- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема:Justin Bieber
R'n'B включва всякакъв вид музика,и за тва не съм го написала,защото не слушам рап.Първоначално написано от SuccessBaby
![]()
Supernatural
The Vampire diaries
Bloodygirl виж си само подписа - I'm just EMOgirl with normal dreams![]()
Не смят да чета всички глупости които сте написали досега.Знам че ще съм на същото мнение като elito0o0o0
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Bloodygirl Ама не ми се обяснявай бе момиче! От Плевен съм и мога да ти кажа,че тук има мноого като теб.. + това този град е пълен с надути патки,фешънки,кифли,"рапърч ета", курви най-различни.. ,НО .. това не означава,че аз съм такава. Много по-различна съм от което и да било момиче. Първо ме обиждаш,а след това викаш,че си предполагала и няк`ви такива. Аз съм си много грамотна за разлика от някои други си ходя много РЯДКО. Най-много 1 път в месеца.
Момиче.. след като не отричаш,че си ЕМО.. следователно ? .. си Имоо..
Емовски аватар,в подписа ти.. виж какво си написала.. Еми?!
![]()
Слушай сега.. Аз не мразя Бобърката.. просто ми е леко гействен .. и ако си прочела романа който написах се надявам ДА СИ ГО РАЗБРАЛА.. Ехх.. а ми викаш на мен,че съм била неграмотна и не съм разбирала. Научи значението на тази дума да се ограмотиш поне с 0,000005 %
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Ай женски спор. Bloodygirl замълчи. Давам 1000000000 певци които ще пребият този който пее за момичета, партита, любов ако е пред тях. Тва, че сте се вторачили само в цър цър не означава, че другите са такива. Не знам ти ли си уникално тъпа или да ама педалит и мангалите се познават отдалече. Тъпите малки курви дето приказват като тебе за рапърските дрехи шапки и кифленския начин на живот... ами я да видим:
Той не е такъв! oh...wait...
Определението за момчетата... ( въпреки че пак прилича на момиче)
http://blogs.bet.com/music/soundOff/...eber-usher.jpg
Тва кво е .. чакай кво е тва... ъъ бахти и грозното момиче ( на тая снимка щях да повърна ама айде постнах я без да изтърча до тоалетната).
Кво определение дава това за него: Селяндур! Точно това което описа тва е цър цър...
По вашите софийски стандарти всичко извън голямото село София всичко е село. Стой си там.. не ни трябват коментарите, мненията или насранияти СЕЛЯНДУРСКИ манталитет ( да селяндурски, защото в селянин няма нищо лошо). Ако ще и от село долно нанагорнище да съм, пак ще съм по-добър от псевдо емо позьорчето което стои зад клавиатурата и си мисли, че като каже "виж ся мила" е голямата работа.
ваУ рокс
Grell
Точно пък София е най-селяндурския "град"!!![]()
Ходя там само да ям McDonalds 2 пъти в годината или да видя един човек..
Направо се задушавам там.. на улицата е гъз до гъз,кола до кола,трамвай до трамвай!!
![]()
+ Това като вървиш по улицата за 3 минути може да видиш 30 кифли!
![]()
Виж,не ми спори с теб.Съгласна съм за София.Наистина е най-селяндурския град.Откакто дойдоха онея от селата,София стана ужасно мръсна.Направо ми се повръща от нея(София),но нямам избор.Нямаш си и на представа,как се моля да отида в Англия още от 7-ми клас.Не съм искала да те обиждам просто в момент на ярост мога да нарека баща си педал.Много съм избухлива на някои теми,че след като се успокоя и прочета отново тва дето съм написала се чудя от къде идва този гняв.Всеки с вкуса си,щом Джъстин ти се струва малко гейски,няма проблем.Тва си е твое мнение...Виждам,че харесваш филма step up...Аз също го харесвам,но повече си падам по Здрач сагата.Искам да кажа,че всеки си има мнение.Знаеш ли защо започнах да се заяждам?Сигурно не?Ще ти кажа след като ми отговориш(ако ми отговориш).Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
![]()
Искам също да те питам:ти няма ли да се ядосаш,ако някой каже,че филма step up е смотан?![]()
Supernatural
The Vampire diaries
Хич не ми дреме какво ти мислиш по въпроса.Тва е между мен и ели.Недей да се месиш.Айде кажи ми поне 6 певеца които нямат нито една песен за любов или момичета(мацки,както викат рапърите)Първоначално написано от BladeDancer
Между другото аз не вдигам спорове,за вашето мнение за Джъстин,а затова че изказвате мнението си на грешното място.Отивате в анти-фен темата,казвате си там мнението и после ако искате пишете тук,но ви моля да не пишете мнения,които не са за тая тема.Просто гледайте мнението ви да се съвтада с заглавието на темата,защото ще заключат тая тема,не че е проблем ще направим нова,но няма да е много хубаво.Най-много се дразня на теб,щото си мислиш,че ти си шефа на всичко и че си много важен,но не си.Ако ти контролираше всичко,от одавна щяхме(хората) да не съществуваме.Ако се мислиш за много силен,не си,защото тва е само сайт и никой не те познава,за да може да ти смени фейса,но ако истинска опасност едва ли щеше да си толкова "смел".Не казвам,че аз ще съм.Но има една поговорка:Жените могат да вършат по 2-3 неща наведнъж,а мъжете могат само по едно.Забелязал ли си,че при оженените двойки,жената готви,чисти,пазарува,грижи се за децата и т.н.,а мъжа си гледа ТВ или играе на компа и вместо сам да си вземе това което иска вика някой,дори и децата му да го донесе.Много рядко ще видиш отговорен мъж или мързелива жена.
