- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема:Justin Bieber
абе тоя участва ли в някой филм? мисля си, че съм го гледала във филм![]()
![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
УЧаства в 3 филмаПървоначално написано от KpucmuHa
И от къде си ги изтеглила?
![]()
търсих ги навсякъде и не ги намерих
![]()
![]()
December 1 и 60 е![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
е не знам, може и по ТВ да съм го гледала, а може и да се бъркам
те вече всички си приличат...
--Лудите, лудите - те да са живи!
а е точно Джъстин няма как се сбърка.Първоначално написано от KpucmuHa
иначе да възможно и да си се объркала
![]()
значи ще си продължавам търсенето на филмите![]()
S.W.A.G
Кои са тези филми? Тука има всичко в което е участвал - http://www.imdb.com/name/nm3595501/ Явно е играл себе си...
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
О, изобщо няма как. Преди го бърках с Зак и Коди(?) .. няма как, бе.
7часа напред или 7 часа назад?Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
FilmographyПървоначално написано от December
Year Title Role Notes
2009 True Jackson, VP Himself Guest star
2010 Silent Library
School Gyrls Cameo
Saturday Night Live Guest star/performer Ep 35.18
http://en.wikipedia.org/wiki/Justin_Bieber![]()
S.W.A.G
назадПървоначално написано от 6okolad4ety95
S.W.A.G
та те са руси а той е с кестенява косаПървоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
![]()
![]()
![]()
S.W.A.G
не знам за кво говорите, ама отстрани изглежда смешноПървоначално написано от tWiLigHtgIrL
Ух тука наистина кви ли не обиди ... не се ли изморихте,един не спомена съдбата му ... въобще знаете ли през какво е минал?!Ако не беше известен щяхте да го съжалявате,обаче понеже е постигнал нещо го заливате от злоба ...
It`s like an angel came by,
and took me to heaven,
cuz when i stare in your eyes
it couldn`t be better ...
ами как няма да е..да сбъркаш все едно бяло с черноПървоначално написано от Tempest
![]()
![]()
никва прилика
![]()
S.W.A.G
тук не знам дали съм писала какво е преживял но да знам през какво е минал..извадил е късмет че е качвал с майка си клипчета в Ютъб и още повече че Скотър/СкутърПървоначално написано от dessit0yy
го е открил
наистина заслужава това,което в момента живее като изключим множеството хейтъри..не ги разбирам..едно че не го познават..видят го по тв-то не им хареса и оп вижте го къф е тоя "***"..ама не се поглеждат себе си първо,че и те са с недостатъците си
..мога да кажа че е много симпатично момче..от разговорите които сме водили,в смисъл въобще не е надувка като някои други звезди..и не се превъзнася с това"Знаете ли кой съм аз,известия Джъстин Бийбър"
![]()
S.W.A.G
ъм... аз лично съжалявам момчето, че в момента е известен... с всичките тия глупости, гримове, мениджъри, пари... не може да изживее един нормален живот.. пак казвам - нямам против него, ама наистина първия път като го чух, помислих, че жена пее
благодаря че ме цитира, сега пак ще стана известен, защото на някой орица нема да им ареса това което имам да кажаПървоначално написано от Metal
ХАХА!
На мен ми харесва и пак заповядайПървоначално написано от Nakadah
![]()
Първоначално написано от Nakadah
![]()
![]()
нямам думи
![]()
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
ок! А към колко часа (наше време) влиза?Или всеки път различно?Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
Асии <3 , Наннсии <3
Ето какво е приживял Джъстин!Може би като го прочетете ще спрете с злобните обиди![]()
Едва на 13 години Джей Би разбира каква е черната страна на животът. Само до преди 2 години той е без пари,без приятели и без баща. "Баща ми и майка ми се разделиха,когато бях на две годинки" - казва сладурът. Джъстин е прекарал най-лошите години от живота си в занемарено жилище в най-лошата част на Стратфорд,Канада. "Вкъщи винаги миришеше на мухъл и стените бяха влажни' издава Джей Би. Майка му,едва на 21 години трябвало да работи като чистачка (понякога дори на няколко места едновременно),за да могат да свържат двата края. Бедността на семейството му се оказва и проблем за приятелствата. "Беше ми много трудно. Подиграваха ми се,защото не носех скъпи дрехи и бях по-нисък от останалите момчета на моята възраст" - казва Джей. Той решава да поеме в ръцете си своя живот. Всеки ден Джей Би пеел на улицата,за да събира пари за него и майка му. "Но независимо къде обикалям и колко пари печеля,никога няма да забравя какво съм преживял, кой бях преди и от къде съм тръгнал" - казва откровено Джъстин Бийбър.
Асии <3 , Наннсии <3
да наистина..пък и толкото много влюбени в него фенки..даже един път му бяха изкълчили ръкатаПървоначално написано от Tempest
е ти така си му разбрал гласа..аз веднага си разбрах че е момче,ама го мислех за по-малък преди да му видя някой клип или снимки
S.W.A.G
ем различно..но попринцип е към 11 или 12 вечерта..поне винаги за като го питам да се разберем пак да си пишем/говорим той ми казва нали според тяхното часово време кога му е удобно и аз си гледам по нашетоПървоначално написано от 6okolad4ety95
а понякой път и към 6 сутринта е на линия
а бтв винаги е инкогнито..заради многото фенки в скайп
![]()
S.W.A.G
ок!Мерсиии за информациятаПървоначално написано от tWiLigHtgIrL
![]()
Асии <3 , Наннсии <3