.
Затворена тема
Страница 46 от 57 ПървиПърви ... 3642434445464748495056 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 126 до 1 150 от общо 1410
    Град
    in the reality : )
    Не мога да разбера защо всички говорите за детския му вид и детския му глас... Та той е дете. 94 набор, за бога!!! /току-що проверих в уикипедия/. Иначе нищо не мисля за него. Обикновено момче с богати родители, които са решили да го правят певец. Няма нищо лошо.
    П.П. А и песента с онова момиче в боулинг-залата е мн тъпа. И да, с тая коса е смешен. Защо всички хубави момчета, които имат възможност да са готини, си правят емо прически!?
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Цитирай Първоначално написано от December
    Цитирай Първоначално написано от wali00
    Цитирай Първоначално написано от djuwkata
    Джъстин е сладур. Верно - малък е, гласът му не е мутирал още, но според мен има шанс да пробие.
    Като за възрастта си притежава добри гласови данни, и стилът му е готин.
    АААа цепиш мрака,майна

И аз съм голяма фенка на Джъстииин
    Много му се кефя и тайно съм влюбена в него Според мен е адски красив,а тука дето го обиждат разни хейтъри са 100% някои загорели пъпчасали изроди дето не стават от компа
    Влюбена ли си??!?!? добре ве.. СЪРДИТ СЪМ ТИ!!

А не,просто не се сдържах

ЛайдиДи ни накара всички да станем фенове.Тя е от групата на Джъстин Бийбър(лофффкам гоо)Все пак нали знаете,че Джъстинчото ни, е гангстер ( http://www.youtube.com/watch?v=Iika41Vin9k ) и иска да владее всеки форум и всеки сайт и всички да са му фенове
    Иначе...ще има БАМ БАМ със пушката

подкрепям на 1000%.. бай дъ уей >> http://www.youtube.com/watch?v=Li8dx...next=1&index=3 << горкичкия

много ми стана жал.. все пак.. тоооолкова го ОБИЧКАМ ...
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от loliii
    Защо всички хубави момчета, които имат възможност да са готини, си правят емо прически!?
    Ти знаеш ли какво е ЕМО прическа ?! http://3.bp.blogspot.com/_yqQJe8VD5E...400/emoboy.jpg / http://cdn.buzznet.com/assets/users1...9742840858.jpg / http://prikachi.com/files/1641611v.jpg - Ето това се нарича Емо.. Ми то, щото аз съм с бретон и с не чак толкова дълга коса.. съм ЕМО?!?! Ужс.. убивате ме! Като си внушите няк`ви глупости ми става супер смешно..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Град
    Anfield Road
    Джъстин е много красива, но не е мой тип.

Цитирай Първоначално написано от LoveLetter
    Джъстин е много красива, но не е мой тип.

е стига сте се подигравали, че ми стаа смешно...
    аз к`вото мислех го казах, Джъстинчо като цяло кефи. (:
    Be yourself... there are enough other people. : )
    - Weezy ♥ -

Мега фен Аватара на December
    Обикновено момче с богати родители, които са решили да го правят певец. Няма нищо лошо.
    A,не
    Тука трябва да защитя Бобърката!(да бе сериозно,не се смейте )
    Знам,че е от бедно семейство.Майка му го е записвала как пее и го е качвала в утуп(колко съкратих думата ).Тя и сега му е нещо като мениджър.
    И така Ъшър го е забелязал и го е направил "звезда"
    Всъшност поредната еднодневка.Нали ги знете колко им трае славата на такива човекоподобни
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Град
    Anfield Road
    и го е качвала в утуп

Град
    Galapagar
    Обикновено момче с богати родители, които са решили да го правят певец. Няма нищо лошо.
    A,не
    Тука трябва да защитя Бобърката!(да бе сериозно,не се смейте )
    Знам,че е от бедно семейство.Майка му го е записвала как пее и го е качвала в утуп(колко съкратих думата ).Тя и сега му е нещо като мениджър.
    И така Ъшър го е забелязал и го е направил "звезда"
    Всъшност поредната еднодневка.Нали ги знете колко им трае славата на такива човекоподобни
    утуп кат вика

btw правили са му клипове и са ги качвали в youtube, за да могат роднините му от не знам къде си да могат да го гледат, че не знам що си... И от там не знам къв си беше го видял, намерил го и там тоя Ъшър го видял и го взел, че искал да прави дует с певица, а не могъл да намери ..

това човекоподобно все още ли е живо

и го е качвала в утуп
    Има такава дума беее
    Стига сте ми се смяли,че аз нали съм фенка на Джъстинчото,ще го накарам да дойде увас да прай БУМ БУМ с пушката
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Повече от фен Аватара на selenasky
    Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    ааа не ... ЛейдиДи какво ви каза на вас хейтърите уе, ама вие не разбирате от дума ... сега оба4е мисля, 4е феновете сме пове4е(пък и дори да съм сама - винаги ще защитавам Джъстин) ... Спрете да говорите глупости - той просто е най-красивият, най-благородният, най-прекрасният и най-добрепеещият .... така, 4е не мойе да оспорвате о4евадното ... Макар, 4е казват, 4е любовта заслепява ... аз го обожавам
    Sam <3 & Dean <3

I'mma girl ;dd

Цитирай Първоначално написано от selenasky
    ааа не ... ЛейдиДи какво ви каза на вас хейтърите уе, ама вие не разбирате от дума ... сега оба4е мисля, 4е феновете сме пове4е(пък и дори да съм сама - винаги ще защитавам Джъстин) ... Спрете да говорите глупости - той просто е най-красивият, най-благородният, най-прекрасният и най-добрепеещият .... така, 4е не мойе да оспорвате о4евадното ... Макар, 4е казват, 4е любовта заслепява ... аз го обожавам

какви хейтъри бе, момиче.. ние го боготворим, ти..

