.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

МОЛЯ ВИ БЪРЗО ОТГОВОРЕТЕ ПРОБЛЕМ С МОНИТОРА

Хора днес като си пуснах компютъра нещо пръщи от него и прескачат едни линийки по него постоянно такива вертикални и са успоредни. Моля ви помогнете ми ПС-то ми трябва и не мога да си позволя да изгори монитора.

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    нищо не разбрах... компютъра или монитора пращи? тея линии ми приличат на проблем с видео картата...

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Каскада или вертикална платка на монитора .....
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Чакай сега.. ти как искаш да ти помогнем като не даваш никаква информация ?? Тука няма внуци и внучки на баба ванга ако ме разбираш .. Дай повече инфо и тогава някой ще ти помогне ! Какви линиики , от компютъра или монитора не можах да разбера ..
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Оф извиняваите ама просто в бързината.. Значи монитора е. Пращи там отзад, докато на екрана прескачат едни линиики. Разбрахте ли

Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от Wojczek
    Оф извиняваите ама просто в бързината.. Значи монитора е. Пращи там отзад, докато на екрана прескачат едни линиики. Разбрахте ли
    Или нещо самият монитор отзад не може да се свърже както трябва или вече издава багажа.Или е видео картата но едва ли .. ако беше видео картата нямаше да пращи монитора Иди в някой компютърен магазин да видят какъв е проблема !
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

А сега мога ли да работя на него? Страх ме е да не изгори, но имам работа.

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    На мен кабела ми на монитора отзад не е много хубаво вкаран и като вземе да се изкарва започва да се чува пращене..да не е това?
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Опитах първо там. Не е. Навсякъде кабелите проверих.

Голям фен Аватара на Tedchy
    Нямам представа от какво е,но отиди на сервиз,а ако не ти се ходи хвърляй го то прозореца и купувай нов.Късмет

Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от Wojczek
    А сега мога ли да работя на него? Страх ме е да не изгори, но имам работа.
    Сега си работи ! Не вярвам нещо точно сега да му стане .. свърши си работата изключи го и утре отиди някъде да го видят
    -Albert Einstein

Мега фен Аватара на Petrow
    Град
    Барселона
    Щом се чува шум 99,9 % е от самият монитор... няма логика да видео картата и да "пръщи" монитора... явно е свършил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си