- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- От коя храна не бихте се отказали?
ТАРАТОРР ПИЛЕ СВИНСКО МАК ДОНАЛДС КЕ ЕФ СИ ШОКОЛАДДДД СЛАДКОООО ЧИПСССС ПЛОДОВЕЕЕЕ СИРЕНЕЕЕ МЛЯКООООО КАРТОФИИИИ КРАСТАВИЦИИИИИИИ ДОМАТИИИИИ ЛУККККК АБЕЕЕ НИЩОООООООООООООООООООООО ОООО![]()
![]()
плодове- много ги обичам![]()
шоколад![]()
Бих го намалила но не и да се откажа![]()
![]()
+ хаха me2Първоначално написано от xoxi
![]()
Живей за удоволствието защото си направен от него.
хахаа .. и аз такааПървоначално написано от me4o0
![]()
![]()
шоколааааад![]()
От месо 100% няма да мога..
Сладко също, повече от 1 седм не съм изкарвала без сладко.
Без месо няма да издържа и 1 ден ! Отказах шоколада и ядките ! Сега ще се мъча със сладкото![]()
Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва
.. е ядките що си ги отказал ? Те са калорични но в същото време са много полезни.А и човек все пак трябва да поема мазнини а хрупането на ядки е един доста полезен вариант за това.Първоначално написано от Kmet4e
:P
п.п. Нищо от храните които обичам не бих искала да отказвам.Но ако е много наложително ще го направя.Дано не ми се налага.При по-здравословен режим бихнамалилададена храна но не бих я отказала завинаги.
![]()
![]()
шоколаддддди в момента ям
![]()
и картофки същоо (пържени за предпочитане )
разни хора, разни идеали...
Ква толкова вълшебна съставка има в тоя шоколад бее?Всичко мога да откажа.Това е просто храна,какво толкова?Само без вода не бих живяла![]()
Няма такава храна която много да ми харесва.Ям по задължение,не за удоволствие.Иначе ако не ям ще умраПффф тва си е доста гаден процес.Всеки ден по 2 до 4 пъти да сядаш да ядеш бляяяк
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Мога да спра да ям всичко, стига да го пожелая.![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?