- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема:Justin Bieber
оу мерси..за подкрепатаПървоначално написано от Bloodygirl
![]()
хах и да не мислиш че ще се доредят..а и то сигурно и от Македония,Сърбия и Гърция ще дойдат фенки та..![]()
![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
нямa защо за подкрепата
Нали сме Justin fan team
трябва да се подкрепяме и защитаваме
![]()
Supernatural
The Vampire diaries
beliebers сме по-точноПървоначално написано от Bloodygirl
или beliebers family
то така на интервю като му кажат-"твоите фенове" той преправя на "моите beliebers"
![]()
S.W.A.G
ОMG
Вече никакви оправдания. Розова самобръсначка и пак позира за да каже имам мустак въпреки че няма![]()
. След това не вярвам на тая че е на 18. Ако беше на толкова щеше да се държиш като такава и нямаше да го харесваш. И не мъжете НЕ НЕ НЕ носят розово НЕ НЕ НЕ използват розови неща и ДА ДА ДА който използва розово е гей. Bielebeadafsagers ли кво беше
тва са вече супер детски неща. Как може да си измисляте думи. Посочвам първата дума от поста ми ! Още малко и почнете да си говорите на собствен език като ония пилешкия кога бяхме на по 3-4-5 години и се кефихме ( пиТЪПИ пиСТЕ) на всяка дума бобър. БобъДжъстин БобърБобър бобъре бобървелик. И гласа му не може да е мутирал. Не може да е детски
... Просто сте уникални той е мутирал ама е детски. Е тва няма как да стане. Освен ако не е гей...
![]()
![]()
![]()
ваУ рокс
Grell
ОМГ и ДА ДА ДА мъжете носят ДА ДА ДА познайте?розово..и ДА ДА ДА не само геюовете ..ами ДА ДА ДА разходи се в магазините и ДА ДА ДА виж с какво са пълно рафтовете с мъжки дрехи о ДА ДА ДА с розови дрехии ДА ДА ДА по цял свят мъжете носят розово и НЕ НЕ НЕ не са гейове
ех да ви имам и комплекси ли са кво са?!пфф..само външен види ли има човека уе..то кво момиче ако облече сиво,синьо или черно кво?лезбийка ли е?!
хах и ти кво да не ходи да му пипнеш мустака има ли няма ли
![]()
пхах
и тея думи НЕ НЕ НЕ сме ги измислили българските фенове хаха..знам ги от twitter и пфф.цял свят ги използва дори любимата ти Ellen..тази в чийто шоу беше участвал онзи испял папараци на Лейди Гага..
![]()
и оу яко като не си фен и не му следиш гласа какъв е бил и какъв е сега..не говоригласа му все пак не трябва да стане като на Смъртта или онзи имаше един в кеча преди като гледах един Гробаря и тем подобните боботещи..дето да те е страх да ги чуеш
![]()
S.W.A.G
Къде съм казал че няма талант? Просто гласа му е детски и не става просто. Особенно с работите дето пее и визията му е просто ... да не казвам. Ама заслепени сте.
И не нямам никви любимки от някъде не знам даже тая коя е просто видях момчето. Попринцип не слушам таквиа работи падам си по други стилове ама тоя е просто уникален...
10 приятели питах би ли носил розово . 10 нормални приятели. Те казаха че никога няма да носят розово и че такива хора са гейове. Дадох им снимката преди това и първото което забелязаха е самобръсначката и ме попитаха тоя гей ли е![]()
? Я да видим . Дай го на 10 човека дето не са фенове на gayber да видим дали ще кажат нещо. И да няма мустак. Много добре се познава кога човек си бръсне мустака и брадата. Просто вие сте тъпи и няма от къде да знаете щото вашите връстници още не знаят кво е тва мустак ама ... както и да е
Знам че не е измислена от вас. Казвам пак думите с позьорски значение. Отиди навънка и почни да говориш така. Не ми се хвали с тоя twitter открили нещо и на всеки пост го има. Спокойно всички знаем кво е twitter и всички знаем за какво се използва.
ваУ рокс
Grell
Bloodygirl Не се впрягай ма!![]()
Знаеш ли през кое ми е за твоя Джъстин и за тебе? Варете са женете ич ми не е
![]()
Бах ти кобилата... как се впряга
![]()
.... И момчетата с розови тениски са си чисти гейчета мазни като ей тоя на снимката... жена ти демек
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
ми те розовите самобръсначки по принцип са женски..Първоначално написано от Bloodygirl
а специално искам да обърна внимание на постовете ти и да те попитам защо не написа всичко в един пост, а не 3 отделни? и после една в антифен темата се чудеше защо тая тема е 50 страници.
Няма да си направя труда да чета мненията на хейтърите ще кажа едно нещо за незнам си кой път ТОВА Е ФЕН ТЕМА НЕЕЕ АНТИ-ФЕН![]()
![]()
ПИСНА МИ ОТ ВАСС (ХЕЙТЪРИТЕ)
Асии <3 , Наннсии <3
ЛЕЛЕЛЕЛЕ за какви простотии спорите,,![]()
т'ва дали е гей или не, вероятно ще бъде неразгадан въпрос до безкрая (или поне докогато излязат новини като "Д. Бийбър и Едисикоя са видени заедно да правят.." или "Д.Бийбър е засечен с новия си.. приятел?!.."
