.
Затворена тема
Страница 50 от 57 ПървиПърви ... 40464748495051525354 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 226 до 1 250 от общо 1410
    Повече от фен Аватара на selenasky
    Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    ^ Добре дошла ... радвам се винаги, когато идват нови фенове
    иии Up на тематаааааааааааа ...
    Sam <3 & Dean <3

I'mma girl ;dd

Цитирай Първоначално написано от loris
    олее ... мише че темата е за вс фенове ... а не за некфи такиаа, дет не го харесват... някой да е искал мнението на тези които не са му фенове... ? .... знам че завиждате на момчето ... но това е тама САМО за феновете му .... вече ми писна от такиа като вас ...

а по темата ... аз съм също голяма фенка на Justin Bieber ... супер яки песнички има ... спр е

я се скрий.. пръдла..
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

Град
    вкъщи ;д
    Малиии.....ни ви е срам само сапамове

За да не е спам - И аз съм му фенка харесвам песничките му
    I Love Justin Bieber

олее ... мише че темата е за вс фенове ... а не за некфи такиаа, дет не го харесват... някой да е искал мнението на тези които не са му фенове... ? .... знам че завиждате на момчето ... но това е тама САМО за феновете му .... вече ми писна от такиа като вас ...

а по темата ... аз съм също голяма фенка на Justin Bieber ... супер яки песнички има ... спр е
    да завиждам на децкия му глас и каската на главата му(прическата) и че мяза на пендел

Супер фен Аватара на BladeDancer
    И аз съм му голям фен. А на завистниците един голям ...
    ваУ рокс
    Grell

Град
    Anfield Road

О, Пресвета Богородице!

До LoveLetter .. незнам каква е мизерията там . но знам , че никой няма правото да убижда друг човек при основа дори и че не го познава затова вместно да оплювате Bieber , направете една хубава развлекателна тема за него . В която без убиди можем да обсъждаме .. Мерсии за вниманието Ви !

оле боже никой не ми се хваща :/
    ваУ рокс
    Grell

За кое да ти се хващаа

Повече от фен Аватара на selenasky
    Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    една е**вка винаги си ли4и и се разли4ава от коментар, написан с искренна любов, оби4 и обожание към дадена звезда ...
    Спрете да говорите за Джъстин по този на4ин, защото отстрани е много грозно
    Ина4е Джъстин е прекрасен и е едно истинско ангел4е ... 4ух, 4е скоро ще има нова песен ... 4акам я с нетърпение и го сънувам всяка ве4ер
    Sam <3 & Dean <3

I'mma girl ;dd

Н0 аз г0 0би4ам!!! 6те направя всичк0 за нег0 !!!!
    ваУ рокс
    Grell

Не ми харесва това момче ,незнам защо ..

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от djidji_to
    Не ми харесва това момче ,незнам защо ..
    Как смееш?!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Голям фен Аватара на Phobiaa
    Не съм една от фенките му,който са влюбени в него и т.н но ме кефии ).Пеничките му ми харесват и прави хубави клипове!
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Phobiaa
    Не съм една от фенките му,който са влюбени в него и т.н но ме кефии ).Пеничките му ми харесват и прави хубави клипове!
    1. Това не са негови песнички.. това, че той ги изпълнява, не означава, че са негови.. и + това клиповете.. хм... той ли ги прави?!

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    Имам една дума за теб: ГРЕДА !

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    1. Това не са негови песнички.. това, че той ги изпълнява, не означава, че са негови.. и + това клиповете.. хм... той ли ги прави?!
    Може да те разочаровам, но песните са негови Аз лично имам и двата му албума, в първия мисля, че имаше около 3 или 4 песни които той е писал, но във втория всички са си негови..

Мразите хората, които се занимават с изкуство, "защото са гейове". Но пък мечтаете да сте част от шоубизнеса.

Цитирай Първоначално написано от bbbrs

да завиждам на децкия му глас и каската на главата му(прическата) и че мяза на пендел
    Оо, съжалявам, че ще го кажа, но не мога да се въздържа..Със сигурност неговата "каска" е много по добре от сплесканата ти,мазна,лизана от крава коса Виж, че ти не приличаш на нищо, айде са У лево ии без да обиждаме Джъстин ..

Град
    вкъщи ;д
    Някой зане ли дали Джъстин ще идва в България?И кога??
    I Love Justin Bieber

"Това момиче пее добре"
    "Ама това е Justin Bieber, мамо!"

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от sunnkata1
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Може да те разочаровам, но песните са негови Аз лично имам и двата му албума, в първия мисля, че имаше около 3 или 4 песни които той е писал, но във втория всички са си негови..

Мразите хората, които се занимават с изкуство, "защото са гейове". Но пък мечтаете да сте част от шоубизнеса.
    Мда.. и аз мога да напиша, че харесвам момчета, че ще си давам и последния цент за тях и още тем подобни глупости.. Хубавото на тоя говньо е, че може да свири на китара, пияно и да танцува.. другото мен направо ме разсмива тотално Виж го само какво е детенце.. сам си казва, че не знае какво е любов, ама иначе пее за нея.. Айде недей да разбираш много и ти.. И ако не е тоя Ъшър тоя малкия пишльо нямаше да направи нищо...
    Ами то значи.. щом и аз свиря, танцувам, рисувам, правя графити и още тем подобни се занимавам с изкуство.. И не съм казала, че тези, които се занимават с това са гейове..Специално Джъстин си е женсвен.. прилича на няк`во малко момиченце...

Мега фен Аватара на December
    sunnkata1 имаме си ново заблудено смеееешно фенчии
    Чета и не мога да повярвам, че може да има хора които да мислят толкова елементарно Ти да не си някакъв фейк?
    Сериозно,за добро ти го казвам,ако не си най-много на 11 вземи се в ръце.Порасни малко,след година-две като си четеш мненията ще си мислиш "Малеее колко ме е срам.Как може да съм се излагала така по форумите "
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Град
    Anfield Road
    Каквото и да им кажете, феновете си остават фенове. Те ще продължават да харесват тоя убит идиот и ще си мислят, че си пишат с него. Осъзнайте се малко..Как може някой, който не е изпитвал любов да пише за това. Пуснете си малко Алиша Кийс и разберете каква е истината, жената сама си пише песните и не е скочила в облаците.

Голям фен Аватара на RadioMan
    Град
    Добрич
    ако justin beaber , направи дует с justin timberlek,rihanna,timbaland,t.i. ще го призная [/img]

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от RadioMan
    ако justin beaber , направи дует с justin timberlek,rihanna,timbaland,t.i. ще го призная [/img]
    За какво? За най-голямата женка?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си