.
Затворена тема
Страница 37 от 57 ПървиПърви ... 2733343536373839404147 ... ПоследнаПърви
Резултати от 901 до 925 от общо 1410
    Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от psych0
    Цитирай Първоначално написано от selenasky
    Вие тъпите хейтъри вземете и се махнете, защото вашите глупости никога няма да ни накарат да намразим Justin - напротив, така го оби4аме пове4е.JB е прекрасен и в синйо и в розово ....... Колкото до тва 4е бил женствен - всяко мом4е има и такава страна, както аз като моми4е, каквото съм, гледам футбол и се кефя на рап като мом4етата
    по тъпо нещо не можа да кажеш
    Че тя си е тъпа

Паахаххаха аз като танцувам брейк ,като слушам рап и мисля да ходя на хип-хоп танци да не би да съм момче ле И сега ако ми кажете,че не сте зле... За малко да ви повярвам... Мога да ви кажа,че рапа не е само за момчета майко.. ако не сте забелязали във всяка хип-хоп група момичетата са дори повече от момчетата... Ще ме скъсате с ваще простотии.. Епа .. трайте си като сте тъпи... като не пишете нищо изглеждате по-умни,ама ришите ли да пишете... съмненията се изпаряват!!!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Град
    Sofia ;)
    Тя точно това казва , че дори момичетата слушат рап , гледат футбол и т.н ... така и момчетата носят розови тениски (какъвто беше спора по-нагоре) .
    A word's, just a word 'til you mean what you say ... and love, isn't love 'til you give it away ..

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Ха тва за футбола. Хващам се на бас че 100% не е вярно. Виждал съм момичета на мачовете и то само колкото да се кефят че са отишли не заради играта. Питаме ги колко играча има. "Не знам!" Та и ти си същата. Нямаш си и напредстава от футбол гледала 1 път мач по-телевизора не ходила на стадиона да види кво значи кеф и била гледала футбола. Рапа пък ... просто нямам коментар там .

И тя не е тъпа просто малка... Този сайт не е за деца под 8 години моля всички фенове да потърсят родителите си и да ги помолят да им блокират сайта.
    ваУ рокс
    Grell

Град
    Sofia ;)
    хаха е нз не я познавам .. аз лично футбол не гледам , но в даскало има мн заклети левскарки
    A word's, just a word 'til you mean what you say ... and love, isn't love 'til you give it away ..

кво кво за Левски? о на такава вълна ли се почна..ми то като ритам понякога с момчетата от квартала ,случайно да съм момче? оф кво да се прави..не наясно с модните тенденции хората

бтв --> http://www.youtube.com/watch?v=JxSeCKwz-jw горкия Джъстин..сигурно е боляло
    http://www.ryanseacrest.com/blog/wha...to-love-audio/ ремикса на една от песните му с участието на Ъшър
    My heart's a stereo it beats for you so listen close
    S.W.A.G
    fresheer than a muthafucka' . .
    Francisco Lachowski's wife .. <3

Така предполагам за горната.Всички твои съученици не живеят в голЕмото село София и са за Лефски . Естествено малки са. Тва че риташ няма нищо лошо. И то е спорт. Аз не знам защо футбола (игрането) се счита за мъжка игра. Има и женски отбори които не са толкова популярни в България. А за самобрасначката. Наистина не е за лице. Както казаха розова с 2 ножчета. Сестра ми има същата ( г/д) и повярвай ми не се използва за лице. Нито от момчета . Това ме навежда на мисълта че той наистина е гей... От модата не се водя. Не ми и трябва да се водя. Ако някой ти каже скачай от 5-я етаж няма да скочиш нали? Ами същото е тука. С каквото се харесвам с такова ходя. Ако се харесам с розово мога и да тръгна с него. Ама педал не мисля да ставам, а ако не съм няма да се харесам с него .
    ваУ рокс
    Grell

Леле в егати филмите се вкарахте...И не разбрах от какъв зор беше да давате рапът за пример...тцтцтц...явно е истина че част от населението ни изпростява и това е жалко,щото не мисля че сме толкоз смотан народ ама хора като вас (за феновете става дума другите са прозрели истината) дърпат яко надолу...Срамота а колкото до футбола...имам една приятелка,която е манияк на тема футбол...всичко знае и +това е футболистка-една от наи добрите в отбора си-и какво изкам да кажа...еми кви са тия детинщини да се дели всичко на мъжко и женско... за другата чат-ми аз тренирам хип-хоп от скоро и направо не мога да се спра,толкова е яко ама не ме прави мъжко все пак нали???Така че сравнения от сорта на "всички момичета са му фенки","това че нз си кой кво прави начи е обратен" смисъл тоя примерно сам си е виновен-ако не се правеше на женчо и пееше нормална музика...

