- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема:Justin Bieber
А и още нещо да те питам,когато му иска пълномощно какво му написаПървоначално написано от 6okolad4ety95
смисал каза ли му ,че знаеш кой е ?
Асии <3 , Наннсии <3
Първоначално написано от 6okolad4ety95
никога няма да се спрат обидите...ама тва е че е всички са ми смешни като почнат да го обиждат..кво им прави кеф не знам..нищо не им е направило момчето..и май ще се окаже прав че си завиждат![]()
а това което го удебелихе вярно..наистина е човечен..а не някой надуфка..винаги намира време за феновете..а той е имал избора да се е разглезена звезда,да не допуска никой до себе си,за да няма опасност да бъде наранен ,да се държи високомерно или какъвто е сега..запазил чуствителността си..въпреки че по клипове и участия в предавания го гледате всички че е много нахакан,ем не е така..доста чуствителен е
Но докато смешните хейтъри влизат в групи "Мразя Джъстин Бийбър" "Познавам момичета с по-нисък глас от него" или че трябвало да умре,то ние феновете пък влизаме в групи "hate jb haters" и го подкрепяме..тъй че ми е все едно всеки от тук кво казва..смешни сте просто..
![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
НППървоначално написано от 6okolad4ety95
късмет да ти пише и на тебе..защото на едно момиче от twitter mак българка не и е писал
нз що..подбира ли на кой да пише..нз
![]()
S.W.A.G
о писах нещо от рода на хай Джъстин,,Много харесвам музиката ти.Поздрави от БългарияПървоначално написано от 6okolad4ety95
![]()
S.W.A.G
Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
ок мерсиии за всичко!
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
о да само дето на 2 dаприл направи 36 или 38 но не нека да е на 30Първоначално написано от Nakadah
и той не е такъв..благодарен е и на най-малкото
явно е че нищо не знаеш за него..миналото му..и са оп веднага той те бил псувал
ами станал е,живее си мечтата,тъпо е че има толко много завистливи хора
бтв току що забелязах че лъжеш![]()
![]()
Джъстин не е от Торонто
и никога не е бил
ОМГ и за кво се напраи на интеренсен че си го виждал
![]()
![]()
S.W.A.G
няма пробблемПървоначално написано от 6okolad4ety95
![]()
![]()
S.W.A.G
6okolad4ety95 поздрав http://www.wgrz.com/news/local/story...provider=gnews ..мисля че вчера е бил този концерт![]()
S.W.A.G
мерси за поздраваПървоначално написано от tWiLigHtgIrL
! Как ти е скайпа (пиши на лични) да си чатим
!
Асии <3 , Наннсии <3
пратих ти личноПървоначално написано от 6okolad4ety95
![]()
S.W.A.G
о още малко на 2-ра страница ще ни отиде темата![]()
като да не е спам --> http://twitter.com/justinbieber![]()
айде фенки нападайте![]()
![]()
![]()
S.W.A.G
Тоя Джъстин Бийбър да не е от онея Дисни?
Не,не е !Първоначално написано от GracelessIsDumb
It`s like an angel came by,
and took me to heaven,
cuz when i stare in your eyes
it couldn`t be better ...
мхм,няма нищо общо!Първоначално написано от dessit0yy
![]()
S.W.A.G
Реших да се позанимая малко тука...
1. Към авторката, как може да се наричаш негов "фен" като дори НЕ можеш да му напишеш името правилно?
2. Как да се изразя: Анти Фен тема означава че не си падаме по ФЕНОВЕТЕ на артиста и него! И това не пречи отново да си изразим мнението във тази тема! Това че е фен тема означава ли че трябва да има само положителни мнения? Всеки може да си изрази мнението във неговата тема!
3. Визия: Неговото е главно поза, Вижте колко снимки има и ми кажете на колко НЕ е позирал? Изглежда по малък от мен. Не си прилича за годините. И дали е нормално за момче да носи някакви вазилини и гримове? държи се изкуствено и не му прилича на годинките!
4. Глас: Гласът му е прекалено детски. Леко писклив и просто ще разберете разликата когато мутира .
5. Песни: Песните не му подхождат. Песните са главно любов и момичета. НЕ му допадат. Не смятате ли че е малък за да пее за такива неща? И също така нещата вътре се повтарят. Почват да се изтъркват...
