.
Затворена тема
Страница 36 от 57 ПървиПърви ... 2632333435363738394046 ... ПоследнаПърви
Резултати от 876 до 900 от общо 1410
    Цитирай Първоначално написано от Bloodygirl
    Цитирай Първоначално написано от kesinka
    tWiLigHtgIrL ti si bolnaa be ...da otidesh da ti promiqt malko mozaka ...i ko za mn velika li sa imash kat si pishesh s Justin i che go gleash v skype ..da ne si hvanala gospod za huq ...oprei sa malko ...pregledax sichko det si pisala i ne sprqq da povtarqsh chee si pishesh s VELIKIQ JUSTIN ..ox ox mn te sujalqvam milichka [/b]
    Първо,пиши на бг "миличка",ако обичаш!tWiLigHtgIrL не е болна за твое сведение!Като си толкоз залухана(нищо лично,не се обиждай),недей да говориш,а си затвори плювалника и върви в антифен темата тихо и мирно.Като не ви харесва Джъстин,не го слушайте и се махайте от фен темата! На мен никой не ми казва кво да слушам!Писна ми от вас,дето само досаждате на феновете в тая тема!МАХАЙТЕ СЕ!А и видях,че сте писали( относно така наречените "хейтъри"),че Джъстин няма фенове,е ако искате да видите феновете му влезте в facebook,twitter или елате на концерта му,като дойде тук в Бг.Ест ако успеете да си купите билети Ако не,гледайте отвън
    оу мерси..за подкрепата
    хах и да не мислиш че ще се доредят..а и то сигурно и от Македония,Сърбия и Гърция ще дойдат фенки та..
    My heart's a stereo it beats for you so listen close
    S.W.A.G
    fresheer than a muthafucka' . .
    Francisco Lachowski's wife .. <3

Цитирай Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
    tWiLigHtgIrL ti si bolnaa be ...da otidesh da ti promiqt malko mozaka ...i ko za mn velika li sa imash kat si pishesh s Justin i che go gleash v skype ..da ne si hvanala gospod za huq ...oprei sa malko ...pregledax sichko det si pisala i ne sprqq da povtarqsh chee si pishesh s VELIKIQ JUSTIN ..ox ox mn te sujalqvam milichka [/b]
    Първо,пиши на бг "миличка",ако обичаш!tWiLigHtgIrL не е болна за твое сведение!Като си толкоз залухана(нищо лично,не се обиждай),недей да говориш,а си затвори плювалника и върви в антифен темата тихо и мирно.Като не ви харесва Джъстин,не го слушайте и се махайте от фен темата! На мен никой не ми казва кво да слушам!Писна ми от вас,дето само досаждате на феновете в тая тема!МАХАЙТЕ СЕ!А и видях,че сте писали( относно така наречените "хейтъри"),че Джъстин няма фенове,е ако искате да видите феновете му влезте в facebook,twitter или елате на концерта му,като дойде тук в Бг.Ест ако успеете да си купите билети Ако не,гледайте отвън
    оу мерси..за подкрепата
    хах и да не мислиш че ще се доредят..а и то сигурно и от Македония,Сърбия и Гърция ще дойдат фенки та..
    нямa защо за подкрепата Нали сме Justin fan team трябва да се подкрепяме и защитаваме
    Supernatural
    The Vampire diaries

оу мерси..за подкрепата
    нямa защо за подкрепата Нали сме Justin fan team трябва да се подкрепяме и защитаваме
    beliebers сме по-точно или beliebers family то така на интервю като му кажат-"твоите фенове" той преправя на "моите beliebers"
    S.W.A.G

Супер фен Аватара на BladeDancer
    ОMG
    Вече никакви оправдания. Розова самобръсначка и пак позира за да каже имам мустак въпреки че няма . След това не вярвам на тая че е на 18. Ако беше на толкова щеше да се държиш като такава и нямаше да го харесваш. И не мъжете НЕ НЕ НЕ носят розово НЕ НЕ НЕ използват розови неща и ДА ДА ДА който използва розово е гей. Bielebeadafsagers ли кво беше тва са вече супер детски неща. Как може да си измисляте думи. Посочвам първата дума от поста ми ! Още малко и почнете да си говорите на собствен език като ония пилешкия кога бяхме на по 3-4-5 години и се кефихме ( пиТЪПИ пиСТЕ) на всяка дума бобър. БобъДжъстин БобърБобър бобъре бобървелик. И гласа му не може да е мутирал. Не може да е детски ... Просто сте уникални той е мутирал ама е детски. Е тва няма как да стане. Освен ако не е гей...
    ваУ рокс
    Grell

