- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема:Justin Bieber
Първоначално написано от December
![]()
![]()
![]()
![]()
I try to make it through my life.. In my way
There is you.. I try to make it through these lies..That’s all I do...
не на 4 съм, ама мисля, 4е вие сте на 2![]()
иии ... аз вси4ко това го пиша, за да ви накарам да спрете да обиждате Джъстин (щото вие без да се занасяте с някой не може) ...
Вие ще видите като се оженим с Джъстин ще запо4нем кампания срещу хейтърите![]()
Иии ... к'ви са тези филми дето бълнвате ... Justin Bieber е истински ... сладур и вие ако не го оценявате - него и музиката, която прави, зна4и не сте добре![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Писна ми от вас МАЙ НЕ МОЖЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕОТГОРЕ ПИШЕ ФЕН ТЕМА ! ! !
I Love Justin Bieber
Отдавна това не важиПървоначално написано от Sunny95
Аз мисля,че темата трябва да се прекръсти "Чат темата на Декември и Елито+Джъстин Бобър и разни други"
![]()
![]()
Ах каква саможертва в името на любимият!!!Колко си благородна само!Първоначално написано от selenasky
Знам,че ще се ожените беИскам да съм кума обаче
А пък Ъшър ще му е кум на Бобъра
Сигурна съм,че ще е чудесно всичко
![]()
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Мали...МНОГО си зла бе мацкаПървоначално написано от December
защо се подиграваш на момичето?Пфф...пиши в анти-фен темата моля те !
I Love Justin Bieber
Какво?!Първоначално написано от December
Ще се натискаш с Ъшър..Всичко приключи..
![]()
Не ми е добре..![]()
![]()
Много съм злаПървоначално написано от Sunny95
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В анти темата е тъпо.Тука е много по-комфортно и забавно.Та как ще й се подигравам на ЕлитоТа тя е толкова прекрасна!Искам да съм найна кума и да й бъда най-добра приятелка
![]()
Ти май нищо не разбираш![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Стига с тая мацка бе! Не сме първи приятелки, че нито на мен, нито на нея да ни викаш - ей мацка... Нито ни познаваш, нито нищо... Що реши да се правиш на интересна? Това си е наша работа като й се ебаваме на Ели.. То си е за ебавка.. Гледай.. ние се опитваме да и помогнем да излезе от филма.. Наистина е жалко това, което пише..Първоначално написано от Sunny95
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
К'во натисканеПървоначално написано от LoveLetter
Та Ъшър е женен
И как можа само да си го помослиш
![]()
Та Ъшър ще е кум защото нали е просветителя(???!!!!) на Джъстин.
Но ако се мазниш на Елито,може и тебе да настаним на тая позиция![]()
Сериозно вече почвам да се замислям дали хората имат мозък... Ти трябва да си пълна откачалка, че да тръгваш да говориш, че ще се жениш за човек, който дори не те познава и тем подобни... Ама моля ти се! ...Направо ми иде да се гръмна!
Ти май не следиш добре сериалаПървоначално написано от elito0o0o0
Тя му има скайпа,те си пишат и той й е казал,че я обича
![]()
![]()
Ще се постарая..Първоначално написано от December
![]()
Ти пък какво се правиш на голяма ?! Мале писнало ми е от тъпи кучки с извинение!Първоначално написано от elito0o0o0
I Love Justin Bieber
Къф е тоя,че и фен тема има![]()
НЕФТОХИМИК
Боже, ама ти наистина не можеш да загрееш! Остани си забозила като искаш "мацка"!![]()
А btw достатъчно голяма съм, че да мога да мисля трезво и нормално.. Ти да не би да завиждаш? .. Боже... кучка съм била.. айде да не се обиждаме, а?!
айде тихо на вси4ки хейтъри ... вие, днешните хора, мн сте се променили - да се еб***те с една любов,която е 4иста и искрена и е нещо приятно, за разлика от 4етенето на тъпите ви коментари![]()
все ми е тая кво мислите за мене, ама поне не нападайте и другите фенове като Съни и Туайтлайтгърл ... не ви прави 4ест![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Абе момиче! Когато се вземеш в ръце и се усетиш, че си на земята, тогава ми говори какво да правя!Първоначално написано от selenasky
Хах смешна си вече!Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
![]()
Мале искренно се забавлявам като чета смешните ти мнения
![]()
I Love Justin Bieber
Ами аз поне съм забавна, ти и това не умееш да си.Първоначално написано от Sunny95
![]()
Aма моля ти се говори за другите :/ Нали знаеш,че аз те харесвам и искам да бъда твоя кума и най-добра приятелкаПървоначално написано от selenasky
![]()
![]()
Ако кажеш дори ще започна да слушам Бобчето (моля те не ме моли за това,ще трябва да ти откажа)
Първоначално написано от December
Да бе, а аз ще съм шаферка..
![]()
И музикааПървоначално написано от LoveLetter
![]()
Хипитаа![]()
Защо се подиграваш на момичето? Малеее......извинявай,че ти го казвам ама си много злобна!Първоначално написано от December
I Love Justin Bieber
Ама аз искам да съм нейна прителкаПървоначално написано от Sunny95
Ти бавна ли си?Та аз много я харесвам
![]()
МАЦКОООО не схвана ли![]()
![]()
![]()