Давай Джъстиинн.. ИСКАМЕ ООЩЕЕ,,
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

най-благородният
    Най-благородният?Сериозно Аз чух,че щял да си осиновява дете от Хаити!!!

най-красивият и най-добрепеещият .
    Мхъм

Елиии много се радвам че се върна
    Къде се губиш бе човек?Да не беше на МТВ наградите?

http://media.photobucket.com/image/j...stinBieber.jpg Тука е много готен.Червилото му е като любимият ми цвят

Град
    Anfield Road
    Пощади ме...

Джъстин .... само с 1 емотиконка мога да го опиша цялостно
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

А аз с тази -

Град
    Anfield Road
    http://www.chumgame.com/Image/justin...girlfriend.jpg

Кое трябва да е момичето?!

http://www.chumgame.com/Image/justin...girlfriend.jpg

Кое трябва да е момичето?!
    Ами мисля,че двете са много добри приятелки.Обаче тази от ляво изглежда по-женствена...не знам,прсто има едно невинно излъчване в нея.така подканва педофилите Само като я видят сигурно си мислят "Ах,че сладко малко момиченце,как искам да я погаля по красивата косичка"

J Bi

НО тук идва момента,в който ще кажа,че много рядко можеш да срещнеш негова фенка на повече от 14 години.. АБСУРД! Няма такова животно,освен майка му,което да харесва малки,нежни момченца. -- Искам да кажа че това може да го напише един човек единствено ако е доста ограничен или от злоба .. не се обиждай но при теб май са и двете! .. И какво ако негова фенка е на 14 или под 14 ? нима има значение ? какво искаш да кажеш с това , че 14 годишните и по малките са някакви глезли и за това го харесват , а иначе никой не го одобрява .. да ти кажа честно дали е така или не нито аз нито някой друг може да каже . Наричаш майка му животно ? ? ? а ако твоята майка наречат така ? Бил лигав и облечен доста гейско педалско както го наричате ? а преди в каква мизерия е живял никой не се пита нали .. Да тук не е България всеки да се комплексира от мнението на другия . Всеки се облича Както на него му харесва .. Моля Ви спрете с тея глупави коментарчета какъв бил Justin Bi. и кой го харесвал и кой не .. не бъдете токлкова завистливи с тая чарта на характера ви падате в очите на хора GLEDAITE SI jiwota i prestanete da obsajdate horata koito dori i nepoznawate...

Град
    Anfield Road

Re: J Bi

Цитирай Първоначално написано от barbu
    НО тук идва момента,в който ще кажа,че много рядко можеш да срещнеш негова фенка на повече от 14 години.. АБСУРД! Няма такова животно,освен майка му,което да харесва малки,нежни момченца. -- Искам да кажа че това може да го напише един човек единствено ако е доста ограничен или от злоба .. не се обиждай но при теб май са и двете! .. И какво ако негова фенка е на 14 или под 14 ? нима има значение ? какво искаш да кажеш с това , че 14 годишните и по малките са някакви глезли и за това го харесват , а иначе никой не го одобрява .. да ти кажа честно дали е така или не нито аз нито някой друг може да каже . Наричаш майка му животно ? ? ? а ако твоята майка наречат така ? Бил лигав и облечен доста гейско педалско както го наричате ? а преди в каква мизерия е живял никой не се пита нали .. Да тук не е България всеки да се комплексира от мнението на другия . Всеки се облича Както на него му харесва .. Моля Ви спрете с тея глупави коментарчета какъв бил Justin Bi. и кой го харесвал и кой не .. не бъдете токлкова завистливи с тая чарта на характера ви падате в очите на хора GLEDAITE SI jiwota i prestanete da obsajdate horata koito dori i nepoznawate...
    1. В Америка мизерията знаеш ли каква е?! Мизерия за тях е живота на едно българско семейство, което според нашите стандарти живее добре с по 500-600 лева.
    2. Не си беден, когато си имаш хубава къща и лаптоп с интернет.
    3. Има милиони деца, които имат само един родител и са били изоставени.
    4. Вие за какво го обсъждате тогава?! Далеч съм от мисълта, че някой от вас го познава или както някой от вас казват, че си били писали с него по скайп,туитър,фейсбук или каквото е.

Град
    Galapagar

Ели, продължаваш да се заблуждаваш адашке! Време е да излезеш от филма вече, не мислиш ли!?

най-благородният
    Най-благородният?Сериозно Аз чух,че щял да си осиновява дете от Хаити!!!

най-красивият и най-добрепеещият .
    Мхъм
    Бе направо.. К`во приказваш ти?!

Елиии много се радвам че се върна
    Много ясно! Тя ако не е отишла, то тогава нямаше да наградят никого, защото тя обира всички награди където и да отиде.

http://media.photobucket.com/image/justin%20bieber%20ugly/netrosis/dq/JustinBieber.jpg Тука е много готен.Червилото му е като любимият ми цвят
    Прекрасна е тук! ....

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    А аз с тази -
    аз имам 2 думи за цялата тема... EPIC FAIL

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    А аз с тази -
    аз имам 2 думи за цялата тема... EPIC FAIL
    Хах Ама това не разбирам защо горе пише "Фен тема".Та тука 98% от коментарите са обидни Обаче е по-забавно като пишем тука В твойта анти тема е толкова заспало през цялото време - просто няма с кой да се спори

Елито на Джъстин момата, направихте ли го Хареса ли ти?Или Бобърката се стресна и не й стана ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си