- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ех , това момиче ...
Вече 1 година ако не и повече съм откачил по една съученичка . Всеки ден сме заедно , седим редовно заедно , говорим си .. но покана ли я да излезем заедно веднаги ми отказва .. случва се цял ден да сме заедно .. но никога до сега не се е съгласявала да излизаме някаде .. пробвал съм мн мн мн пъти и нищо ..
Няколко пъти съм й признавал какво чувствам към нея и тя ми отг "искам да сме само приятели ... "
Дайте предложения как да оправя положението :Д
Че то положението е повече от оправено. Даже е бетонирано и няма къде да мърда повече.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Нищо не можеш да направиш.Примири се с това, което имаш, поне е точно момиче и не ти обръща гръб, заради чувствата ти.Настоява да сте приятели, явно не те възприема по друг начин, не можеш да промениш чувствата и ако ще и турско да стане.Съвета ми е да се огледаш около себе си, дано видиш колко нови хора и неща ще окриеш.Пожелавам ти искренно съвсем скоро да пуснеш нова тема, в която да пишеш за това колко влюбен си и колко щастлив си с новото ти момиче.![]()
Осъзнавам че е почти невъзможно бъда с нея .. но ддз умирам просто за нея .Интересно ми е други как биха постъпили в тази ситуацияПървоначално написано от valdesbg
![]()
е какво можеш да направиш...тя ти е казала директно,че не иска да сте повече от приятели...свикни с тази мисъл и ще ти олекне
Няма какво друго да направиш освен да се примириш,че сте само приятели.
So damn true.Първоначално написано от big_dunker
А иначе - други хора просто не биха се набутали в тази ситуация. Така че - съветите ни са излишни. Бита карта си.
Dr. Gregory House
Snort some coke.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Не се измъчвай по нея бе човек ! Толкова време не е станало и защо си решил че сега ще стане щом тя самата ти е казала,че иска само да сте фр..Покажи и че не ти пука в крайна сметка и тръгни с друга или просто я остави..
Т'ва ващо е като на Елеонора и Давид..![]()
[b][color=black]Espa
намери си по яка![]()
![]()
Приятели т'ва е, показала ти е ясно как иска да е "положението" не се мори по-добре.Първоначално написано от big_dunker
Според мен трябва да станеш леко арогантен и да се поотдръпнеш. Казано с други думи - зарежи я и продължи напред. Пък знае ли човек, може да усети липса на вниманието ти. Ако почне тогава да се навърта покрай теб и да дава намеци(от сорта на усмивки, закачки - жестове, думи или нещо подозрително) за нещо повече от "искам да сме само приятели" не се хвърляй веднага върху нея. Оцени внимателно положението, за да знаеш как да действаш.
Аз ако съм на теб бих се огледала.Не се знае колк момичета умират за теб,а ти си се вторачил в нея.Огледай се,спри да мислиш за нея,излизай повече и се запознавай с колкото се може повече хора.Гарантирам ти нова любов ;] Успех
Много по-лесно е, ако една жена те мрази да се влюби в теб, отколкото, ако ти е приятелка. Единственото нещо, което можеш да направиш е да си останеш само приятел с нея, леко да се отдръпнеш и да си намериш някоя друга. Светът не започва и свършва с тва путе, така че спокойно.Първоначално написано от big_dunker
Temet Nosce
벨야카
От положението "просто приятели" винаги има изход . Ала е занимавка голяма .
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
Не настоявай приятелството ви да прерасне в нещо повече,за това се изисква време и търпение, продължи да й обръщаш внимание, намери начин да си сближиш с нейните приятели, за да излизате в една компанияАко толкова много я обичаш, не се отказвай..., но не й натрапвай това, което искаш да стане. В случая може да си каже само: "Бързай бавно."
![]()
После да не се чудиш защо няма свестни момчета а само путьовци. Ако бях в обкръжнието ти - щях да ти го напомня в определен моментПървоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
Да поясня - намеренията са важни точно толкова колкото и резултатите. Едното не оправдава калпавото друго.
Dr. Gregory House
е добре де ако сте само двамата какъв е проблема къде сте...Първоначално написано от big_dunker
Ако успеем да останем само 2-та добре .. но винаги има поне още 20 човека покрай нас ... или някой ни се лепва .Първоначално написано от cool_angel
нещо не схванах какво имаш впредвитПървоначално написано от valdesbg
Бъдете приятели и се огледай за друга.Пък,ако я заеше крастата ще ти се обади.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Опитвал си многократно, не безуспешно. Едва ли можеш да направиш нещо повече освен да си останете "само приятели"
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Много пъти съм имала такива проблеми с фр не разбирате обаче понятието просто приятели!!! Недей да я пришпорваш щото накрая ше ти тегли една майна и ше останеш без никакъв шанс съвсем!!!![]()
Дори да си на верен път, ако просто седнеш на пътя ще те прегазят!
. . Момичето ти е казало, че иска да сте само приятели . .Няма какво да оправяшш . .
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]