.
Затворена тема
Страница 43 от 57 ПървиПърви ... 3339404142434445464753 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 051 до 1 075 от общо 1410
    Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Dragonflyelf прочетох всичко,което си написала и съм напълно съгласна с теб във всички случаи,НО както и да й обясниш,каквото и да правиш - не се получава. Разбираш ли? Един беше написал.. не си спомням точно кой или коя .. в поста си,че всяка група или изпълнител има поне 1 песен,в която да се пее за любов. Добре,ама Джъстинчо нито си пише песните сам,нито е изпитвал чувството да обича някое момиче. И какво? Сега ще каже някой,че не съм права ли? Еми така си е .. Само дето тези групи и изпълнители пишат песните си САМИ и са с поне 10 години по-големи от него и малко или много са изпитвали това чувство.
    Колкото до фенките,на които им омекват краката като го видят... Не отричам че е що годе хубав,но просто прилича на момиче.. все едно гледам няк`во малко момиченце да ми се осмихва насреща.. Еми..?! Косата му е хубава,стига да не му стигат връхчетата до всяка част от лицето му все е едно наистина му служи за каска... да се подстриже малко.. WTF!? .. Та.. мисълта ми беше,че ако се държи малко по-мъжки и не носи тея прилепнали женски блузки,с които прилича на педи.. може и да стане поне малко от малко мъж.. Тъпо е да пееш песните на някого другиго..
    Защо мислите,че си правят толкова ебавки с него? ..
    И още нещо - Най-смешно ми става,когато някоя негова луда фенка каже: "Йеее взех му скайпа,не го давам на никой,не ме питайте за него.. няма да ви го дам,нняняняняняняня " Детски истории.. взела му скайпа.. БОЖЕ МИЛИ! Уфф.. к`во повече да кажа.. то.. темата се изчерпа. Btw аз не го мразя.. по простата причина,че не мразя никого по принцип. Просто ми е смешен до такава степен,че като го видя да пее и ме досмешава първо от вида му на женчо и второ от текстовете на песните,които той пее.. демек чужди текстове .. Просто не мога да проумея как по дяволите това малко нежно ДЕТЕ ,което се представя за МОМЧЕ,а всъщност е повече МОМИЧЕ,ако съдим по начина му на държание ,в някои случаи и да обличане и т.н,ще има толкова фенки.. НО тук идва момента,в който ще кажа,че много рядко можеш да срещнеш негова фенка на повече от 14 години.. АБСУРД! Няма такова животно,освен майка му,което да харесва малки,нежни момченца.
    Айде стига и аз съм писала,че написах бах ти романа
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

elito0o0o0 благодаря за подкрепата, хаха. Все пак някой го е прочел. Оценявам го. И аз също ще се съглася с това, което си написала, освен онази част с външния вид. Не ме интересува как изглежда, все пак всеки е какъвто си иска и другите имат правото да го и съответно да не го харесват. НО! Говорим за изпълнител, не за кукличка или модел, все пак...

http://www.youtube.com/watch?v=dTCm8tdHkfI

Eто ви поздравче по темата xDDD

Град
    Galapagar
    "Говорим за изпълнител, не за кукличка или модел, все пак..."

Точно!

Град
    Galapagar
    С такава блуза наскоро видях едно педи да влиза в дамски магазин... Епа.. К`во е т`ва?! .. Беше облечен по същия начин и с потури..също така с почти същите кецове като на Бобърчо. Имаше женски маниери и говореше нежно..

Град
    Anfield Road
    Цитирай Първоначално написано от Steff9423
    П.п..Темата е за фенове,не са навлеци..Като искате си направете една 'емо темичка' в която да говорите как всички за лигльовци и бебета..
    Колко си забавна..

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от LoveLetter
    П.п..Темата е за фенове,не са навлеци..Като искате си направете една 'емо темичка' в която да говорите как всички за лигльовци и бебета..
    Колко си забавна..
    Много!

