.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Град
    Ботевград

Искам помощ

Ейй хора писна ми косата ми расте ужасно бързо.Подстригвам се всеки месец... и пак не става много расте.. горя я с пресата още повече расте.. боядисах се пак расте.. леле писнаа мии !!! Говоря ви за 8-9 см на месец не мога да я търпя.Прическата ми беше каре..точно за седмица и то там ... HELP
    !!! скайп : brutal.lady
    - - капка любов.. цяло сърце!

Малко ... хм, като се замисля ... не малко, а доста странно ми звучи да ти расте толкова много. Но аз ако бях на твое място щях да се радвам вместо да се ядосвам. Всяко момиче търси с какво да засили растежа на косата си...

Да ти имах и проблемите ..... аз винаги съм искала по-бързо да ми расте косата, защото ако нещо не ми хареса прическата, знам , че няма да отнеме много време , за да се възстанови отново косата.
    Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!

Град
    Ботевград
    в момента ми е малко под раменете...искам бритон обаче като го подстрижа и след 5 дена..вече не мога да гледам.. То добре да расте ама косата ми е много гъста...

Спокойно бе, дишай. Половината искат точно това. Просто ще се подстригваш по-често и това е. И без това знам, че на определен брой месеци е хубаво да се подстригваш (не помня на колко) А чак за 5 дена бритона ти да порасне... едва ли ще е толкова бързо. Иначе ако е гъста наистина може и да е малко кофти, но не мисля,че може да спреш растежа по някакъв начин.

SuNsHiNe6, bori96 всеки иска това, което няма.

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Мале.. моята коса не мога да я накарм да расте и направо.. мечтая за такова нещо!9см на месец Подари ми я
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Град
    Ботевград
    тя фризьорката ми, казва да си пусна и да ми я даде за удължения да се ползват

Може да си я продаваш.

Как се хвалиш само...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си