6. Фенове: Кажете ми фенове коита са над 18 или на 18 години? Не смятате ли, че би бихте били фен на някой който е със 2-3 години по - малък от вас? (говоря пирмерно)
7. НЕ му завиждам! Няма начин това да се случи. Просто има няколко причини да НЕ го харесвам! И не ми трябва да ставам като него. За посмешишете на цял свят...
8. Виждам че във няколко поста се постига цялостния образ че той е много повече от нас. Не ми се вярва... Нима някакъв който пее там лигавите си песни ще е повече от мен? а? Не ми се вярва!
9. Негови коментари: Какво смятате? Нима вярвате че той наистина ще каже това което мисли? А!?!?!? НЕ! Той казва това което смята са подходящо, но не кава това което мисли наистина! Ако сте на негово място бихте казали всичко което мислите за хората които не го харесват? Кво да му каже че му пука за нащо мнение? Няма да го каже ама му пука повярвайте!
10. От някъв си ръст правите мухата слон! Аз нима съм получавал по малко подигравки? А?
11. Той бил на недостижимо ниво и класа? Нима умсвения му багаж е по голям от моя? ( Не искам да се изтъквам) До сега във петък вечерта блъсках шибан английски! Блъскам повече от всекиго който познавам на моята възраст! След година - две, ще видим колко е недостижим! И също така по същата логика трябва да го боготворим! Никога няма да го боготворя, нито никой!
12. Не го храня! Изразявам си мнението! И ако е за въпрос вие го храните, феновете!
13. Вие феновете имате същото право да си изразявате мнението си както ние "хейтърите". тогава защо във един пост видях "Хах че кои сме ние?"
14. Един българин МОЖЕ да постигне класа ПО - ГОЛЯМА от негова със много! Имам два примера които мога да дам.
- 14.1. Сестра ми - Тя се блъскаше по цял ден и сега е във Принстън. Един от най - пристижните колежи във СВЕТА! ( във топ 3 е ) Като завърши ще получава заплата която той никога няма да получава! Нима не го е надминала?
- 14.2. Петър Петров - златен медалист по физика. Невероятно умен човек! Учи във същия университет както и сестра ми! Имал съм късмета да го познавам лично. Той е на по - висока класа от вашия певец, повярвайте!
15. Културите тук и във Канада НЕ ти пречи! Можеш да постигнеш по голяма стига да желеш!
16. Нима човек който не си пада по тоя е "типичен за кварталното у-ще"? НЕ!
17. Загуби си детсвото във клипове и простотии! После ще съжалява.
18. Като порасне нима бихте слушали неговите песни, като знаете че има комп. техника отвсякъде във нея? (не че сега няма... )
19. Защо охраната му трябва да се грижи за него? На 16 е, не трябва ли да може да се оправи сам?
20. Не е добре прието да се дават лични данни на определен човек без негово позволение! Това във някои държави си е чиста проява на ниска култура!
21. Не ми пука за миналото му! Има хора със далеч по лошо минало! Може моето да не е било мизерия кат него но е било също много зле! Повярвай не всичко опира до това дали си беден!
22. Много добре знам недостатъците си! ТОВА не пречи да изкажа и мнението си за тоя!
23. Какво като не е надувка? Не всичко е това. Пък по снимките, клиповете и плакатите не си личи особено...
24. Темата се превърна във спам. Около 40% са пълни глупости!
25. "hate jb haters" Искам да обърна внимание на това. Тука не см обективен, но все пак. По тази логика Ти тед ме мразиш! Защо тогава не скъсаш с мен като ме мразиш? Също така го познаваш далеч по - добре от мен! Това как ти се струва? И това че Тепест (ако не се лъжа) намеси за гаджето е че по твоите постове НЕ си личи че го имаш за нещо по - малко. Ти го защитаваш по яростно от който и да би защитавала!
Не го харесвам! Антитипичен ми е! Има и обективни причини за които да не го харесвам има и лични
Това не е и полвината което мисля но не ми си иска да ви заливам със моите размишления! И се извинявам за това че се случва да се намеся и не ставам обективен. който си направи труда да го прочете, надявам се да не ме намрази (ако вече не го е направил де.. ) И също така се извинявам за правописни грешки (предполагам че ще има) Но във бързината не отделих много време на правописа си.
