.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Голям фен Аватара на go71n

до Rybeez ( съжалявам ако съм збъркал ника ти )

А ти си още по-бавен, защото освен, че не можеш да смяташ, си и неграмотен, а и за капак на всичко си толкова смотан, че не можеш да си сметнеш нещо елементарно и с калкулатор...

Направо ме натъжаваш...

Аре чао на хумористичната ти тема.
    Кога стана модератор, кога почна да се ежиш?!
    1во темата не ми е хумористична, съвсем сериозно си питах защото неможах да го сметна дори и с калкулатор..
    Неграмотен съм?! hxuaHXUahuxAUH ако искам щЕ пИшЪ еТу ТаКъ, никаде в правилата не пише да пиша грамотно. когато съм на изпит тогава показвам колко съм грамотен, във форума ми е през ( мъжкия полов орган ) как пиша, капиш ?! и доста тъпо от твоя страна да наредиш някой в тема и после да я заключиш. БРАВО ВЕЛИК СИ.

п.п знам,че ше я заключиш и тая тема...
    п.п2 тоз мачок почна да прави админи, някви пълни комплексари :X
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Оф, да, наистина.
    В общи линии, всички, които смятат, че си елементарен и неграмотен, са пълни комплексари. Не си и помисляй, че има нещо в теб. Комплексарчета мръсни.

газиран палячо не ми се прави на забавен и ироничен. темата е насочена към човек, твоето мнение мисля,че е излишно!
    човек който напада друг и го нарежда ( тоест храни ) и после заключи темата и не даде шанс на човека да се защити е чист комплексар, бил модератор и кво велик ли е?! да си стой в форума, да заключва теми и дано се чуства значим.
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Пикльо, ако имаше да кажеш нещо директно на мода, да беше написал ЛС.

а ти кво правиш тука не ми е ясно. виждам, че си против него ама не спами простотии точно в тая тема, ако искаш да му кажеш нещо насочи го лично към него в тема или на ЛС..

women are people too
    sometimes

Или просто не е искал да се занимава с идиоти Дали това не е причината да ти е игнорирал съобщението ?

Цитирай Първоначално написано от ThroughStruggle
    Пикльо, ако имаше да кажеш нещо директно на мода, да беше написал ЛС.
    пикльо си ти, както виждам от аватара ти още се кефиш на This is SPARTA казано от Краси Радков преди 10 години... мое лично решение си е как да се обърна към модератора, и реших да е с тема! не мълча на никого, той е модератор аз не и какво нямам ли право на собствено мнение за него?! защото както видях той си каза мнението за мен. Бях длъжен да се изкажа и аз. O.K?!

women are people too
    sometimes

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си