- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kofti trapka
zdraveite,
bezpokoq se 4e ve4e sam na 15 a ne sam imal serozna vrazka s momi4e. znam 4e shte se nameriat ostroumni hora koito shte me opredeliat kato pedal no spokoino, haresvam momi4eta.vigdam 4e mnogo hora vav foruma na po malka vazrast ot moiata sa pravili seks i tova leko me pritesniava. ne e kato da sam grozen zashtoto ima momi4eta koito me haresvat no na men ne sa mi dostata4no priqtni za da zapo4nem vrazka.mislite li 4e tova e normalno ? blagodaria za otgovorite vi.
![]()
на 15 години си и едва ли ще се очаква сериозна връзка на тази възраст![]()
Be yourself !
Алоооо ти на 15 с 2 развода ли искаш да си ?! Бахти тъпите лапета....
ооофффффф и кво като си нямал сериозна връзка и като не си правил секс ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
трябва ли щом си на 15 задължително да минеш през тва ?
има си време за всичко ..стой си на гъзЪбахти лапето..
If I played you like a toy?
SemperFidelis, добре казано.![]()
Като имаш желание има и начин. Потърси. Имаш приятели, правят купони, по сайтовете за запознанства се намират и приятни хора ... хиляди начини има. Въпроса е да не те мързи твърде много.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Пич, и аз съм на 15, и аз не съм имал. Имаш моето съпричастие.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
epic xD много добре казано.Първоначално написано от SemperFidelis
Първоначално написано от nikola1234
не неее нормално ! трябва да ходиш с грознотии и по точно всяка която ти предложи ... на тази възраст вече трябва да си спал с половиния град закъснял си !![]()
![]()
![]()
Кофти азбука.