[quote="elito0o0o0"] С такава блуза наскоро видях едно педи да влиза в дамски магазин... Епа.. К`во е т`ва?! .. Беше облечен по същия начин и с потури..също така с почти същите кецове като на Бобърчо. Имаше женски маниери и говореше нежно..[/quote

О.О Изгубената му сестра близнак?!?!?!? тя вече не е сама! Хубави бобърови сестрички! Обичам, когато историите имат хепи енд ^^

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    ох не ми се четат тия романи, но съм сигурна, че съм съгласна с вас
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Dragonflyelf
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    С такава блуза наскоро видях едно педи да влиза в дамски магазин... Епа.. К`во е т`ва?! .. Беше облечен по същия начин и с потури..също така с почти същите кецове като на Бобърчо. Имаше женски маниери и говореше нежно..
    О.О Изгубената му сестра близнак?!?!?!? тя вече не е сама! Хубави бобърови сестрички! Обичам, когато историите имат хепи енд ^^
    Толкова си приличаха

На тебе къв ти е проблема?!?...чета ти простотийте цял ден и напрао ми иде да се напикая от смях.Ти явно мислиш само за външния вид,и за дрехите,и обувките...Слушай мила к'во ще ти кажа(по-скоро напиша),явно си дошла от някое село или градче,дето момичетата ходят с къси поли до гащите,а момчетата със смъкнати панталони под кръста,мазна коса,която крият под "рапърските" шапки.Е за жалост така ходят само в БГ.В другите страни особено Канада(да Джъстин е от Канада не от САЩ,Англия или др.) се обличат като хората.Така че недей да му се присмиваш,щото ще вдигна скандал и ще те ядосвам всеки божи ден,че ще проимаш бръчки и сигурно като видя твоя снимка ще припадна от смях и ще викам:"Боже коя е тая вещица?!?..."
    А и между другото предполагам,че си искала да напишеш "една преди да влезе в дамски магазин",а не "едно педи да влиза в дамски магазин",щото звучи всеедно си от някое село.
    ПП:Той е на 16,а не на 13 и му мутира гласа преди три години.(Тва е за неинформираните смотаняци,дето пишат глупости,точно щото не са с инфо.Е поне ако прочетете тоя пост няма да сте толкова неинформирани)
    Supernatural
    The Vampire diaries

Първо, да се извиня на Елито за 1 мой пост в друга тема. Сорка, мислех че си му фенка
    Както винаги, трябва да съм на всяка манджа мерудия..
    Колкото и ТЪПА да ми се струва темата на спора, съм абсолютно съгласен с написаното от Dragonflyelf! Ако някой фен успее да обори този коментар.. евала. Ще си пусна най ли.. известната песен на тва лапе и ще се разбия!
    До тогава..
    http://www.vbox7.com/play:03d61102
    "I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."

Мега фен Аватара на December
    Bloodygirl,емо момичето(тя си се хвалеше във всяка втора тема преди месец,че е емо).Куха лейко необразована,педи е педерас
    Тебе откъде те осведомиха,че му мутирал гласа?Точна дата знеш ли?

П.П. що като напиша п е д е р а с ми го преобразува на гей
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от Bloodygirl
    и между другото предполагам,че си искала да напишеш "една преди да влезе в дамски магазин",а не "едно педи да влиза в дамски магазин",щото звучи всеедно си от някое село.
    *facepalm* Оп, проличаха ти годините и акъла. Тя имаше предвид "един педал да влиза в магазин".

Това, че друг му пише песните за любов, и че не се е влюбвал, а пее за това, няма значение. Нали за това се прави една песен - за да я слушат другите и да могат да намерят нещо от себе си в нея.

Останалите, стига сте обиждали, това е фен тема. Имате си ваша анти-фен или хейт тема, или както се казваше.

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от Bloodygirl
    и между другото предполагам,че си искала да напишеш "една преди да влезе в дамски магазин",а не "едно педи да влиза в дамски магазин",щото звучи всеедно си от някое село.
    *facepalm* Оп, проличаха ти годините и акъла. Тя имаше предвид "един педал да влиза в магазин".

Това, че друг му пише песните за любов, и че не се е влюбвал, а пее за това, няма значение. Нали за това се прави една песен - за да я слушат другите и да могат да намерят нещо от себе си в нея.

Останалите, стига сте обиждали, това е фен тема. Имате си ваша анти-фен или хейт тема, или както се казваше.
    Опс,ми явно не съм дочела,сори за т'ва December.Както и да е...Джъстин пее за любов като всеки друг ПЕВЕЦ.Я някой да ми каже певец,който няма песен посветена на любовта или момичетата.Дори и рапърите,които наричат момичетата - мацки.Сигурна съм,че и джонас брадърс не са се влюбвали истински...
    Supernatural
    The Vampire diaries

Цитирай Първоначално написано от December
    Bloodygirl,емо момичето(тя си се хвалеше във всяка втора тема преди месец,че е емо).Куха лейко необразована,педи е гей
    Тебе откъде те осведомиха,че му мутирал гласа?Точна дата знеш ли?

П.П. що като напиша п е д е р а с ми го преобразува на гей
    Ми на 16 е,+ тва има песни на които пее с мутирал глас.И не съм се хвалила,че съм емо,тва не е за хвалба.Единствено се извинявам за тва "педи" не съм дочела,но иначе имаш ли доказателство,че е гей,а?Тва е всеедно да кажа,че ти си лезбийка без да знам,че си такава.Недей да обиждаш без да имаш доказателство,че си права.
    Supernatural
    The Vampire diaries

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Dragonflyelf
    Джъстин много ме кефи.Голяма фенка съм му.
    Много са ми смешни хейтърите,за тях всеки който ги превъзхожда с нещо,нестава.
    Сега пък Джъстин бил лигав.. ..Ми кво искате да пее "Искам да те ч***м.." или некви измислени песни за к***ве и к**ки.. ..
    Това че сте се музикално ограничили с един стил,група или изпълнител,не ви дава правото да се подигравате на човек който е постигнал всичко сам...Джъстин е момче мечта за мен,позитивен и романтичен.Той кара на милиони момичета по концертите си,да им омекват колената.

Нямам търпение да видя новия му клип..Ще бъде жесток..
    Ами... някои неща да ти харесват, други да не ти... Това май не е хейтърско... Май му се викаше... човешка природа?
    Джъстин е лигав и другите доста добре си обясниха кое в него не харесват и кое е лигаво.

"пее за любов ,НО всъщност не се е влюбвал НИКОГА и не знае нищо по въпроса."

Мисля, че всеки си има мнение и да си изказва мнението е в реда на нещата. Не можеш да наречеш някого "хейтър", защото не харесва жълтия цвят, примерно...
    Продължавам с анализа на постчето ти. Да ти имам представата за това, което НЕ е ЛИГАВО Лигаво за нас е момче да пее колко обича някого, без това да му личи изобщо, поради простата причина, че той дори сам осъзнава, че не е изпитвал подобно нещо. Обратното на лигаво няма да бъде да псуваш, о, не, мило същество... Обратното на лигаво е да пееш наистина от сърцето си това, което чувстваш и това, което искаш да кажеш на публиката. Също така да пееш за неща, които си преживял и имаш опит за тях. Може и да греша, пък знам ли... Но явно доста песни си слушала с тези думи, които не бих написала и със звездички, защото това е фентема за Джъстин => тук има малки деца, та явно доста си ги слушала при положение, че са първото нещо, за което се сещаш? Или греша....
    Такаа... не харесвам жълтия цвят. Това никога не би означавало, че харесвам само един от останалите, нали? Така че отсъждането ти за нашата ограничена умствена дейност и нашите ограничени харесвания е напълно излишна и неоснователна. Пък и не можеш да очаквашаш някой да бъде харесван от абсолютно всички. Това, че се подиграват някои хора, най-вероятно показва, че има за какво. Поне в техните очи. Нали имаме свобода на словото? И най вече на мнението?
    Изобщо агресивния ти хаплив тон, с който продължава постът ти ме навежда на мисълта, че има известни комплекси на тема "Джъстин". Май с доста хора си спорила за това дали Джъстин става, или не става, а? Ами... Добре е да изтъкнеш причини защо става. И тези причини идват сега.
    Джъстин е момче-мечта, казваш. Ами мислех, че говорим за музиката му, а не за това колко е чаровен и колко е харизматичен. Ето защо, според мен, той има толкова много фенки. Защото те забравят първо да съдят музиката като музика, а направо "колената им омекват" при вида му. Знам ли... С такова впечатление съм останала. Пък може да има и фенка, която го харесва в голяма степен, заради музиката, знам ли? Такава не съм срещала.
    Интересно ми е как си решила, че е романтичен... Обикновено това, което е по телевизията, вестниците и прочие, не е истината. Това внушение е подсилено с факта, че много от песните му не се пишат от него. Откъде знаеш, че мисли това, което пее, при положение, че той сам казва, че не го е чувствал дори...?
    Дотук ще спра с моя коментар. Харесвай го, нямам нищо против... Ала... достатъчно изчерпателна ли бях защо много от хората, прочитайки коментара ти, няма да те вземат на сериозно?
    Dragonflyef for president. 'Nuff said.

Град
    Galapagar
    Bloodygirl Мила моя пръдло насрана. Ще ти кажа само,че не аз приличам на вещица,а ти. Като си напръскаш с лак косата тя ти щръква кат метла и приличаш точно на вещица. Върви да си режеш вените и не ми казвай аз какво съм. За разлика от теб не съм селянка и знам каква музика да слушам. Пикла.. ходи реви на друго място..

Град
    Anfield Road
    [quote="elito0o0o0"]Bloodygirl Мила моя пръдло насрана[quote]

Град
    Anfield Road
    [quote="elito0o0o0"]Bloodygirl Мила моя пръдло насрана[quote]

Bloodygirl Мила моя пръдло насрана.

http://vbox7.com/play:7f74a0c2 Never say never видеото
    My heart's a stereo it beats for you so listen close
    S.W.A.G
    fresheer than a muthafucka' . .
    Francisco Lachowski's wife .. <3

Супер фен Аватара на psych0
    Bloodygirl Мила моя пръдло насрана. Ще ти кажа само,че не аз приличам на вещица,а ти. Като си напръскаш с лак косата тя ти щръква кат метла и приличаш точно на вещица. Върви да си режеш вените и не ми казвай аз какво съм. За разлика от теб не съм селянка и знам каква музика да слушам. Пикла.. ходи реви на друго място..
    интересното е,че преди тя казваше че не е емо пък ся или нещо се бъркам
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Цитирай Първоначално написано от psych0
    интересното е,че преди тя казваше че не е емо пък ся или нещо се бъркам
    Не точно...Тая лайнарка "елито" не е грамотна и не е разбрала.Имаше един дето ме помисли за ЕМО и оттогава някой го прочел и се разнасяше из темите.Явно е стигнало чак до елито,която пък с "мозъка" си помислила,че аз съм се хвалила.Може и да съм ЕМО,може да не съм.Т'ва си е моя работа.Не съм си спомняла да съм отричала,че съм ЕМО,но не си и спомням да съм се хвалила.
    Supernatural
    The Vampire diaries

Аз не казвам,че си вещица,а че ще заприличаш на такава,ако се ядосваш като сега.На мен ми харесва да си правя така косата и кво.Хич не ми дреме какво ти мислиш за мен.Като гледам пак не си разбрала като всеки път.Не казвам каква си,т'ва беше пример.Ти викаш на Джъстин - гей,без да имаш доказателство,че си права.Е по същата логика аз мога да ти викам лезбийка,без да имам доказателство,че е така.Сега схвана ли или да го надробя още?
    Не казвам, че си селянка,а преположих,че си дошла от някой град,примерно Пловдив или Бургас.И не съм ти казвала каква музика да слушаш.Ти като слушаш рап,слушай си го(ако слушаш рап).Аз слушам рок и ПОП(ПОП не е поп-фолк(БГ чалга),а е музика,като на Риана,Бейонсе,Лейди Гага и т.н.Всъщност "ПОП" се води английска чалга,но както и да е)
    Supernatural
    The Vampire diaries

Beyonce = R'n'B ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си