Supernatural
The Vampire diaries
Изправи се срещу мен в RL ( както се казва) и говори. Както каза тука няма да спорим за глупости като кой кой можел да набие и на кво ще изглежда след това ( стари постове как ще ни направиш на.. ). Нещо много си противоречиш в постовете постоянно. Като те насерат и ставаш добрата.
П.С. София винаги е била село... 200 ходишно село тва е. Има градове със история ( Месембрия , Августа Траяна...) ако ги знаеш де.
ваУ рокс
Grell
Моля ви не се карайте ... винги ще има такива, които оби4ат Justin и такива, които го мразят ! Моля ви антифеновете да си пишете във вашата тема( и ако аз нямам право да ви кажа къде да пишете, то просто правилата са такива, аз немога да ви заповядвам - щот' един път като ви казх да не пишете във фентемата нещо ми се нахвърлихте)
Какво му е лошото да си ЕМО !? - той и Джъстин в известна степен е заради косата ...![]()
![]()
Иии днеска в "Браво" пишеше, 4е Джъстин си пада по пухкави моми4ета, който иска да си вземе броя - ли4но аз мн се кефа, защото така имам шанс с него![]()
![]()
наистина ... а колкото до отслабването - споко - работя по въпроса, аз искам да съм слаба ... повярвайте ми ...
![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Защо ще отслабваш,като той харесва пухвави момичета?Първоначално написано от selenasky
Я набивай шоколадче и сланинка :P
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Първоначално написано от selenasky
четох я тая статия..доста често си сменя вкуса..
от Селена Гомез, през Бионсе, до Кели Кларксън.. тцтц.. старае се да покаже, че не е обратен, но уви..
междудругото тая реплика- "Моля ви не се карайте ... винги ще има такива, които оби4ат Justin и такива, които го мразят ! " я казваш за 212321 път.. просто няма смисъл..
ии трето- това, че косата му е такава, го прави емо?! хахахахах.. значи всеки пети е емо в България![]()
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
Първоначално написано от selenasky
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
недей да вярваш на всичко,написано в списанията.Миналата година,в тва списание пишеше,че Робърт Патинсън използвал гел за коса,а не е така,просто косата му е мазна.Първоначално написано от selenasky
Supernatural
The Vampire diaries
В "Браво" пише още, че той казва, цитирам:
"Аз се целувам страхотно!"![]()
![]()
![]()
![]()
не ставам добра щото ме насират,а защото всеки ден имам различно настроение.Първоначално написано от BladeDancer
П.С.:Верно София винаги е била село,но преди беше по-добре.Откакто дойдоха онези от другите градчета,стана много мръсно.
Supernatural
The Vampire diaries
^ Аз докато не се уверя с езика си ли4но, няма да повярвам ...![]()
![]()
![]()
![]()
Шегувам се беее ....сигурна съм, 4е е вярно
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Кой казва така?Първоначално написано от LoveLetter
![]()
Supernatural
The Vampire diaries
Първоначално написано от LoveLetter
![]()
![]()
Не бе! Целува майка му! За лека нощ,когато му дава млекцето и го завива.
![]()
![]()
![]()
Bloodygirl интересно ми стана... таа... Защо започна да се заяждаш?![]()
![]()
Btw.. Не съм чувала да има човек,който да не харесва Step up 1,2![]()
Пък и.. какво ми пука дали някой може да не го харесва.. пак казвам - Едва ли има такъв..
![]()
![]()
ШШТт...!!! По-тихо бее! Ще го събудим!Първоначално написано от LoveLetter
Споко... никой друг освен нас няма да знае за това! Няма от къде да научат..
![]()
![]()
Аз познавам една дето ненавижда step up.Не се заяждам,защото изказвате мнението си за Джъстин,а защото го изказвате не на място.Ако не харесвате Джъстин,защо изказвате мнението си тук,а не в анти-фен темата?Аз смятам,че нищо не ви пречи да отидете в анти-фен темата,там да напишете мнението си за Джъстин и после ако искате да пишете тук,защото този коментар,който не е по темата се счита за излишен и ако има много излишни коментари ще заключат темата.Първоначално написано от elito0o0o0
Supernatural
The Vampire diaries
Тук ми е по-забавно.
+ Това.. това е тема за Джъстин,а аз не съм видяла нито едно мнение,което да не е свързано с него.
![]()
и аз не съмПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
Supernatural
The Vampire diaries
Няма какво повече да кажа.Ясно че вие си държите на вашата..И само казвам не ми лепвайте тъпите си етикети..Не искамд асъм част от тая ваш цирк..Фенка съм на Джъстин..и така..И не само негова..НО все пак си го защитавам..пък бил той какъвто бил..
И след като вече има антифен тема на Джъстин бегайте го серете тама..![]()
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.