Добре,разбирам че не го харесваш,но на теб също няма да ти е приятно ако обиждат някого, когото ти харесваш,така че не знам защо си правиш труда да казваш всички тези неща ... ако ти е толкова антипатичен просто не си губи времето да се занимаваш с него ... Толкова ли ти пречи да признаеш,че е талантлив и наистина е постигнал много за възрастта си,ако просто си седеше на компа,колкото и талант да има това е без значение ... но той съвсем заслужена е постигнал някаква слава,не знам защо изтъкваш недостатъците му - например за гласа,да ръмжи като горила ли искаш и т.н плюс това след като не го харесваш защо въобще търсиш факти и информация и му слушаш песните,просто не мога да разбера ....
and took me to heaven,
1. Вече не ми пука дали някой обижда музиката ми или групите които харесвам! Прекалено много пъти са ги обиждали че вече да ми прави впечатление!
2. Направих си труда за да ви накарам да се позамислите!
3. Не си губя времето. Искам да изясним няки неща.
4. Да пречи ми! Защото според мен не е тъкв. Има далеч по добри от него ама няма кой да ги открие.
5. Гласът му не трябва да е като на горила. Но не трябва да е и като на жена. Обикновен момчешки глас. Но неговото не е...
6. А тези които имат със пъти бовече талант от него? Какво за тях а?
7. Слушал съм 2-3 негови песни и няколко интервиута за него. Покрай съучениците ми (момичетата) разбирам всикчи тези факти!
Прав/а си,че има много надарени хора , но все пак точно той е пробил и това не дава право на никого да го обижда или да търси недостатъците му,защото въпреки всичко той е едно обикновенно 16-годишно момче и не е перфектен,просто прави това,което му харесва /да пее / и то му носи многобройни фенове ... не смятам,че имате право да го гледате под лупа ,защото той е постигнал всичко с много труд и не е виновен да кажем какъв е гласа му / според мен лично Джъстин пее прекрасно / ... и все пак да не забравяме че всеки има различни предпочитания !![]()
and took me to heaven,
Той със какво е толкова различен от нас като личност? Как нас може да ни обиждан и тъпчат, а него не? А на нас кой дава правото да ни гледат под лупа? Да се гаврят със мъката ти и това което си преживял? Това преживяно което ти носи ТОЛКОА много болка? Например със мен са се гаврили за това че е починал моя роднина и за всички тези неща... Нима това е редно?
Той не е пробил. Той и използван. За неговите режисьори или там каквото са той е машина за пари. Като порасне? Какво ще стане някой пита ли се?
Искрено съжалявам за теб и съдбата ти,но ако го погледнеш от друга страна - самият Джъстин нищо не ти е направил,защо си го изкаравш на него?!Всеки би искал да бъде известен и дори да не го признаваш долавям капчица завист в думите ти,в по-преден пост спомена че не те интересува миналото му,тогава с какво си по различен/на , че да използваш твоето като оправдание?! Не вярвам,че като намираш куп недостатъци на млад певец ще ти стане по-добре,но всеки с правото си ....
and took me to heaven,
Завист? Никога! Моята мечта си е да се откъсна от света и да си работя във лаборатория сам самичък! НЕ искам да съм известен! Защо не ми пука разбра ли? Защото има хора със далеч по лошо минало! Ето защо! За тях ми пука. Той вече се е оправил. Да се радва на живата си като звезда. Миналото си е минало! То вече го няма и няма да се върне! Ти не знаеш нищо за мен и за миналото ми, ако знаеше щеше да разбереш че не го използвам като оправдание. И всичко това пак не пречи да си кажа мнението за него!Първоначално написано от dessit0yy
ПП - Не бъди толкова сигурена че не е направил нищо към мен. Може да не го е направил пряко но е направил нещо! Не искам да го обсъждам.
Наистина не те разбирам , лично той няма начин да ти е направил абсолютно нищо,все пак живее в Канада,на хиляди километри ... Добре,отговори след като не го харесваш,защо се занимаваш?!?!Какво постигаш с това?!
and took me to heaven,
Изаснявам си всичко. 13 страници как всички се нападате! Защо да не си кажа мнението.Първоначално написано от dessit0yy
Под това че ми е направил нещо е пасивно. Надявам се да ме разбереш....
това има повече талант
![]()
![]()
![]()
![]()
Тва има котешка муцуна![]()
![]()
![]()
![]()
GracelessIsDumb Това е провокиране на спор. Не е свързано със темата. Какъв е смисълът да го постнеш?