.
Затворена тема
Страница 51 от 57 ПървиПърви ... 41474849505152535455 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 251 до 1 275 от общо 1410
    Повече от фен Аватара на selenasky
    Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    Вие антифеновете си противоре4ите - последно според вас Justin гей ли е или моми4е ???? а ....
    защото разлика има

И ве4е не ми се спори с вас ... той е прекрасен и каквото хубаво и да кажа за него ще е твърде малко ... и да милото ми ангел4е - Justin - ще идва в България , но мисля, 4е догодина ... надявам се с пове4ето фенове да се видим там

иииии ... вие хейтърите малко по-леко с обидите към Джъстин, 4е все пак това е фен тема (поне така пише горе)
    Sam <3 & Dean <3

I'mma girl ;dd

Цитирай Първоначално написано от sunnkata1
    Цитирай Първоначално написано от bbbrs
    Цитирай Първоначално написано от loris
    олее ... мише че темата е за вс фенове ... а не за некфи такиаа, дет не го харесват... някой да е искал мнението на тези които не са му фенове... ? .... знам че завиждате на момчето ... но това е тама САМО за феновете му .... вече ми писна от такиа като вас ...

а по темата ... аз съм също голяма фенка на Justin Bieber ... супер яки песнички има ... спр е
    да завиждам на децкия му глас и каската на главата му(прическата) и че мяза на пендел
    Оо, съжалявам, че ще го кажа, но не мога да се въздържа..Със сигурност неговата "каска" е много по добре от сплесканата ти,мазна,лизана от крава коса Виж, че ти не приличаш на нищо, айде са У лево ии без да обиждаме Джъстин ..
    Моа ти го нахакам ПОТЕН в малката ти девствена сливка Ама забелязах че фенове на туи педалче са само малки недорасли пишлемета на по 11 12 години

То и тои на толкос изглежда де

Цитирай Първоначално написано от selenasky
    Вие антифеновете си противоре4ите - последно според вас Justin гей ли е или моми4е ???? а ....
    защото разлика има

И ве4е не ми се спори с вас ... той е прекрасен и каквото хубаво и да кажа за него ще е твърде малко ... и да милото ми ангел4е - Justin - ще идва в България , но мисля, 4е догодина ... надявам се с пове4ето фенове да се видим там

иииии ... вие хейтърите малко по-леко с обидите към Джъстин, 4е все пак това е фен тема (поне така пише горе)

Задаваш въпрос и аз ти отговарям на момента.. Вярно е, че между хомо и момиче има разлика (duuh.. ), но при Джъстин НЕ е така.. Тоест.. той е обратен по сексуалност и момиче по външност и душевност.. Капиш?!
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

Град
    вкъщи ;д
    Хора ПРЕСТАНЕТЕ ТОВА Е ФЕН ТЕМА !!! НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ?! МАЛЕЕ....КАТО НЕ ГО ХАРЕСВАТЕ ПИШЕТЕ В АНТИ-ФЕН ТЕМАТА!!! просто не виждам смисъл в всичките спорове и спамове СТИГА!
    I Love Justin Bieber

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Sunny95
    Хора ПРЕСТАНЕТЕ ТОВА Е ФЕН ТЕМА !!! НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ?! МАЛЕЕ....КАТО НЕ ГО ХАРЕСВАТЕ ПИШЕТЕ В АНТИ-ФЕН ТЕМАТА!!! просто не виждам смисъл в всичките спорове и спамове СТИГА!
    Е ее... проблем ли имаш, че се забавляваме?!
    По цял ден пея бейби беейби беейби ооууу ам лайк ббеййби беейби беейби нооууу .. ти тука ми правиш проблем... Аз НЕ спамя! Аз съм луда по Бобъра .. А btw .. огледай се само и виж колко фенове има във темата и тогава ми говори, че е фен тема.. Човека просто е объркал заглавието..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

леле,няколко пъти не съм влизала,и феновете още повтарят махай ми се от темата...леле хорица вземете се в ръце бре.Може ли да си направите някакво закрито общество или както му се вика и клиповете да се гледат и слушат само от вас...а не като превключа някой канал и тоя дечко...ма честно...писна ми от лигавото му гласче...има и други деца изпълнители...ама това неговото на нищо не мяза...тоя ако ми дойде в бг...леле тва ще е ужасно...между другото как по-точно стана известен и кой глупак реши че е "надарен" едва ли го е направил сам...и съм 100 % сигурна че е неграмотен...умствен товар му е майката бобър....умствен,не като тебе :P

Град
    вкъщи ;д
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Е ее... проблем ли имаш, че се забавляваме?!
    По цял ден пея бейби беейби беейби ооууу ам лайк ббеййби беейби беейби нооууу .. ти тука ми правиш проблем... Аз НЕ спамя! Аз съм луда по Бобъра .. А btw .. огледай се само и виж колко фенове има във темата и тогава ми говори, че е фен тема.. Човека просто е объркал заглавието..

