.
Затворена тема
Страница 42 от 57 ПървиПърви ... 3238394041424344454652 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 026 до 1 050 от общо 1410
    Decemberшш не ме намесвайте мене във ваще си работи там със скайпове и телефони мен вече ми е се 1..няма седна да раздувам че го имам или че го нямам..тва си е мой проблем не ваш
    а и доколкото до теефона selenasky нз кой имаш ама той си има фен телефон..за който се знае 100% че е той а на неговия си ако му звънеш из феновете се говори че си преправя гласа на женски с бриански акцент
    иначе знам че е на 1-во място то кой виси там всеки ден да гласува и кара хора от туитър и те
    My heart's a stereo it beats for you so listen close
    S.W.A.G
    fresheer than a muthafucka' . .
    Francisco Lachowski's wife .. <3

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    Цитирай Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
    че си преправя гласа на женски с бриански акцент
    преправя го? колко по - женски може да му е гласа?

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Селенски ти си нашата любимка. Най-секси момичето всички те обичаме. Хич не си грозилище и плашиш хората или пък да си дебела ( да бе да ) ...
    ваУ рокс
    Grell

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от xWandereRx
    Баа деЪ .. и аз това се чудя..

Иначе.. Ели, как ще ти се подиграваме бе? Ние много те уважаваме.. само дето си леко плашеща,но нищо..

мухяхахахахахухахх
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Цитирай Първоначално написано от xWandereRx
    ами звънни му и виж

бтв RARE news или вече за мен не другата година World турне на Джъстин официялно и в twitter го каза вчера ама аз като ви кажа нещо ще ме слушате,а не да бе измисляш си няма да идва,не ти е казал
    http://twitter.com/justinbieber натиснете на more ако искате да проверите

http://www.twitlonger.com/show/l1kpf рап вариант на baby на една от twitter
    S.W.A.G

selenasky.. ще си татуирам името ти.. обичам те!.. аз съм ти ФЕН НОМЕР 1!!
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

Град
    вкъщи ;д
    И аз съм му фенка голям сладур е
    I Love Justin Bieber

Цитирай Първоначално написано от Sunny95
    добре дошла в 'семейството'
    S.W.A.G

Мега фен Аватара на December
    Цитирай Първоначално написано от wali00
    Хъхъ,иска ти се
    Факт е,че аз съм й най-голямата фенка.1-во поканена съм на сватбата,2-ро сега темата още щеше да е заключена,щото вас ви мързи да пишете на модовете.Няма к'во да се залъгваме.Аз съм си номер 1 евър
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Кой създаде темата? Да припомним само ))
    ваУ рокс
    Grell

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Аз дори не съм чувал за този

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Кой създаде темата? Да припомним само ))
    Да,но тя предложи от ехее...

Град
    вкъщи ;д
    Цитирай Първоначално написано от Sunny95
    добре дошла в 'семейството'
    мерси

Цитирай Първоначално написано от December
    Хъхъ,иска ти се
    Факт е,че аз съм й най-голямата фенка.1-во поканена съм на сватбата,2-ро сега темата още щеше да е заключена,щото вас ви мързи да пишете на модовете.Няма к'во да се залъгваме.Аз съм си номер 1 евър

аххх тиии

Град
    Anfield Road

Град
    Galapagar
    Ся гледах по ТВ-то за Бобърката и тати вика.. кой е този пишлигар бе? И аз.. помести се да видя к`во ще каже педалчето... И той.. що? Как пее? И аз.. Бееейби беейби бееееееейби уууууууууууууу лайк .. и той... е! ти си по-добра от него бе!!

Повече от фен Аватара на Steff9423
    Джъстин много ме кефи.Голяма фенка съм му.
    Много са ми смешни хейтърите,за тях всеки който ги превъзхожда с нещо,нестава.
    Сега пък Джъстин бил лигав.. ..Ми кво искате да пее "Искам да те ч***м.." или некви измислени песни за к***ве и к**ки.. ..
    Това че сте се музикално ограничили с един стил,група или изпълнител,не ви дава правото да се подигравате на човек който е постигнал всичко сам...Джъстин е момче мечта за мен,позитивен и романтичен.Той кара на милиони момичета по концертите си,да им омекват колената.

Нямам търпение да видя новия му клип..Ще бъде жесток..
    People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.

Град
    Anfield Road
    С какво по-точно ме превъзхожда?! Не бих казал, че съм ограничен до един стил. Слушам изпълнители и групи, като започнеш с Lady GaGa,Kerli, Pixie Lott и приключиш с AC/DC, Linkin Park и т.н.

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    Цитирай Първоначално написано от Steff9423
    Той кара на милиони момичета по концертите си,да им омекват колената.
    от смях?
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Град
    Galapagar
    Сега пък Джъстин бил лигав.. ..Ми кво искате да пее "Искам да те ч***м.." или некви измислени песни за к***ве и к**ки.. ..
    Това че сте се музикално ограничили с един стил,група или изпълнител,не ви дава правото да се подигравате на човек който е постигнал всичко сам...Джъстин е момче мечта за мен,позитивен и романтичен.Той кара на милиони момичета по концертите си,да им омекват колената.

Айде излезте от филма най-после де.. тцуу начи..

"Това че сте се музикално ограничили с един стил,група или изпълнител,не ви дава правото да се подигравате"

Дете мое.. като се тръгне от рап.. та чак до метъл се стига при мен. Като изключим нежните момченца като този и сестрите му ГерганчИтуУу ии АнелиЙЙкЪъЪ..

