- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема:Justin Bieber
^ Добре дошла ... радвам се винаги, когато идват нови фенове![]()
иии Up на тематаааааааааааа ...
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Първоначално написано от loris
я се скрий.. пръдла..
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
Малиии.....ни ви е срам само сапамове![]()
![]()
![]()
За да не е спам- И аз съм му фенка харесвам песничките му
![]()
I Love Justin Bieber
да завиждам на децкия му глас и каската на главата му(прическата) и че мяза на пенделПървоначално написано от loris
И аз съм му голям фен. А на завистниците един голям ...
ваУ рокс
Grell
До LoveLetter .. незнам каква е мизерията там . но знам , че никой няма правото да убижда друг човек при основа дори и че не го познава затова вместно да оплювате Bieber , направете една хубава развлекателна тема за него . В която без убиди можем да обсъждаме .. Мерсии за вниманието Ви !![]()
![]()
За кое да ти се хващаа
една е**вка винаги си ли4и и се разли4ава от коментар, написан с искренна любов, оби4 и обожание към дадена звезда ...![]()
Спрете да говорите за Джъстин по този на4ин, защото отстрани е много грозно
Ина4е Джъстин е прекрасен и е едно истинско ангел4е ... 4ух, 4е скоро ще има нова песен ... 4акам я с нетърпение и го сънувам всяка ве4ер![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Н0 аз г0 0би4ам!!! 6те направя всичк0 за нег0 !!!!
ваУ рокс
Grell
Първоначално написано от djidji_to
![]()
![]()
Как смееш?!
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Не съм една от фенките му,който са влюбени в него и т.н но ме кефии).Пеничките му ми харесват
и прави хубави клипове!
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
1. Това не са негови песнички.. това, че той ги изпълнява, не означава, че са негови..Първоначално написано от Phobiaa
и + това клиповете.. хм... той ли ги прави?!
![]()
![]()
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
Може да те разочаровам, но песните са неговиПървоначално написано от elito0o0o0
Аз лично имам и двата му албума, в първия мисля, че имаше около 3 или 4 песни които той е писал, но във втория всички са си негови..
![]()
Мразите хората, които се занимават с изкуство, "защото са гейове". Но пък мечтаете да сте част от шоубизнеса.![]()
Оо, съжалявам, че ще го кажа, но не мога да се въздържа..Със сигурност неговата "каска" е много по добре от сплесканата ти,мазна,лизана от крава косаПървоначално написано от bbbrs
Виж, че ти не приличаш на нищо, айде са У лево ии без да обиждаме Джъстин ..
Някой зане ли дали Джъстин ще идва в България?И кога??
I Love Justin Bieber
"Това момиче пее добре"
"Ама това е Justin Bieber, мамо!"![]()
Първоначално написано от sunnkata1
Мда.. и аз мога да напиша, че харесвам момчета, че ще си давам и последния цент за тях и още тем подобни глупости.. Хубавото на тоя говньо е, че може да свири на китара, пияно и да танцува.. другото мен направо ме разсмива тотално
Виж го само какво е детенце.. сам си казва, че не знае какво е любов, ама иначе пее за нея.. Айде недей да разбираш много и ти..
И ако не е тоя Ъшър тоя малкия пишльо нямаше да направи нищо...
Ами то значи.. щом и аз свиря, танцувам, рисувам, правя графити и още тем подобни се занимавам с изкуство..И не съм казала, че тези, които се занимават с това са гейове..Специално Джъстин си е женсвен.. прилича на няк`во малко момиченце...
![]()
sunnkata1 имаме си ново заблудено смеееешно фенчии![]()
Чета и не мога да повярвам, че може да има хора които да мислят толкова елементарноТи да не си някакъв фейк?
Сериозно,за добро ти го казвам,ако не си най-много на 11 вземи се в ръце.Порасни малко,след година-две като си четеш мненията ще си мислиш "Малеее колко ме е срам.Как може да съм се излагала така по форумите"
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Каквото и да им кажете, феновете си остават фенове. Те ще продължават да харесват тоя убит идиот и ще си мислят, че си пишат с него. Осъзнайте се малко..Как може някой, който не е изпитвал любов да пише за това. Пуснете си малко Алиша Кийс и разберете каква е истината, жената сама си пише песните и не е скочила в облаците.
ако justin beaber , направи дует с justin timberlek,rihanna,timbaland,t.i. ще го призная[/img]
За какво? За най-голямата женка?Първоначално написано от RadioMan
![]()
![]()
![]()