- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема:Justin Bieber
Чета .... чета и викам ее една свястна фенка на гейбър, но на последното изречение ми разби всички представи.
ваУ рокс
Grell
е някой може ли да ми каже колко е часа че си забравих часовника![]()
![]()
четвъртък еПървоначално написано от Torn
![]()
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Да,бе ... добре сме!Първоначално написано от xWandereRx
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Хм интересно ми е дали Азис ще му се зарадва на тоя Джъстьо или Евгени Минчев....
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Той ще идва в Б-я заради тях. Да си ги вземе в измисления си свят и да си правят групов секс!
ваУ рокс
Grell
Те знаят ли какво е това?Първоначално написано от BladeDancer
![]()
![]()
Марш в анти-фен темата!
Да не съм видяла повече да се заяждате![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
LadyDi Мерси че ги скастри![]()
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
Чувствам се скастрен. \/
За да не се сметне за заяждане..Покровителят на момиченцата кара скейт. http://www.youtube.com/watch?v=nuTY_CrhAiQ
И един поздрав, защото това ми е на душата.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=t7YFAP4myMw
Ама аз съм му голяма фенка! И на Селенаскай съм й фенка! Голяма!Защо по дяволите ме гоните от темата? Ние всички сме им големи фенки и фенове, и ако не пишем в тази тема няма кой друг да го направи!
![]()
(
) Все пак... ще отида в анти темата, но ще следя колко хора ще пишат в тази тема (фенове)
![]()
Aaaa обичам Кейти ПериПървоначално написано от LoveLetter
Всичките й песни са суперски!
Сега гледам,че темата е видяна от 18 хиляди човека![]()
![]()
Всичко за Джъстин(уж да не е флъд) http://www.strawberries-site.dir.bg/...710821&dflid=3
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
хей включвам се и аз към фенкитее..Джъстин си е the best поне за мен...
ето едно клипче на което Джъстин рапира и прави beatbox..много ме радва..
http://vbox7.com/play:d7bc68e4 ...
![]()
![]()
ne my haresvam pesnite samo ama nego da
m@#!
Честно, какво му харесвате на това лапе?! Изглежда толкова мъничък този Джъстин...![]()
Всяко 2-ро момиче може.Първоначално написано от TeddyKiller
![]()
Джъстин е сладур. Верно - малък е, гласът му не е мутирал още, но според мен има шанс да пробие.
Като за възрастта си притежава добри гласови данни, и стилът му е готин. Не съм му фенка, нито пък анти-фенка. Харесват ми някои негови песни, а клиповете нямат равни.
Аве малко си съсипва детството, но браво на момчето, че от малък се е захванал да върши нещо, евала.![]()
Be yourself... there are enough other people. : )
- Weezy ♥ -
АААа цепиш мрака,майнаПървоначално написано от djuwkata
![]()
И аз съм голяма фенка на Джъстииин![]()
![]()
Много му се кефя и тайно съм влюбена в негоСпоред мен е адски красив,а тука дето го обиждат разни хейтъри са 100% някои загорели пъпчасали изроди дето не стават от компа
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Какво се правите на фенове на Джъстин?!Аз съм единствения толкова заклет фен. Имам клипче, докато Джъстин е у кенефа! Пукнете се от яд!
![]()
Първоначално написано от December
Влюбена ли си??!?!?добре ве..
СЪРДИТ СЪМ ТИ!!
а за Джъстин.. добре де, и аз го харесвам.. супер глас, супер излъчване![]()
![]()
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
Първоначално написано от wali00
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А не,просто не се сдържах![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЛайдиДи ни накара всички да станем фенове.Тя е от групата на Джъстин Бийбър(лофффкам гоо)Все пак нали знаете,че Джъстинчото ни, е гангстер ( http://www.youtube.com/watch?v=Iika41Vin9k ) и иска да владее всеки форум и всеки сайт и всички да са му фенове![]()
Иначе...ще има БАМ БАМ със пушката![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ей! Кой се осмелява да обижда любовта на живота ми, който ме преследва дори когато спя (това за дето ме преследва не се шегувам!)
Хора, искам да се оплача! Онзи ден докато си спях сладко, сладко изведнъж се появи в съня ми Бобърката.. нататък няма да разказвам, щото е брутално и перверзно![]()
Добре че баща ми ми се обади по някое време, за да се събудя, че.. щях да повърна без да искам на леглото.
![]()
После установих, че в плаката на Бобъра се е вселил самия той и е дошъл да ме накаже, за дето съм анти-фенка!
Пазете се! Той е опасен и ако не го харесвате той ще дойде и ще ви накаже в съня ви!!!
![]()