Виж мацка айде ако обичаш пиши "великите" ти коментари в Анти-фен темата !
    I Love Justin Bieber

Град
    вкъщи ;д
    Цитирай Първоначално написано от step_up_right
    леле,няколко пъти не съм влизала,и феновете още повтарят махай ми се от темата...леле хорица вземете се в ръце бре.Може ли да си направите някакво закрито общество или както му се вика и клиповете да се гледат и слушат само от вас...а не като превключа някой канал и тоя дечко...ма честно...писна ми от лигавото му гласче...има и други деца изпълнители...ама това неговото на нищо не мяза...тоя ако ми дойде в бг...леле тва ще е ужасно...между другото как по-точно стана известен и кой глупак реши че е "надарен" едва ли го е направил сам...и съм 100 % сигурна че е неграмотен...умствен товар му е майката бобър....умствен,не като тебе :P
    Сори,че ти го казвам мацка ама си мн.зле сигурна съм,че не пееш по-добре от него! И Джъстин не е неграмотен!!!
    I Love Justin Bieber

Цитирай Първоначално написано от step_up_right
    Сори,че ти го казвам мацка ама си мн.зле сигурна съм,че не пееш по-добре от него! И Джъстин не е неграмотен!!!

Вииж.. МАЦКА.. Ще си правим к'вото искаме.. Пък и новак като тебе така да говори на елито0о0.. няма да стане (не че аз не съм новак де..)..

за да не е 100% спам.. ще постна двете си любими пародии на Бобърката:
    1) http://www.youtube.com/watch?v=W_cGo0q7krk

2) http://www.youtube.com/watch?v=2Z-bTrOlhDE - йаба-даба-даба-дуу

Град
    Anfield Road
    Не мога да си обясня, защо пък трябва се прави проблем на тоя който е новак?! Все едно хората с по 15 хиляди мнения са великите.

http://www.justinbieberzone.com/wp-c...sturehabit.jpg
    http://www.blogcdn.com/www.jsyk.com/...ails120809.jpg

ЬАПХЬЬХАХЬАХАХАХА

Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    ^ Съгласна съм ...
    Sam <3 & Dean <3

I'mma girl ;dd

Град
    Galapagar
    Чакай ве!? Аз да съм казала, че съм велика? По-скоро вие се правите на такива.. И айде да не разбирате толкова, а?

Sunny95 ти не можеш да ми казваш АЗ какво да правя... чат ли си? "шефке" Тоя форум е за всички.. Мога да пиша, в която и да е тема.. и без това темата отдавна се е превърнала в анти... Пък и на мен лично ми е забавно да се ебавам с акълите ви... особено с Ели.. Писала си моля ти се с Джъстин , Обичала го... не знам какво си... Излезте от филма.. Когато спрат да му пускат лигавите "песнички", в които пее за любовта... тогава и аз ще спра да пиша в тази тема. Не е честно да искам да отида в мола или в някое кафене и да тръгнат да ми го пускат тоя ... или тая.. все тая.. Писна ми да го изкарват, че е най-великия.. най-великия на ****** ден..

Цитирай Първоначално написано от LoveLetter
    Не мога да си обясня, защо пък трябва се прави проблем на тоя който е новак?! Все едно хората с по 15 хиляди мнения са великите.

http://www.justinbieberzone.com/wp-c...sturehabit.jpg
    http://www.blogcdn.com/www.jsyk.com/...ails120809.jpg

ЬАПХЬЬХАХЬАХАХАХА

Ем не, ама нямаш право да се отнасяш и говориш така на човек, който от 2 години е във форума.. Просто е тъпо.. НЗ.. Просто ме подразни отношението и..

Град
    Anfield Road
    Да, ама за какво трябва се разделяме на новаци и хора, които са по-дълго във форума. Все едно какви са новите, дали ще са Бобър фенове или други.

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Ние харесваме гейбър.. само че по различен начин.

Ще идва в Б-я ? Йухууууу ( как се пише тва чудо), ще го замеряме с камъни и ще му слагаме стъклени врати ( трапове). Той ще пее кво беше ся... камъните падат
    ваУ рокс
    Grell

Забелязва се странна тенденция, повечето хора които пишат в защита на Гейбърчо имат никове завършващи на 95, ако това е набора им значи просто са още твърде млади за да осъзнаят какво е музика
    Без провокация няма прогрес

Мега фен Аватара на December
    ^ Абе и Елито и Валю или Валио ;д са 95,обаче си разбират от музиката.То си е до човека.
    Цитирай Първоначално написано от LoveLetter
    Средън пръст ли показва
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Град
    Anfield Road
    Да, специално за всички вас..ПРОПАДНАЛИТЕ ХЕЙТЪРИ..УМРЕТЕ, УЕЕЕЕЕЕ!!!!

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    абя сякаш и показалецът му е странно опънат
    ама очилата....
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    и аз съм набор 95 и кво от тва ... разбирам от музика и от филми пове4е от тези на 18 и 19 ... хи4 не е правилно да смяташ така ...
    Sam <3 & Dean <3

I'mma girl ;dd

Мега фен Аватара на December
    Джъстин харесва умни момичета
    http://www.teenproblem.net/news/s/20084.html
    Чак и тука почнаха да пишат за него
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Град
    Galapagar
    и аз съм набор 95 и кво от тва ... разбирам от музика и от филми пове4е от тези на 18 и 19 ... хи4 не е правилно да смяташ така ...
    Ти ако знаеш каква музика да слушаш щях да ти се поклоня направо..

Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    ^Мразя 4алга и класи4еска музика - вси4ко друго слушам

Колкото до Джъстин, все пове4е се обеждавам колко време се търсим с него ... жалко, 4е сме на хиляди километри
    Sam <3 & Dean <3

I'mma girl ;dd

Град
    Galapagar
    ^Мразя 4алга и класи4еска музика - вси4ко друго слушам

Колкото до Джъстин, все пове4е се обеждавам колко време се търсим с него ... жалко, 4е сме на хиляди километри
    Абе момиче бе!! Колко пъти да ти казвам да излезеш най-после от този филм..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си