- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Странен сън?!?
Здравейте, сънувах нещо странно. (Беше адски реален съня) Значи, излизам на среща със момиче, много готино и си прекарваме супер, и във края на срещата тя се разбърза и каза да я намеря във скайп и написа скайпа си на ръката ми, и аз разбира се го запомних и точно тогава се събудих. Докато лежах си спомних за съня и седнах на компютъра, влезнах във скайпа, натиснах търсене и.. OMG Абсолютно същото скайп име на момиче, от България... Поисках и пълномощно, но не ми е отговорила.. Според вас какво подяволите може да означава това? Незнам как скайпа от съня съществува, немога да си го обясня...
Ясновидец си.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
честно ли-ако е истина е баси якото съвпадение
Просто съвпадение....аз пък вече не сънувам момичета,откакто спечелик 3 К на покерсънувам чипове и секви глупости....е случвами се и женски да сънувам..
Дори преди сънувах че излзизам е едно момиче което харесвам,целуваме се...на другият ден,вечерта сме на РД и тя е там,и стана същото,извикаме на вънка прегърнаме и се целувахме![]()
просто съвпадение,пък може и да не,знам ли,не съм гадател.
брех току виж излезнал ти късмета![]()
If I played you like a toy?
баси якото :Д
искам и на мен такова да ми се случи :Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Чесно казано ще е по- готино ако сънуваш цифричките от тототоНо.. все пак опитай - може би тя ти е късмета.
So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !
значи че ще се запознаете,ще станете гадженца после ще се ожените ще имате дИца и ще умрете накрая![]()
![]()
ддз бе брат .. ти ще кажеш кво ти е писало мацето
Не е паранормално явлениезапомнил си го подсъзнателно отнякъде.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Първоначално написано от fenastz
мии точно .. ето казаха ти го
кажи скайпа бе![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Е хубаво де. И ние какво да направим по въпроса?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Едва лиfenastz Ясновидец си.![]()
хах, ако сънувам цифрите от тотото ще черпя целия градrrrawrrr Чесно казано ще е по- готино ако сънуваш цифричките от тотото Cool Но.. все пак опитай - може би тя ти е късмета.
Не казвам че е паранормално явление, рядко влизам във скайп и този никога не съм го чувал или виждал, но може и да си прав.fenastz Не е паранормално явление Cool запомнил си го подсъзнателно отнякъде.
По-добре да не го казвам, че да не вземат да и пишат и т.н.kypo кажи скайпа бе Cool
Още не е писала, ако стане нещо ще пиша![]()
стана интересна тая историика..пиши във форума ако има някво развитиеи аз искам да сънувам някоя мацка..напоследък сънувам само некви елфи и куестове покраи тоя УОУ
аз пък така сънувах, че си правя нов скайп и там някво име си измислих и после като го пуснах в търсачката имаше такъв скайп, ама нищо особено де.![]()
айде късмет човек, дано ти излезне късмета![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
туко виж това може да ти е късмета . .![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Първоначално написано от britzy
![]()
Аз пък така, тая вечер сънувах, как бившия ми ми пише на ръката ми новия му скайп, след това като се събудих осъзнах, че това всъщност е скайп името, с което сегашния ми приятел беше до скоро. Ама ебати странното.![]()
И аз искам такъв сън, само че Дейвид Бекъм да ми даде скайпа си![]()
Първоначално написано от Sladurchoo
![]()
![]()
Пиши й може пък и тя да те е сънувала![]()
![]()
![]()
Бахти доброто :Д
The blood that binds us ..till death unites us