ОМГ и ДА ДА ДА мъжете носят ДА ДА ДА познайте?розово..и ДА ДА ДА не само геюовете ..ами ДА ДА ДА разходи се в магазините и ДА ДА ДА виж с какво са пълно рафтовете с мъжки дрехи о ДА ДА ДА с розови дрехи и ДА ДА ДА по цял свят мъжете носят розово и НЕ НЕ НЕ не са гейове ех да ви имам и комплекси ли са кво са?!пфф..само външен види ли има човека уе..то кво момиче ако облече сиво,синьо или черно кво?лезбийка ли е?! хах и ти кво да не ходи да му пипнеш мустака има ли няма ли пхах и тея думи НЕ НЕ НЕ сме ги измислили българските фенове хаха..знам ги от twitter и пфф.цял свят ги използва дори любимата ти Ellen..тази в чийто шоу беше участвал онзи испял папараци на Лейди Гага..
    и оу яко като не си фен и не му следиш гласа какъв е бил и какъв е сега..не говори гласа му все пак не трябва да стане като на Смъртта или онзи имаше един в кеча преди като гледах един Гробаря и тем подобните боботещи..дето да те е страх да ги чуеш
    S.W.A.G

Къде съм казал че няма талант? Просто гласа му е детски и не става просто. Особенно с работите дето пее и визията му е просто ... да не казвам. Ама заслепени сте.

И не нямам никви любимки от някъде не знам даже тая коя е просто видях момчето. Попринцип не слушам таквиа работи падам си по други стилове ама тоя е просто уникален...

10 приятели питах би ли носил розово . 10 нормални приятели. Те казаха че никога няма да носят розово и че такива хора са гейове. Дадох им снимката преди това и първото което забелязаха е самобръсначката и ме попитаха тоя гей ли е ? Я да видим . Дай го на 10 човека дето не са фенове на gayber да видим дали ще кажат нещо. И да няма мустак. Много добре се познава кога човек си бръсне мустака и брадата. Просто вие сте тъпи и няма от къде да знаете щото вашите връстници още не знаят кво е тва мустак ама ... както и да е

Знам че не е измислена от вас. Казвам пак думите с позьорски значение. Отиди навънка и почни да говориш така. Не ми се хвали с тоя twitter открили нещо и на всеки пост го има. Спокойно всички знаем кво е twitter и всички знаем за какво се използва.
    ваУ рокс
    Grell

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Bloodygirl Не се впрягай ма! Знаеш ли през кое ми е за твоя Джъстин и за тебе? Варете са женете ич ми не е Бах ти кобилата... как се впряга .... И момчетата с розови тениски са си чисти гейчета мазни като ей тоя на снимката... жена ти демек
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Е, кажете ми ,че не е гейче...

розовичка самобръсначка.... И какво бръсне,че не разбрах? Девствения мустак или...? Опа.. той и такова чудо няма ..
    Т'ва че е розова самобръсначката му,не значи че е гей!Аз съм виждала мъже да носят розови блузи и кво?Тва да не би да значи че са гейове?!Абе я си гледай работата!Все ми едно кво си бръсне. Слушай,миличка,като не си наясно с нещата си взимай фейса и зачезвай за антифен темата,а и като отиваш си вземи и коментарите със себе си! Bye,bye
    ми те розовите самобръсначки по принцип са женски..

а специално искам да обърна внимание на постовете ти и да те попитам защо не написа всичко в един пост, а не 3 отделни? и после една в антифен темата се чудеше защо тая тема е 50 страници.

Град
    у нас
    Няма да си направя труда да чета мненията на хейтърите ще кажа едно нещо за незнам си кой път ТОВА Е ФЕН ТЕМА НЕЕЕ АНТИ-ФЕН ПИСНА МИ ОТ ВАСС (ХЕЙТЪРИТЕ)
    Асии <3 , Наннсии <3

ЛЕЛЕЛЕЛЕ за какви простотии спорите,, т'ва дали е гей или не, вероятно ще бъде неразгадан въпрос до безкрая (или поне докогато излязат новини като "Д. Бийбър и Едисикоя са видени заедно да правят.." или "Д.Бийбър е засечен с новия си.. приятел?!.." ) а иначе всеки си има мнение,, вярно е тва, че употребата на "розови" неща може да е знак, че някой е обратен,, но това съвсем не е и сигурно, така че.. както казах-вечна дилема..
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

