- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема:Justin Bieber
Пиша през едно мнение, ама не мога да не споделя с вас това..
http://3.bp.blogspot.com/_88k-SY48ZG...less-pic_0.jpg
Специално за December, да му гледаш бицепса..![]()
![]()
Леле възбудих се страшно много![]()
Та какъв е тоя мъжага беКой да знае,че под тъпите му дрехи се крие такова секси парче
![]()
П.П. и аз през мнение пишаТая тема стана направо чат
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Мръсница..![]()
Иначе, аз сигурно в скайпа по-малко пиша..![]()
То и аз така![]()
Тая тема отдавна да е замрала ако ние не пишехме![]()
Скайпа ми е противен.Дразни ме дизайнът и няма готини емотиконки като тука![]()
Междодругото днеска си купех обеци със усмихнати и наплезени личицаТолкова съм щастлива и весела,че мога да издържа да слушам бейби бейби ох
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Честито!![]()
Ама тъй ми е тъпо, като няма фенове на Джъстин с, които да споря..![]()
Ехе повече от 20 000 човека са прочели темата![]()
![]()
Дали някой ни чете простотиите сега?Хора отговорете иначе това което си пиша в момента е равносилно като да говоряя на духове!
LoveLetter ех верноДе е Елито,голям смях пада с нея.
Междодругото как се казваш![]()
![]()
Да не би да гледаш КлюкаркатаИ аз съм луда по Лийтън,само дето обичам да й викам Блеър.Най-най-любимата ми героиня <3
Сега с кой ли ще се гаджоса в Париж
![]()
В последният брои на Гламър тя е на корицата има супер снимки и интересна статия.Ако искаш мога да я препиша и да ти я пратя.
Утре сутринта ще я препиша като си пия чайчето![]()
Ок,приятно ми еТи нали знеш как се казвам(писала съм го преди)
![]()
И що не ми отговори дали гледаш Клюкарката??
на тоя не му ли залезе славата бе![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Залезе му.Ако не сме ние с Борето(кажи как да ти казвам,че все измислям някви супер тъпи умалителниПървоначално написано от psych0
) няма кой друг да му пише в темата.
КлюкаркатаааНали Блеър ти е любима?Аз мразя Сирина,нз просто ми е гадна искам Блеър да е кралица,не разбирам защо цялата слава обира Сирина
Сега нямам търпение за новият сезон,но предчувствам,че ще е боза и рейтънгът му ще падне като на О.С(също сериал които много съм харесвала <3).
Поздравче.Мнооого обичам тази песенВ клипа Блеър(тъй де Лийтън) е много красива.Харесва ми гласът й <3
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ix5z1bRz4Sc[/youtube]
Както искаш ми казвай.Иначе песента е страхотна, ще чакаме тая година албума. И аз имам чувството, че ще скапят сериала. Колкото и да ми харесва мисля, че 2-3 сезона бяха достатъчни.
Айде за вас аз ще стана фен на джъстин, че гледам няма кво да правите...![]()
Ох ас с него си пиша по скайъп.. Толкова е сладак ама не изка да си пусне камерката... мале четох за тая съмобрасначка и кво от това. Изкам да ми кажете поне 4етерима човека който не са използвали съмобрасначка.
А и има си анти-фен тема за ваз. Много сте тъпи джъстин е най йакиа !!! Има най яките очи и е супер мажествен...
ПЗ о тмен
Вижте го как се е изпълчил... колко е мъжествено мойто сладко малко момченце>
ВСИЧКИ АНТИ ФЕНОВЕ ДА СА МАХКАТ МАМА ВИ СТАРА. ЩЕ ВИ НАПРАВЯ ЖИВОТА АТ. МОИТЕ ПРИЯТЛИ НЕ СЛУЧАЙНО МИ ВИКАТ ТХЕ ДЕВИЛС БОЙ !!!
ваУ рокс
Grell
Малееее ... цяла страница в спамове... не мога да повярвам
Между другото не сте справедливи с Джъстин - той е едва на 16 и има време да се промени, но пък той няма нужда да го прави, защото и така си е готин ... какво като е малко по-нежен от другите мом4ета, то то4но зат'ва пове4ето моми4ета го харесваме ... Приказките, 4е бил гей са само резултат от завист - все пак не сте в състояние да приемете, 4е той е по-красив от вас и е по-харесван ... Това е мом4ето с най-красивата усмивка, най-дълбоките о4и и най-благородното изражение на тоя свят, затова ли4но мене ме спе4ели от отдавна и сега не мога да живея без него .... ама не мисля, 4е работата ми във фен темата трябва да е да го защитавам, но щом се налага, за Джъстин съм готова на 1 000 000 нeща
![]()
![]()
![]()
Съжалявам ако съм ви обидила, но все пак съм влюбена и не знам съвсем какво говоря
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Точно така! Покажи им на тея пропадналите хейтъри!![]()
хахахахПървоначално написано от selenasky
![]()
![]()
![]()
![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Да еба мама имПървоначално написано от LoveLetter
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Първоначално написано от selenasky
охх.. недей така.. от толкова лигавня ми се доповръща..![]()
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
ее ти пък не го хвали толкова, че ще вземем и ние да се влюбим в него!! после ще трябва да го делиш с нас!!Първоначално написано от selenasky
![]()
![]()
![]()
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
джъстин има готини песни и тои самия ме кефи. В последните му песни гласът му като че ли се е променил така че е готин![]()
Вие всички сте хейтъри. Как може да казвате, че му харесвате песните. Това е обидно. ВИЕ ТРЯБВА ДА ГИ ОБОЖАВАТЕ!!
Каквокато е по нежен от другите момчета. За това ние момчетата го харесваме. Вие му завиждате, че е гей !! Вие не можете така!
ваУ рокс
Grell
Ти си яко зле обачеПървоначално написано от selenasky
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МаршПървоначално написано от bbbrs
!!!!
Ти пък как смееш да обиждаш нашата велика звезда!!??
олее ... мише че темата е за вс фенове ... а не за некфи такиаа, дет не го харесват... някой да е искал мнението на тези които не са му фенове... ? .... знам че завиждате на момчето ... но това е тама САМО за феновете му .... вече ми писна от такиа като вас ...
а по темата ... аз съм също голяма фенка на Justin Bieber ... супер яки песнички има ... спр е![]()
![]()
![]()