Такаа,значи преди около 3-4 месеца си купих колело за 2000 лева.След като си го купих и се прибрах нали всичко нормално,на следващият ден също и на по-следващия,но на четвъртият ден се прибирам от даскалоо.Влизам в къщи и гледам колелото ми го няма напрао ми стана лошоо званя ня майка ми тя ми вика незнам каде е,званя на баща ми тои ми жика няма да имаш колело вече и аз го попитах защо,а то се оказа че бащата е говорил с тъпата ми класна и ъя му наговорила един куп глупости:имал съм два бележника,имал сам 9 двойки и такива глупости и вече 3-4 месец колелото ми незнам каде е и вярвям е раждясало през зимата и ми става супер гадно като си помисля за него идва ми да се разрева ама се пак ко да се прай.Всеки ден питам баща ми кога ще ми върне колелото тои ми казва опреи си оценките иначе ще го дожеда пред блока и ще го нарежа с ракетата пред теб и незнам как да го накарам да ми докара колелото защото сега е сезона за каране и 3ма мой приятеля си взеха такова колело и много се дразня като ги гледам как ходят да се спускат и скачат а аз стоя като нефелник и нямащ колело и гледам просто ми е писнало от него мислил съм да му взема ключовете и да ида до един негов гараж и да проверя дали е там но ако е там и го взема незнам каде да го скрия после и се късам на 2 от ЯД помогнете моля ви