- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема:Justin Bieber
Не мога да разбера защо всички говорите за детския му вид и детския му глас... Та той е дете. 94 набор, за бога!!! /току-що проверих в уикипедия/. Иначе нищо не мисля за него. Обикновено момче с богати родители, които са решили да го правят певец. Няма нищо лошо.
П.П. А и песента с онова момиче в боулинг-залата е мн тъпа. И да, с тая коса е смешен. Защо всички хубави момчета, които имат възможност да са готини, си правят емо прически!?
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Първоначално написано от December
подкрепям на 1000%.. бай дъ уей >> http://www.youtube.com/watch?v=Li8dx...next=1&index=3 << горкичкия![]()
много ми стана жал.. все пак.. тоооолкова го ОБИЧКАМ...
![]()
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
Първоначално написано от loliii
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти знаеш ли какво е ЕМО прическа ?!
http://3.bp.blogspot.com/_yqQJe8VD5E...400/emoboy.jpg / http://cdn.buzznet.com/assets/users1...9742840858.jpg / http://prikachi.com/files/1641611v.jpg - Ето това се нарича Емо..
Ми то, щото аз съм с бретон и с не чак толкова дълга коса.. съм ЕМО?!?!
![]()
![]()
Ужс.. убивате ме! Като си внушите няк`ви глупости ми става супер смешно..
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Първоначално написано от LoveLetter
![]()
![]()
![]()
е стига сте се подигравали, че ми стаа смешно...![]()
аз к`вото мислех го казах, Джъстинчо като цяло кефи. (:
Be yourself... there are enough other people. : )
- Weezy ♥ -
A,неПървоначално написано от loliii
![]()
Тука трябва да защитя Бобърката!(да бе сериозно,не се смейте)
Знам,че е от бедно семейство.Майка му го е записвала как пее и го е качвала в утуп(колко съкратих думата).Тя и сега му е нещо като мениджър.
И така Ъшър го е забелязал и го е направил "звезда"![]()
Всъшност поредната еднодневка.Нали ги знете колко им трае славата на такива човекоподобни![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
![]()
утуп кат вика
![]()
btw правили са му клипове и са ги качвали в youtube, за да могат роднините му от не знам къде си да могат да го гледат, че не знам що си...И от там не знам къв си беше го видял, намерил го и там тоя Ъшър го видял и го взел, че искал да прави дует с певица, а не могъл да намери ..
![]()
![]()
това човекоподобно все още ли е живо![]()
Има такава дума беееПървоначално написано от LoveLetter
![]()
![]()
![]()
Стига сте ми се смяли,че аз нали съм фенка на Джъстинчото,ще го накарам да дойде увас да прай БУМ БУМ с пушката![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
ааа не ... ЛейдиДи какво ви каза на вас хейтърите уе, ама вие не разбирате от дума ... сега оба4е мисля, 4е феновете сме пове4е(пък и дори да съм сама - винаги ще защитавам Джъстин) ... Спрете да говорите глупости - той просто е най-красивият, най-благородният, най-прекрасният и най-добрепеещият .... така, 4е не мойе да оспорвате о4евадното ... Макар, 4е казват, 4е любовта заслепява ... аз го обожавам![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Първоначално написано от selenasky
какви хейтъри бе, момиче.. ние го боготворим, ти..![]()
Давай Джъстиинн.. ИСКАМЕ ООЩЕЕ,,![]()
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
Най-благородният?СериозноПървоначално написано от selenasky
Аз чух,че щял да си осиновява дете от Хаити!!!
МхъмПървоначално написано от selenasky
![]()
Елиии много се радвам че се върна![]()
Къде се губиш бе човек?Да не беше на МТВ наградите?
http://media.photobucket.com/image/j...stinBieber.jpg Тука е много готен.Червилото му е като любимият ми цвят![]()
Джъстин .... само с 1 емотиконка мога да го опиша цялостно![]()
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
А аз с тази -![]()
http://www.chumgame.com/Image/justin...girlfriend.jpg
Кое трябва да е момичето?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами мисля,че двете са много добри приятелки.Обаче тази от ляво изглежда по-женствена...не знам,прсто има едно невинно излъчване в нея.така подканва педофилитеПървоначално написано от LoveLetter
Само като я видят сигурно си мислят "Ах,че сладко малко момиченце,как искам да я погаля по красивата косичка"
НО тук идва момента,в който ще кажа,че много рядко можеш да срещнеш негова фенка на повече от 14 години.. АБСУРД! Няма такова животно,освен майка му,което да харесва малки,нежни момченца. -- Искам да кажа че това може да го напише един човек единствено ако е доста ограничен или от злоба .. не се обиждай но при теб май са и двете! .. И какво ако негова фенка е на 14 или под 14 ? нима има значение ? какво искаш да кажеш с това , че 14 годишните и по малките са някакви глезли и за това го харесват , а иначе никой не го одобрява .. да ти кажа честно дали е така или не нито аз нито някой друг може да каже . Наричаш майка му животно ? ? ? а ако твоята майка наречат така ? Бил лигав и облечен доста гейско педалско както го наричате ? а преди в каква мизерия е живял никой не се пита нали .. Да тук не е България всеки да се комплексира от мнението на другия . Всеки се облича Както на него му харесва.. Моля Ви спрете с тея глупави коментарчета какъв бил Justin Bi. и кой го харесвал и кой не .. не бъдете токлкова завистливи с тая чарта на характера ви падате в очите на хора
GLEDAITE SI jiwota i prestanete da obsajdate horata koito dori i nepoznawate...
1. В Америка мизерията знаеш ли каква е?! Мизерия за тях е живота на едно българско семейство, което според нашите стандарти живее добре с по 500-600 лева.Първоначално написано от barbu
2. Не си беден, когато си имаш хубава къща и лаптоп с интернет.
3. Има милиони деца, които имат само един родител и са били изоставени.
4. Вие за какво го обсъждате тогава?! Далеч съм от мисълта, че някой от вас го познава или както някой от вас казват, че си били писали с него по скайп,туитър,фейсбук или каквото е.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ели, продължаваш да се заблуждаваш адашке!![]()
Време е да излезеш от филма вече, не мислиш ли!?
![]()
Бе направо..
К`во приказваш ти?!
Много ясно! Тя ако не е отишла, то тогава нямаше да наградят никого, защото тя обира всички награди където и да отиде.Първоначално написано от selenasky
![]()
![]()
![]()
Прекрасна е тук!
![]()
....
![]()
![]()
![]()
![]()
аз имам 2 думи за цялата тема... EPIC FAILПървоначално написано от December
![]()
ХахПървоначално написано от Tempest
Ама това не разбирам защо горе пише "Фен тема".Та тука 98% от коментарите са обидни
Обаче е по-забавно като пишем тука
В твойта анти тема е толкова заспало през цялото време - просто няма с кой да се спори
![]()
Елито на Джъстин момата, направихте ли гоХареса ли ти?Или Бобърката се стресна и не й стана
?