Град
    Sofia ;)
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    ОMG
    Вече никакви оправдания. Розова самобръсначка и пак позира за да каже имам мустак въпреки че няма . След това не вярвам на тая че е на 18. Ако беше на толкова щеше да се държиш като такава и нямаше да го харесваш. И не мъжете НЕ НЕ НЕ носят розово НЕ НЕ НЕ използват розови неща и ДА ДА ДА който използва розово е гей. Bielebeadafsagers ли кво беше тва са вече супер детски неща. Как може да си измисляте думи. Посочвам първата дума от поста ми ! Още малко и почнете да си говорите на собствен език като ония пилешкия кога бяхме на по 3-4-5 години и се кефихме ( пиТЪПИ пиСТЕ) на всяка дума бобър. БобъДжъстин БобърБобър бобъре бобървелик. И гласа му не може да е мутирал. Не може да е детски ... Просто сте уникални той е мутирал ама е детски. Е тва няма как да стане. Освен ако не е гей...
    на ТАЯ ако щеш и вярвай хха ок нямам 18 след 3 месеца ги правя айде спрете се вече !
    A word's, just a word 'til you mean what you say ... and love, isn't love 'til you give it away ..

Къде съм казал че няма талант? Просто гласа му е детски и не става просто. Особенно с работите дето пее и визията му е просто ... да не казвам. Ама заслепени сте.

И не нямам никви любимки от някъде не знам даже тая коя е просто видях момчето. Попринцип не слушам таквиа работи падам си по други стилове ама тоя е просто уникален...

10 приятели питах би ли носил розово . 10 нормални приятели. Те казаха че никога няма да носят розово и че такива хора са гейове. Дадох им снимката преди това и първото което забелязаха е самобръсначката и ме попитаха тоя гей ли е ? Я да видим . Дай го на 10 човека дето не са фенове на gayber да видим дали ще кажат нещо. И да няма мустак. Много добре се познава кога човек си бръсне мустака и брадата. Просто вие сте тъпи и няма от къде да знаете щото вашите връстници още не знаят кво е тва мустак ама ... както и да е

Знам че не е измислена от вас. Казвам пак думите с позьорски значение. Отиди навънка и почни да говориш така. Не ми се хвали с тоя twitter открили нещо и на всеки пост го има. Спокойно всички знаем кво е twitter и всички знаем за какво се използва.
    еми един вид това каза..да хубаво заслепени,но не само от визия все пак е певец..не модел

ем въпрос до вкус..

нормални приятели?метъли?всички други момчета биха носили..че и даже имат поне 1 розова блуска а за снимката показвала съм я достатъчно...и кво?нищо!само ме питат кво ми я показваш..питам нещо да забелязвате-нищо!аз самобръсначката?-ем кво,кво е значението какъв цвят е! блаа.. оу ти пък точно ми знаеш връстниците..блаа незнам но колко си но сега случайно тийновете по-бързо се развиват..пфф..

оу позьорско значение,позьор..много любима дума и говоря и кво?пука ми на някой кво мисли за това че използвам тези думи фенка съм му и не ме е срам от това

бтв за феновете:
    http://www.youtube.com/watch?v=WTN27gvy3dc
    S.W.A.G

Повече от фен Аватара на selenasky
    Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    - за феновете - това са едни от най-хубавите му снимки =D>

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от 6okolad4ety95
    Цитирай Първоначално написано от gogo4o4o
    Цитирай Първоначално написано от gogo4o4o
    Само не разбрах защо, аджеба, tWiLigHtgIrL реши, че Бийбър е класи над нас??

http://www.youtube.com/watch?v=DkKqihEUmH4

Ето колко е културен Да можеше поне да пее...
    уАу..момче от Америка,цял един Атлантически океан делящ го от Европа и незнае какво е Джърман..незнаех че тове е неколтурно поне той не обижда останалите момчета..

бтв за феновете-
    Значи аз, момче от Европа, което знае какво значи American, съм супер некултурен заради това си знание.

Джъстин Бийбър е яко просто момченце, което не може да пее и ползва Auto-Tune. Айде, честито.

