- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема:Justin Bieber
мечтите са безплатни![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Първоначално написано от psych0
![]()
Дееба.. верно!
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Факт е, че няма известни певци или групи, които да нямат нито една песен, посветена на любовта. Но да се казва, че Бийбър е като другите певци, е грешно. Другите певци не са 16-годишни ревльовци, използващи auto-tune. А за целувките с момичетата - еми, то е ясно, че ще иска да опита момчето, четох, че техните не му давали да си хване гадже преди да стане на 16. Ноу комент.Първоначално написано от Bloodygirl
![]()
![]()
![]()
Няма коя фирма да му плати да дойде .... То е така плащат му 2-3 милиона и от там нататъка той идва със всичко и си плаща всичко. А пък хората си изкарват пари от билетите които продават и от спонсорите. Няма кой да го спонсорира. Кой Загорка ( така мразената бира) или бЦв? Те да не са луди да рекламират на нещо дето само 12 годишните го гледат. Може би някоя фирма за бонбони![]()
.
ваУ рокс
Grell
Т'ва е най - мъжествения глас който съм чувал
: - )
тоя да мре плс
Путките да мрът
всеки с харесванията си. Като певица ми харесва!
Marshall Mathers
Първоначално написано от 0utrageous
Т'ва си беше доста смешно , но да ви кажа, че Justin Bieber e певец.
И не мисля, че той по какъвто и да било начин оправдава коментарите и мнението ви, че е гей или мн женствен - в моето училище вс момчета са като него![]()
Btw ... има ли нови новини около моето ангелче??? (въпросът е за фенове - не за хейтъри)
Като за пръв път чух -> http://www.youtube.com/watch?v=prmmCg5bKxA по радиото си помислих че втория глас е на момиче.... сигурно 20 пъти съм я слушал преди да се осета че това е бибъра...
ПС: тоя не е ли вече отживелица...
Обичам Justin, имам неговия skype и си писахме за малко - мн е готин.
И има нова песен със Souja boy - тва е най-якия рапър(поне за мен).Justin най-после осъществи ме4тите си и както пише долу - гордея се с него =D> =D>![]()
![]()
![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Първоначално написано от selenasky
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
that burn for only me
Всички момчета от класа ти са като него, защото си на 10-12 макс. Пък и нали каза че в БГ няма такова момче![]()
.
Иначе певицата може да пее само ако не беше толкова комерсиална и пози да правеше...
Soulja boy - личи си колко си голяма![]()
ваУ рокс
Grell
Първоначално написано от psych0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Върви да му поднесеш букетче! Ще се зарадва милата
![]()
![]()
![]()
И една нова шапка с надпис "I'm gay"Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
Ще и хареса!Първоначално написано от LoveLetter
![]()
Soulja Boy- най-велик рапър![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
рядко слушам рап, ама точно Soulja boy.. глупостта ви расте все повече и повече...
![]()
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
Може да е голям тъпак, но повярвайте ми сиг има хиляди фенки![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Бих искала да помоля тези които не го харесват и дори го мразят да не посещават темата или поне да не пишат коментари....
БТВ:ЗАПИС много ме кефи![]()
![]()
![]()
![]()
ако са с такъв манталитет, не й завиждамПървоначално написано от fire_magic
зле
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
that burn for only me
Грешка!Първоначално написано от psych0
Много зле!!![]()
![]()
![]()
тоя е наи-известния в youtube има на 2-3 клипа над 150 милиона прегледа omfg![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
ХАХАХаХа омг...моля не ми посещаваи страницата...Абе ти кво,изчерпа се и ся като не знаете какво да отговаряте и вече-махнете ми се от темата....Леле кви сте жалки не е истина и то тоя ако доиде в бг и ако пее на някои стадион аз 6те се ка4а на някоя зграда и 6те го замерям с буркани пълни с развалени люти чушки ве,и си представям някви разглезени фенки на по 10-11 как седят и му се кефят като циганчета на вафла,и между ругото наистина не вярвам че си 8-ми клас,едва ли някои от тоя випуск ще слуша такива простотии,чудно че в моя клас няма ни един негов фен...чудно....
Не знам от коя планета си, нооо... Soulja(да, наистина има l) Boy да е най-великият рапър?!?![]()
![]()
Ice-T(един от истинските рапъри) каза, че Soulja Boy успя саморъчно да унищожи хип-хопа. Аз не слушам такава музика, но изказването на един от пионерите на хип-хопа би трябвало да има значение.
JB с нов дует, този път с Майли Сайръс - тя е най-добрата... ъъ, ква се води тя? Е*ал съм го, важното е, че е най-добрата, щото пее с J&B![]()
Я моля ти сеПървоначално написано от fire_magic
![]()
Най-гледаната е Лейди ГаГа с над 1 милиард гледания на нейни клипове.И след нея мисля,че беше Солджа Бой(или както там му се пише името).
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...