само досаждате на феновете в тая тема!МАХАЙТЕ СЕ!А и видях,че сте писали( относно така наречените "хейтъри"),че Джъстин няма фенове,е ако искате да видите феновете му влезте в facebook,twitter или елате на концерта му,като дойде тук в Бг.Ест ако успеете да си купите билети Ако не,гледайте отвън
    Supernatural
    The Vampire diaries

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Е, кажете ми ,че не е гейче...

розовичка самобръсначка.... И какво бръсне,че не разбрах? Девствения мустак или...? Опа.. той и такова чудо няма ..
    Т'ва че е розова самобръсначката му,не значи че е гей!Аз съм виждала мъже да носят розови блузи и кво?Тва да не би да значи че са гейове?!Абе я си гледай работата!Все ми едно кво си бръсне. Слушай,миличка,като не си наясно с нещата си взимай фейса и зачезвай за антифен темата,а и като отиваш си вземи и коментарите със себе си! Bye,bye
    Supernatural
    The Vampire diaries

Цитирай Първоначално написано от kesinka
    айде Бай Ганьо,идвай с мене! не повтарях в началото сега не.. 1-во не м викай миличка 2-ро Г-н великия,пишещ на маймуница..ти си си за съжеление..нашата родна азбука и да я пренебрегваш..а наближава и 24-и май!
    S.W.A.G

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си