- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- toi iska samo s*x a az iskam obwyrzwane i posle s*h
imam problem priqtelka sym s edno mom4e ot 6 godi6na no we4e sme golemi i toi i az go iskame no men mi e strano za6toto kato si go predstawq i mi stawa malko stranno wse edno 4e go prawq s 6 godi6en
:lol: :-) :? :oops:
омг да ти имам проблема |(![]()
Изчукайте се кво се притесняваш ...
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Значи "Той иска САМО секс,а ти искаш първо обвързване - после секс.."
Щом той те иска само за секс - не мисля,че ще има обвързване между вас..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от SmilezZz
+1
skype--> stoenski965 email--> rulzz93@abv.bg
Първоначално написано от SmilezZz
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Виждам, че темата е стара. Сигурно вече сте се оправили. Дано си разбрала, че с такива нетрябва да се занимаваш, защото искат да те изчукат и после да те заебат. С две думи секс за една нощ. Не мисля, че ще ти е приятно, и след това ще пишеш, ама той ме остави, след като му пуснах. Прави си изводите.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ами после като пак го до сърби оная работа кво правим ?Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
Човек трябва да мисли и за в бъдеще
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Ключ.
Имала си предостатъчно време да изчетеш правилата на форума и да кирилизираш темата.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!