- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема:Justin Bieber
Вие антифеновете си противоре4ите - последно според вас Justin гей ли е или моми4е ???? а ....
защото разлика има
И ве4е не ми се спори с вас ... той е прекрасен и каквото хубаво и да кажа за него ще е твърде малко ... и да милото ми ангел4е - Justin - ще идва в България , но мисля, 4е догодина ... надявам се с пове4ето фенове да се видим там![]()
иииии ... вие хейтърите малко по-леко с обидите към Джъстин, 4е все пак това е фен тема (поне така пише горе)
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Моа ти го нахакам ПОТЕН в малката ти девствена сливкаПървоначално написано от sunnkata1
Ама забелязах че фенове на туи педалче са само малки недорасли пишлемета на по 11 12 години
То и тои на толкос изглежда де
Първоначално написано от selenasky
Задаваш въпрос и аз ти отговарям на момента..Вярно е, че между хомо и момиче има разлика (duuh..
), но при Джъстин НЕ е така.. Тоест.. той е обратен по сексуалност и момиче по външност и душевност.. Капиш?!
![]()
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
Хора ПРЕСТАНЕТЕ ТОВА Е ФЕН ТЕМА !!! НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ?!МАЛЕЕ....КАТО НЕ ГО ХАРЕСВАТЕ ПИШЕТЕ В АНТИ-ФЕН ТЕМАТА!!! просто не виждам смисъл в всичките спорове и спамове СТИГА!
I Love Justin Bieber
Е ее... проблем ли имаш, че се забавляваме?!Първоначално написано от Sunny95
По цял ден пея бейби беейби беейби ооууу ам лайк ббеййби беейби беейби нооууу .. ти тука ми правиш проблем... Аз НЕ спамя! Аз съм луда по Бобъра![]()
.. А btw .. огледай се само и виж колко фенове има във темата и тогава ми говори, че е фен тема.. Човека просто е объркал заглавието..
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
леле,няколко пъти не съм влизала,и феновете още повтарят махай ми се от темата...леле хорица вземете се в ръце бре.Може ли да си направите някакво закрито общество или както му се вика и клиповете да се гледат и слушат само от вас...а не като превключа някой канал и тоя дечко...ма честно...писна ми от лигавото му гласче...има и други деца изпълнители...ама това неговото на нищо не мяза...тоя ако ми дойде в бг...леле тва ще е ужасно...между другото как по-точно стана известен и кой глупак реши че е "надарен" едва ли го е направил сам...и съм 100 % сигурна че е неграмотен...умствен товар му е майката бобър....умствен,не като тебе![]()
:P
Първоначално написано от elito0o0o0
Виж мацка айде ако обичаш пиши "великите" ти коментари в Анти-фен темата!
I Love Justin Bieber
Сори,че ти го казвам мацка ама си мн.злеПървоначално написано от step_up_right
сигурна съм,че не пееш по-добре от него! И Джъстин не е неграмотен!!!
I Love Justin Bieber
Първоначално написано от Sunny95
Вииж.. МАЦКА.. Ще си правим к'вото искаме.. Пък и новак като тебе така да говори на елито0о0..няма да стане (не че аз не съм новак де..)..
за да не е 100% спам.. ще постна двете си любими пародии на Бобърката:
1) http://www.youtube.com/watch?v=W_cGo0q7krk
![]()
![]()
2) http://www.youtube.com/watch?v=2Z-bTrOlhDE - йаба-даба-даба-дуу![]()
![]()
Не мога да си обясня, защо пък трябва се прави проблем на тоя който е новак?! Все едно хората с по 15 хиляди мнения са великите.
http://www.justinbieberzone.com/wp-c...sturehabit.jpg
http://www.blogcdn.com/www.jsyk.com/...ails120809.jpg
ЬАПХЬЬХАХЬАХАХАХА![]()
^ Съгласна съм ...![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Чакай ве!? Аз да съм казала, че съм велика? По-скоро вие се правите на такива.. И айде да не разбирате толкова, а?![]()
Sunny95 ти не можеш да ми казваш АЗ какво да правя... чат ли си?"шефке"
Тоя форум е за всички..
Мога да пиша, в която и да е тема.. и без това темата отдавна се е превърнала в анти...
Пък и на мен лично ми е забавно да се ебавам с акълите ви... особено с Ели.. Писала си моля ти се с Джъстин
, Обичала го... не знам какво си... Излезте от филма.. Когато спрат да му пускат лигавите "песнички", в които пее за любовта... тогава и аз ще спра да пиша в тази тема.
Не е честно да искам да отида в мола или в някое кафене и да тръгнат да ми го пускат тоя ... или тая.. все тая..
Писна ми да го изкарват, че е най-великия.. най-великия на ****** ден..
![]()
Първоначално написано от LoveLetter
Ем не, ама нямаш право да се отнасяш и говориш така на човек, който от 2 години е във форума.. Просто е тъпо.. НЗ.. Просто ме подразни отношението и..![]()
Да, ама за какво трябва се разделяме на новаци и хора, които са по-дълго във форума. Все едно какви са новите, дали ще са Бобър фенове или други.
Ние харесваме гейбър.. само че по различен начин.
Ще идва в Б-я ? Йухууууу ( как се пише тва чудо), ще го замеряме с камъни и ще му слагаме стъклени врати ( трапове). Той ще пее кво беше ся... камъните падат![]()
ваУ рокс
Grell
Забелязва се странна тенденция, повечето хора които пишат в защита на Гейбърчо имат никове завършващи на 95, ако това е набора им значи просто са още твърде млади за да осъзнаят какво е музика
Без провокация няма прогрес
^ Абе и Елито и Валю или Валио ;д са 95,обаче си разбират от музиката.То си е до човека.
Средън пръст ли показваПървоначално написано от LoveLetter
![]()
![]()
![]()
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Да, специално за всички вас..ПРОПАДНАЛИТЕ ХЕЙТЪРИ..УМРЕТЕ, УЕЕЕЕЕЕ!!!!![]()
![]()
![]()
абя сякаш и показалецът му е странно опънат![]()
ама очилата....![]()
![]()
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
и аз съм набор 95 и кво от тва ... разбирам от музика и от филми пове4е от тези на 18 и 19... хи4 не е правилно да смяташ така ...
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Джъстин харесва умни момичета![]()
http://www.teenproblem.net/news/s/20084.html
Чак и тука почнаха да пишат за него![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
![]()
Ти ако знаеш каква музика да слушаш щях да ти се поклоня направо..
![]()
^Мразя 4алга и класи4еска музика - вси4ко друго слушам![]()
Колкото до Джъстин, все пове4е се обеждавам колко време се търсим с него ... жалко, 4е сме на хиляди километри![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
![]()
Абе момиче бе!! Колко пъти да ти казвам да излезеш най-после от този филм..
![]()