нормална музика,ненормална музика..абе май и вие хейтърите откачихте пхах а доколкто за снимката със розовата самобръсначка,говорих с други фенове и тва и на майка му..взел я е за снимката и държи се като женчо- момиче ела в класа ми да видиш кво е женчо,мека китка и пф..угати момчето..истински женчо..нооо няма нищо общо с Джъстин тва че има детска физиономия,и на всичките му записи неутирал глас не го прави такъв аи това че носи лилави и розови тениски..
    step_up_right даже каза да не се дели всичко на мъжко и женско

BladeDancer ъ?не схванах кво искаше да кажеш.но едно че аз съм от София и съучениците ми са от София..но не са от Левски ами попринцип си е мъжка..защо иначе на всички реклами ,футболни имам предвид..слагат мъже гледащи и викащи-Гол,Гоол! и все по-известните футболисти са мъже и както казах,самобръсначката да не е за лице,да не е мъжка ,и не не е негова ами на майка ми,взел я е само за снимката А и една самобръсначка,дреха или квот и да е от външния вид не прави човека такъв,ами характера не те карам да носиш розова тениска вмъкнах темата за модата,защото всички казахте че мъжете не носели,еми да ама не-носят
    My heart's a stereo it beats for you so listen close
    S.W.A.G
    fresheer than a muthafucka' . .
    Francisco Lachowski's wife .. <3

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от tWiLigHtgIrL

бтв --> http://www.youtube.com/watch?v=JxSeCKwz-jw горкия Джъстин..сигурно е боляло
    Още малко му остава да ревне омг..

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
    А и една самобръсначка,дреха или квот и да е от външния вид не прави човека такъв,ами характера не те карам да носиш розова тениска
    А характерът определя външния вид, така че... хомо е.

До ейса защитавахте че в тая самобръсначка няма нищо лошо. Ся се оказа на майка му ... Който е бръснал нищото с на майка си самобръсначката дето оформя триъгълника ( гнусно е като си помисля да го допре до устата си ) да дигне ръка ( не момичетата). Ся стана ясно, че е на 16, а и косъмче няма. Тва че рекламите правят футбола мъжки спорт не означава, че е мъжки спорт. Гледането на футбол ... тва е вече друго нещо. Там няма чат пат. Там момичетата не са разрешени просто няма накъде . Повечето де .. По-скоро лиглите са забранени ей като вас и като 99% от момичетата...
    ваУ рокс
    Grell

Повече от фен Аватара на selenasky
    Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    за горните коментари - No comment - не оби4ате JB и т'ва е ...
    а за мене - аз сам най-големия фен на Ливърпул в цяла България и не ме сравнявайте с 4алга кифлите моля ...

Може ли да ви питам : ако излезе резултата в Tweeter и България сме втори - дали Justin ще дойде при тва положение???

Мега фен Аватара на hotxxmess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NamelessRomantic
    Жалко подобие на звезда.Не разбирам какво го подкрепят,като още не знае що е пубертет.Гласа му е гейски,вида и действията също,но не е виновен предполагам...Това че още е лапе го оправдава.
    А т'ва че ъшър (да,с малка буква) се върти около него...правят си евала взаимно изцяло с комерсиална цел.

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от selenasky
    за горните коментари - No comment - не оби4ате JB и т'ва е ...
    а за мене - аз сам най-големия фен на Ливърпул в цяла България и не ме сравнявайте с 4алга кифлите моля ...

Може ли да ви питам : ако излезе резултата в Tweeter и България сме втори - дали Justin ще дойде при тва положение???
    Като тотална кифла пишеш, остава и да започнеш тАкАаА. Така и не разбрах какво се опитваш да напишеш. А и още нещо, сайтът е Twitter, не Tweeter.

