- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема:Justin Bieber
еее мечтите са безплатниПървоначално написано от elito0o0o0
нека си мечтае и въобразява
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Не мога да приема, 4е мом4етата в България са толкова смотани - да бяха като него кой им е виновен ...
Историята ми с Джъстин е като тази на Ромео и Жулиета и ако не сме заедно или ще се самоубия, или ще стана монахиня ... повярвайте ми достатъ4но луда съм![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Леле ти ЛСД ли взимаш или имаш жълта книжка попринципПървоначално написано от selenasky
![]()
Ако станеш монахиня,няма да можете да се оженитеИ Елито,другото
право каза - много си филмирана
![]()
Ама нищо,то без да се влюбиш здравата в някоя звезда докато си тийн не минава ;д Аз преди в Раян от О.С. се бях влюбела![]()
Довечера като не ме мързи,ще напиша малко и затова дето каза за музиката,че си много запозната с материала![]()
А ти Селенали се казваш бе?
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
"Историята му е мн тъжна.Като дете е бил мн беден и всички са му се подигравали.Сега той е идолът на повечето момичета и е голям сладур и е само на 15 ....Ето ви и малко снимчици"![]()
Идол на момичетата?! Момичетата искат да приличат на Бобъра..![]()
К`ва история бе момиче? В скайпа ли?Първоначално написано от selenasky
![]()
Това дори не е неговия скайп...
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Искаааам скайпа на Джъстииин![]()
Джъстин ще се влюби в мене,и ще стана неговият Ромео, после Елито ще плаче и ще се самоубие![]()
Ама...любов.Ще бъдем като във латиноамериканските сериали![]()
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
мн искате Джъстин само за себе си ,но ние фенките трябва да се подкрепяме - аз поне бих го разделила с още 4-5 фенки моето мило![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Оргия с Джъстин БобърПървоначално написано от selenasky
![]()
![]()
![]()
^нямах това предвид (зву4и ужасно)
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Първоначално написано от selenasky
палава си.. не го крий.. знам к'ви мръсни фантазийки имаш.. пазиш ги за Бобъра, за жалост..
![]()
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
Първоначално написано от wali00
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Такава е тя![]()
И пак те питам(за елито)Първоначално написано от December
Първоначално написано от December
![]()
Аз искам да я попитам същото!
![]()
к'во е ЛСД и к'во е жълта книжка (сорри, 4е не знам) ?
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти или си излязла от 18 век,или наистина си на ЛСД и имаш някакви мозъчни увреждания![]()
![]()
Ама аз като добричка,ще ти обесня![]()
ЛСД-то е наркотик ( http://drugs.hit.bg/11.htm ).Ако искаш гледай в неделя(тази неделя) по Нешънъл Джеографик от 21:00, ще дават интересен филм за ЛСД-то.
Жълта книжка дават на тия от лудницата![]()
ЛСД е наркотик а жълта книжка имат лудите хора.Първоначално написано от selenasky
еее аз наркотици мразямного ми е мъ4но, 4е ме свързвате с такива неща ... ина4е за лудостта имаш право - луда съм от любов по Justin4ooooo, когато го видя и си загубвам ума
![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Ами ти сигурно все си гледаш подписа и затова ги говориш пълни глупостиПървоначално написано от selenasky
![]()
Луда от любов!Пияна от любов!
![]()
![]()
![]()
![]()
Кво чалгарско го изкарах само![]()
Твоя жастинчо става само за шамаросване с хуи по гъзаПървоначално написано от selenasky
Като стана въпрос за подписа. Ти знаеш ли кво значи loverman и знаеш ли че се пише заедно ?
За музиката не ти вярвам.Ти пусна 1 -2 песни и ще намразиш всичко.
Бтв... аз имам една жълта книжка. Мале да не съм луд бе хора?? :/
бтвх2 психо сетих се за една песен която я свързват с човека от аватарати ( а именно любимия ми музикант Kirk Hammett) Metallica - Loverman нищо че е кавър.
ваУ рокс
Grell
Стига сте се подигравали на момичето, уе!!!!!!!!!Няма такива груби хора, като вас!!! Никъв срам!!!!
![]()
![]()
![]()
Тая Селенаскай е мн отка4ена![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
![]()
Йес, на едно мнение сме!!
ПП: И още не иска да излезе от тоя филм...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе ти да не си фейк?
Или се пристрасти към славата и гледаш да ставаш все по-фрапираща?
Божкеее![]()
Първоначално написано от December
![]()
![]()
![]()
![]()
К`ва слава бе човек?!![]()
![]()
![]()
Ели, моля те, вече не си на 5 години, че да си играеш на актриса във филма "С обич към бобрите" .. (Нали не си на 5?!?! )
Те днешните деца са модерни (: Не стига,че почват да се ебат от 12 годишни,ами и са некви хакери.Детенцето на едни познати е на 3 и знае как да си включва компютъра и да влиза във фейсбук.Уау!А представи си за 5 годишна о0 !Първоначално написано от elito0o0o0
Не се очудвам да е на толкова (: