- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема:Justin Bieber
Първоначално написано от GracelessIsDumb
Добре,замисляли ли сте се дали вие ще успеете да постигнете това,което той,отстрани наистина е лесно,във виртуалното пространство всичко е възможно,но съм сигурна че вие не бихте имали и 2% от славата му ... така че е безмислено да злобеете /тва със снимките така се разбира / , като се има предвид,че не го познавате като характер или по какъвто и да е бил начин е много глупаво да го преценявате ....
It`s like an angel came by,
and took me to heaven,
cuz when i stare in your eyes
it couldn`t be better ...
Първоначално написано от Metal
джъсти Бийбър е як и вие само го обиждате щото му завиждате
той богет, известен и красив, а вие-бедни и тъпи!
Като харатер не го познавам. НО съм разбрал достатъчно за да го преценя. И от къде си толкава сигурна? а? Не ни познаваш. И ако е за въпрос аз изобщо не злобея!Първоначално написано от dessit0yy
Така излиза майПървоначално написано от GracelessIsDumb
Качи твоя снимка де да видим на кой е котешка муцунатаПървоначално написано от GracelessIsDumb
май твоята!(нищо лично)
Асии <3 , Наннсии <3
http://vbox7.com/play:d6c1db0f dessit0yy Сравни неговите песни със тази. Песента е бавна всяка дума се чува. Много хубав ритъм. Текста е невероятно смислен. А на Бийбър какви са песните? Само питам?
Сперете да поствате тези снимки! Разчеквате страницата!
Кой пък каза че не мога да постигна колкото негоПървоначално написано от dessit0yy
мога даже и повече
не мой на група хора да им кажеш НЕМОЖЕШ при положение че не знаеш кой какъв е.
Всеки може да напрай сичко стига да иска
и още поече ся като се има предвид на кви лайна се кефят хората
дори един клошар с лека ръка ще стане известен![]()
![]()
[/color]
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
ОМГ само това мога да кажа на всички безсмислени писаници досега който прочетох освен на dessit0yy..много добре разсъждава момичето и е право..ако вземе един от тука да се замисли поне малко как се чуства Джъстин четейки тези глупости по негов адрес в нета,а не егоистично да ви пука за вас само ид а храните тука..и кво печелите не мога разбера..едно НИЩО!ясно е написано ФЕН тема..да казахте "имаме право" еми изявавайте си го някъде другъде..мен лично не ме интересува,а и си говоря и с авторката и тя надали ще седне ви пита кво мислите за Джъстин..в смисъл специялно вас "хейтърите"..Оф кво се занимавам..само излишни нерви и и от къф зор са да треперя от нерви..пф..![]()
![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
OtkrovennoBezrazlichna До някъде си права. Практичски не можеш да докажеш че можеш повече, но не може да се докаже и обратното. Подкрепям те до някъде. И Цензурата!
Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
И що тай са нервиш![]()
![]()
![]()
що щот не знаете нищо за него пък говорите..пфф..не го познавате къф е..пък почнахте да говорите..пък и съм фенка и то голяма..а аз си защитавам хората/групите на които съм фенПървоначално написано от OtkrovennoBezrazlichna
![]()
S.W.A.G
Еми по полека. Поне внимавай за правилата...Първоначално написано от OtkrovennoBezrazlichna
Първоначално написано от OtkrovennoBezrazlichna
След като всеки може , хайде постигни това , което е постигнал той,да видим дали ще успееш : ))
and took me to heaven,
by the way много благодаря за подкрепата от tWiLigHtgIrLРадвам се ,че има поне един на моето мнение
and took me to heaven,
СТИГА СТЕ ЗЛОБЕЛИ БЕ ХОРА ОТ КАДЕ Я ВАДИТЕ ТАЗИ ЗЛОБА?![]()
![]()
Нито го познавате нито нищо ПРЕСТАНЕТЕ!Какво ви е направило момчето????
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
Колкото до мен това НЕ е злоба! Казах вече!Първоначално написано от 6okolad4ety95
няма защо,както подкрепям винаги Джъстин така и "beliebers"(феновете,тези които също го подкрепят)Първоначално написано от dessit0yy
![]()
S.W.A.G
Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
Еми по същата логика и ти не го познаваш лично
изградила си си някво мнение за него
от медий и телевизий
той по ТВ е един в реалността друг ...
а то имаше и някви чатове с него![]()
![]()
Ама и тай дори да има няква комуникация с него
не знаеш къф е в действителност ...
Всеки с вкуса си
сички сме прави за себе си ..
Секи гледа от различен аспект .
Стефи винаги ще ги има тези злобните ,които все да си плюят нещо..е сега преди малко гледам едно клипче в ю тъб-Джъстин Бийбър Мъртъв..е ОМГПървоначално написано от 6okolad4ety95
а и да,ако го опознаят поне малко както аз..няма да говорят така..
мн по-различен и симпатичен е отколокто се вижда на интервюта и т.н.
S.W.A.G
Мнение. Това е. И що не се пробваш? Ще ти пожелая късмет (:Първоначално написано от 6okolad4ety95
И тези хора са ти антипатични? Нали?Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
не го познавам но достатъчно сме контактували че да имам г/д изградено мнение и го познавам по-добре от всеки друг тук в сайтаПървоначално написано от OtkrovennoBezrazlichna
![]()
![]()
S.W.A.G