- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Лоялен клиент
Първоначално написано от Transform
Първоначално написано от Jus7DreamBoy
/На ВИВАКОМ ще им го ръгам анално./
Точно това са казали на майка ми ,без никакви подробности само ем + 4 лв. и ще имате там 60 часа .безплатни към домашни и към виваком ... майка ми казала ,че нямаме домашем телефон поне 4-5 пъти ,оназ /служителката на виваком/продължила да нахалства и майка ми ко да прави се съгласила .Още вечерта осетих как нета ми падна двойно.Помислих си ,че просто е натоварено.Да но не.С пакета план на който сме минали ,нета бил по слаб .Точно на следващия ден отидах и им казах да ме върнат.Казаха без родител/този на който е подписал договороа/ не може ... извиках и майка ми ,казаха ,че нищо не можели да направят ,защото планът вече бил в сила и ще можем да си го сменим час след една година ,когато изтича договора и можем да си сменим плана само ако цената за плащане е по-голяма...Това вообще не е честно от страна на виваком /това е за тяхна сметка -да си овеличат печалбата/ и вдигнахме скъндал в офиса.Аз щях да скоча на бой ,но заради майка ми и сестра ми /на 3 години/ не го направих.Дойде чак и охраната ...
П.П.За мен това не е изгодно,защото не ползвам дом.телефон ,но пък за тебе може да е ... Но да знаеш нета ти ,ще намалей .На клко битов нет си ?
ЩЕ ИМ ГО РЪГАМ АНАЛНО С ТРЪБА С 10 М. ДИАМЕТЪР /МОЖЕ И ВАГИНАЛНО/
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!