Еми хората са прави-не е подготвен за подобна кариера и тва е,няма какво друго...иначе и аз обичам да сядам понякога на мач с баща ми-забавно е По добре е от колкото да гледам идиотските клипове на тоя като го пускат по някоя телевизия,пък тоя го слагам на една маса с "изпълнителките" от пайнер-с малка буква щото хич не уважавам тази силиконова компания...да не се обиди някой де...те и "изпълнителите" им са кат този...

selenasky кой клас си?! 1-2?! на толкова голяма ми изглеждаш.. особено по наивността си.. мислиш, че ще дойде в България, щото някакви си момиченца гласували в някакъв си измислен сайт.. ДА БЕ ДА! (ако е за пари, 100% ще дойде..)
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

Не че нещо,ама в тая тема има 5-6 фена на въпросния и 60 страници с хора,които не им се нрави (меко казано).Чудно ми е въпросните фенки не се ли уморяват само да се разправят,вместо както е в другите фен-теми да обсъждат новини около този,на който е посветена темата.
    Абе смелост се иска да си един срещу форума

Edit:Тоя момък не ме кефи.Познавам много 16 годишни момчета и никой не изглежда така.Е,освен един Генчо от моето даскало,ама той е друга история
    Много лигав ми е някакъв,нещо като BSB в началните им години,И тая любов и тия "baby"-та не му излизат от главата(песните).7-8 години отгоре,не само в ЕГН-то,ами и във външния вид,малко по-сериозен вид,разнообразни песни и като нищо е новия Ъшър (или Крис Браун,или там който си реши).
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Или най-вероятно новия Пеньо !

Иначе 100% иска да му дадът като на ac/dc и Metallica по 4-5 милиона за да дойде тука ама тея да не са луди. Както си представям- 20 фена пред сцената и само крещят . Че кой ще даде например по 130 лева както на 14 май на ДС -то за тоя хлапак . Най-много да пуснат вход свободен и някой необразован циганин да отиде да краде от апаратурата !!
    ваУ рокс
    Grell

Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    ами 8 клас съм, но още не съм пораснала (то се вижда) и затова намирам някои общи неща между мен и моя любим Justin.Той е мом4е, аз съм моми4е и затова го харесвам
    А колкото до "потенциалния" концерт в България - не мисля 4е хората в тази страна са готови за JB.Вие не го харесвате, а ние - горките фенове - нямаме избор и ще се примирим 4е няма да дойде тук заради това 4е България се смъкна в Tweeter(ops май беше Twitter)

Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    и не е гей --->

Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    и още една снимка ---->

selenasky,той обикаля целия свят.Споко ще дойде дори и да не сме на първо място в faxo.com
    А до хейтърите,искам да ви кажа,че той е като всеки друг певец.Като сте толкова умни,аре кажете ми някой певец,който не пее за момичета(мацки на тъпия ви рапски),любов и т.н.,ма да не са рок групи,а R'n'B.Аз не се сещам за такъв освен ако няма някой неизвестен певец,който вие да знаете,въпреки че едва ли... И все пак Ъшър,който е взел под крилете си Джъстинчо,пее за момичета,любов и т.н. нормално е и Джъстинчо да пее за същите неща.+ тва Джъстин Тимбърлейк и Ъшър се бяха сбили за Джъстинчо.Та имам предвид,че мечтата му е да е певец и я постигнал,хич не му дреме за хейтърите,даже ви се смее на глупостите както и ние феновете правим!
    Supernatural
    The Vampire diaries

А и ако се чудите как ще му платят за концерта в БГ,ми мн лесно-за тва се продават билетите.И съм убедена,че ще кажете,че има 20 фена.Да,да,ма не!Много повече са,не сме само ние,+ тва той ще прави концерт само в столиците на държавите(т.е. концерта му ще е в нашата мръсна София) и всички фенове от другите градове и села ще доприпкат до София.
    Supernatural
    The Vampire diaries

Bloodygirl,нещо не ти излизат сметките.Сметни колко пари ще трябват да дойде той и екипът му.Тия неща не ги плаща той.Колко пари ще трябват за хонорар,за монтиране на техника и така нататък...РЕАЛНО погледнато в България той няма достатъчно фенове,за да покрият и 20 % от тези разходи.Следователно някой друг трябва да плати

Между другото и аз да получавам толкова хонорар за клип,и аз бих се целувала с момичета
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Bloodygirl
    А и ако се чудите как ще му платят за концерта в БГ,ми мн лесно-за тва се продават билетите.И съм убедена,че ще кажете,че има 20 фена.Да,да,ма не!Много повече са,не сме само ние,+ тва той ще прави концерт само в столиците на държавите(т.е. концерта му ще е в нашата мръсна София) и всички фенове от другите градове и села ще доприпкат до София.
    Чакай малко уе! Това да не ти е концерта на Металика случайно?!?! И кой ще отиде? Няк`ви пръдли по на 10 11 години ,дето нямат пари да си купят билет ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си