Цитирай Първоначално написано от wal00
    ( 3 точки не ми достигаха да отида на национален кръг на олмпиадата.. )
    И на мен

Никой не ти е искал мнението ! Бъди така добър/а да не пишеш излишни коментари пиши в анти-фен темата
    Това е форум, бе, умнице. Няма нужда някой да ми иска меннието за да го дам. Излез от филма Бийбър не може да пее и мяза на мазно хомо. Това ми е мнението и имам правото да го дам

Що реши, че са метали? Аз си имам приятели като приятели. Не се ограничавам в един кръг и т.н. Всеки който ме кефи (освен цигани и турци - тва може да прозвучи тъпо ама от малко келешче съм ги мразил) и споделя моите идеи, които не са само музика, ми е приятел. Който не чао пътя чантата и за хляб. Е аз ако видя снимка на момче с розова тениска ще го снимам ще го постна тук ( ако не е гей) и ще кажа аз ГРЕША. Тази година съм имал много събирания с мнооого момчета на едно място ( около 10 хиляд) ( мач етрополе , ловеч , софия) и така и не съм видял човек с розова блуза. Така и не видях момиче с розова което малко ми се понрави. ПП нямаше много хора с екипи на отбора.
    ваУ рокс
    Grell

Цитирай Първоначално написано от selenasky
    - за феновете - това са едни от най-хубавите му снимки =D>
    не съм съгласна..има къде къде по-хубави и нови
    S.W.A.G

Що реши, че са метали? Аз си имам приятели като приятели. Не се ограничавам в един кръг и т.н. Всеки който ме кефи (освен цигани и турци - тва може да прозвучи тъпо ама от малко келешче съм ги мразил) и споделя моите идеи, които не са само музика, ми е приятел. Който не чао пътя чантата и за хляб. Е аз ако видя снимка на момче с розова тениска ще го снимам ще го постна тук ( ако не е гей) и ще кажа аз ГРЕША. Тази година съм имал много събирания с мнооого момчета на едно място ( около 10 хиляд) ( мач етрополе , ловеч , софия) и така и не съм видял човек с розова блуза. Така и не видях момиче с розова което малко ми се понрави. ПП нямаше много хора с екипи на отбора.
    щот само те не носят розово и с максимум 200 други не носят..всички други момчета си носят розови тениски и не са гейове e окай хубаво снимай там..и аз мога да ти снимам един от класа ми,който ама изобщо не е гей пък носи розова тениска..един от 10 клас..играе в Славия мисля..пак носи от време на време розова тениска и много други примери..не само от даскало ми и дори приятели на наще
    S.W.A.G

Град
    Galapagar
    Аре дайте ми пример за момчета с розови самобръсначки с по 1,2 ножчета... к`во ми говорите за розови тениски? Пахаха Много сте зле ей! Сигурно ся ще кажете,че всяко 2ро момче има по 1 розова женска самобръсначка

Град
    Sofia ;)
    и да ти дам пример кво ?! Иван и Драган .. познаваш ли ги ?! пфф ..
    A word's, just a word 'til you mean what you say ... and love, isn't love 'til you give it away ..

Град
    Galapagar
    Мълчи,като няма с к`во да се оправдаеш ма леле майко... праждосвайте са,че сте смешни ей!

Град
    Sofia ;)
    я се успокой малко ма .. ! леле нз от къде я вадите тая злоба ... няма с кво да се оправдая ?! аз да се оправдавам ? хха казах ти , и да ти даде някой пример какво ?!

Злетата в случая не сме ние..щот не ние вадиме злоба като вас!вие сте яко смешните дето идвате тука и почвате да обиждате Джъстин и проявявате неумение да четете ! а за момчета с розови самобръсначки пример?..е ей са все едно ще тръгна да питам фр-татакъв цвят им е самобръсначката ти чуваш ли се
    S.W.A.G

Град
    Galapagar
    Ми точно вие сте си смешните. К`во се впрягате ле хаха.... казах,че тоя си е женчо и по самобръсначката си личи даже... Кое момче ще тръгне да си бръсне НИЩОТО с женска самобръсначка. Докажете ,че не е гей и тогава ше повярвам Убивате ме ,ей! Завиждали сме,злобни сме били... На кое да му завиждам бе?? Ух леле.. тцтц Тоя е по-женствен и от кифлите в даскало

Повече от фен Аватара на selenasky
    Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    Вие тъпите хейтъри вземете и се махнете, защото вашите глупости никога няма да ни накарат да намразим Justin - напротив, така го оби4аме пове4е.JB е прекрасен и в синйо и в розово ....... Колкото до тва 4е бил женствен - всяко мом4е има и такава страна, както аз като моми4е, каквото съм, гледам футбол и се кефя на рап като мом4етата

Супер фен Аватара на psych0
    Цитирай Първоначално написано от selenasky
    Вие тъпите хейтъри вземете и се махнете, защото вашите глупости никога няма да ни накарат да намразим Justin - напротив, така го оби4аме пове4е.JB е прекрасен и в синйо и в розово ....... Колкото до тва 4е бил женствен - всяко мом4е има и такава страна, както аз като моми4е, каквото съм, гледам футбол и се кефя на рап като мом4етата
    по тъпо нещо не можа да кажеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си