) а иначе всеки си има мнение,, вярно е тва, че употребата на "розови" неща може да е знак, че някой е обратен,, но това съвсем не е и сигурно, така че.. както казах-вечна дилема..
![]()
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
Първоначално написано от BladeDancer
на ТАЯ ако щеш и вярвай хха ок нямам 18 след 3 месеца ги правя
айде спрете се вече !
A word's, just a word 'til you mean what you say ... and love, isn't love 'til you give it away ..
еми един вид това каза..да хубаво заслепени,но не само от визияПървоначално написано от BladeDancer
все пак е певец..не модел
![]()
ем въпрос до вкус..
нормални приятели?метъли?всички други момчета биха носили..че и даже имат поне 1 розова блускаа за снимката показвала съм я достатъчно...и кво?нищо!само ме питат кво ми я показваш..питам нещо да забелязвате-нищо!аз самобръсначката?-ем кво,кво е значението какъв цвят е! блаа..
оу ти пък точно ми знаеш връстниците..блаа
незнам но колко си но сега случайно тийновете по-бързо се развиват..пфф..
оу позьорско значение,позьор..много любима думаи говоря и кво?пука ми на някой кво мисли за това че използвам тези думи
фенка съм му и не ме е срам от това
![]()
бтв за феновете:
http://www.youtube.com/watch?v=WTN27gvy3dc
S.W.A.G
- за феновете - това са едни от най-хубавите му снимки
![]()
![]()
=D>
Това е форум, бе, умнице. Няма нужда някой да ми иска меннието за да го дам. Излез от филмаПървоначално написано от 6okolad4ety95
Бийбър не може да пее и мяза на мазно хомо. Това ми е мнението и имам правото да го дам
![]()
Що реши, че са метали? Аз си имам приятели като приятели. Не се ограничавам в един кръг и т.н. Всеки който ме кефи (освен цигани и турци - тва може да прозвучи тъпо ама от малко келешче съм ги мразил) и споделя моите идеи, които не са само музика, ми е приятел. Който не чао пътя чантата и за хляб. Е аз ако видя снимка на момче с розова тениска ще го снимам ще го постна тук ( ако не е гей) и ще кажа аз ГРЕША. Тази година съм имал много събирания с мнооого момчета на едно място ( около 10 хиляд) ( мач етрополе , ловеч , софия) и така и не съм видял човек с розова блуза.Така и не видях момиче с розова което малко ми се понрави. ПП нямаше много хора с екипи на отбора.
ваУ рокс
Grell
не съм съгласна..има къде къде по-хубави и новиПървоначално написано от selenasky
![]()
S.W.A.G
щот само те не носят розовоПървоначално написано от BladeDancer
и с максимум 200 други не носят..всички други момчета си носят розови тениски и не са гейове
e окай хубаво снимай там..и аз мога да ти снимам един от класа ми,който ама изобщо не е гей пък носи розова тениска..един от 10 клас..играе в Славия мисля..пак носи от време на време розова тениска
и много други примери..не само от даскало ми и дори приятели на наще
![]()
S.W.A.G
![]()
Аре дайте ми пример за момчета с розови самобръсначки с по 1,2 ножчета... к`во ми говорите за розови тениски? Пахаха
Много сте зле ей!
Сигурно ся ще кажете,че всяко 2ро момче има по 1 розова женска самобръсначка
![]()
![]()
![]()
и да ти дам пример кво ?! Иван и Драган .. познаваш ли ги ?! пфф ..
A word's, just a word 'til you mean what you say ... and love, isn't love 'til you give it away ..
Мълчи,като няма с к`во да се оправдаеш ма![]()
леле майко...
праждосвайте са,че сте смешни ей!
![]()
я се успокой малко ма .. ! леле нз от къде я вадите тая злоба ... няма с кво да се оправдая ?! аз да се оправдавам ? хха казах ти , и да ти даде някой пример какво ?!
Злетата в случая не сме ние..щот не ние вадиме злоба като вас!вие сте яко смешните дето идвате тука и почвате да обиждате Джъстин и проявявате неумение да четете !а за момчета с розови самобръсначки пример?..е ей са все едно ще тръгна да питам фр-татакъв цвят им е самобръсначката
ти чуваш ли се
![]()
S.W.A.G
Ми точно вие сте си смешните.К`во се впрягате ле
![]()
хаха.... казах,че тоя си е женчо и по самобръсначката си личи даже...
Кое момче ще тръгне да си бръсне НИЩОТО с женска самобръсначка.
![]()
Докажете ,че не е гей и тогава ше повярвам
![]()
Убивате ме ,ей!
Завиждали сме,злобни сме били...
![]()
На кое да му завиждам бе??
![]()
![]()
Ух леле.. тцтц
![]()
Тоя е по-женствен и от кифлите в даскало
![]()
![]()
Вие тъпите хейтъри вземете и се махнете, защото вашите глупости никога няма да ни накарат да намразим Justin - напротив, така го оби4аме пове4е.JB е прекрасен и в синйо и в розово....... Колкото до тва 4е бил женствен - всяко мом4е има и такава страна, както аз като моми4е, каквото съм, гледам футбол и се кефя на рап като мом4етата
![]()
![]()
![]()
![]()
по тъпо нещо не можа да кажешПървоначално написано от selenasky
![]()