+ това обърни внимание какво си написала "Това че сте се музикално ограничили с един стил,група или изпълнител,не ви дава правото да се подигравате"
    ... ти си тази ,която се е ограничила..

Btw той сам каза в това интервю,което гледах по тв-то ,че не се е влюбвал,а пее за любов.. Ай кажи ми,че не е позьор!!

Повече от фен Аватара на Steff9423
    Никога не съм си позволявала да обиждам музикланите предпочитания на който и да било. Това за мен е няква просташка глупост..Аз харесвам всякаква възможна музика,било то рок или рап.
    Слушам Scorpions,Deep Purple,Guns N'roses,Bon Jovi.Europe,Metallica,Eminem,Akon,Flo Ride,Joe Purdy,Alexz Johnson,The Offsprings,Lady Gaga,Beyonce,Timbaland,Michel jackson..и още доста.
    Харесва Джъстин,и то много.Във филми отдавна не живея..Но май някой от вас...да..
    Изобщо не ми пука какво ще кажете за мен..все ми е тая..Просто ме е яд че колкото и щастлив да си (говоря за Джъстин) все някой ще се намери да ти съсипе настроението.Както се казва "Купиш ли си бела риза,все некой ще ти ги насере.." ..
    П.п..Темата е за фенове,не са навлеци..Като искате си направете една 'емо темичка' в която да говорите как всички за лигльовци и бебета..
    People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.

Град
    Galapagar
    ^ Ама ти верно си поредната тъпа дрисла,а?
    Научи се да пишеш грамотно .. първото,което е.
    Justin Beaver е малко,тъпо,пикливо същество,което пее за любов ,НО всъщност не се е влюбвал НИКОГА и не знае нищо по въпроса. Сеш` ли се ся? Айде върви да нанкаш... И + това не знам какво общо има eмо стилът с нас
    Ако щеш дори мен да слушаш как си пея под душа.. пак ще си останеш ограничена

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..

дано не е пускана.. спец за фенкитИ
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Ами... някои неща да ти харесват, други да не ти... Това май не е хейтърско... Май му се викаше... човешка природа?
    Джъстин е лигав и другите доста добре си обясниха кое в него не харесват и кое е лигаво.

"пее за любов ,НО всъщност не се е влюбвал НИКОГА и не знае нищо по въпроса."

Мисля, че всеки си има мнение и да си изказва мнението е в реда на нещата. Не можеш да наречеш някого "хейтър", защото не харесва жълтия цвят, примерно...
    Продължавам с анализа на постчето ти. Да ти имам представата за това, което НЕ е ЛИГАВО Лигаво за нас е момче да пее колко обича някого, без това да му личи изобщо, поради простата причина, че той дори сам осъзнава, че не е изпитвал подобно нещо. Обратното на лигаво няма да бъде да псуваш, о, не, мило същество... Обратното на лигаво е да пееш наистина от сърцето си това, което чувстваш и това, което искаш да кажеш на публиката. Също така да пееш за неща, които си преживял и имаш опит за тях. Може и да греша, пък знам ли... Но явно доста песни си слушала с тези думи, които не бих написала и със звездички, защото това е фентема за Джъстин => тук има малки деца, та явно доста си ги слушала при положение, че са първото нещо, за което се сещаш? Или греша....
    Такаа... не харесвам жълтия цвят. Това никога не би означавало, че харесвам само един от останалите, нали? Така че отсъждането ти за нашата ограничена умствена дейност и нашите ограничени харесвания е напълно излишна и неоснователна. Пък и не можеш да очаквашаш някой да бъде харесван от абсолютно всички. Това, че се подиграват някои хора, най-вероятно показва, че има за какво. Поне в техните очи. Нали имаме свобода на словото? И най вече на мнението?
    Изобщо агресивния ти хаплив тон, с който продължава постът ти ме навежда на мисълта, че има известни комплекси на тема "Джъстин". Май с доста хора си спорила за това дали Джъстин става, или не става, а? Ами... Добре е да изтъкнеш причини защо става. И тези причини идват сега.
    Джъстин е момче-мечта, казваш. Ами мислех, че говорим за музиката му, а не за това колко е чаровен и колко е харизматичен. Ето защо, според мен, той има толкова много фенки. Защото те забравят първо да съдят музиката като музика, а направо "колената им омекват" при вида му. Знам ли... С такова впечатление съм останала. Пък може да има и фенка, която го харесва в голяма степен, заради музиката, знам ли? Такава не съм срещала.
    Интересно ми е как си решила, че е романтичен... Обикновено това, което е по телевизията, вестниците и прочие, не е истината. Това внушение е подсилено с факта, че много от песните му не се пишат от него. Откъде знаеш, че мисли това, което пее, при положение, че той сам казва, че не го е чувствал дори...?
    Дотук ще спра с моя коментар. Харесвай го, нямам нищо против... Ала... достатъчно изчерпателна ли бях защо много от хората, прочитайки коментара ти, няма да те вземат на сериозно?

Цитирай Първоначално написано от LoveLetter
    С какво по-точно ме превъзхожда?! Не бих казал, че съм ограничен до един стил. Слушам изпълнители и групи, като започнеш с Lady GaGa,Kerli, Pixie Lott и приключиш с AC/DC, Linkin Park и т.н.

+++++++++++++++++++++++++

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си