- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Странен сън?!?
Брей, тва ако е истина е супер яко :ДАйде успех със момичето от съня ти
![]()
И според мен е готинкоТо е ясно, че е съвпадение, може да е някоя възрастна или точно обратното някое лапе, може да ти е противна дори на външен вид.Ама според мен е някво готино да запазите контакт ако и тя иска, защото е просто . . ддз
яко е
![]()
Първоначално написано от CeSarkA
![]()
Това ще е върха
![]()
Иначи и аз сънувам едно момиче ама все се събуждам преди да ми даде някаква връзка с неяСмятам да зема приспивателно ся да поспа по дълго че да ми даде скайпа си
![]()
![]()
Писа ми, на 14 е, початихме си малко и горе-долу това беше. Аз направо и пратих линк към темата и сигурно е останала малко шашната![]()
Хах, яка историйка.Поне хубавка ли е и изглежда ли същата като в съня ти?
![]()
![]()
а ти на колко си? нали се сещаш, че ако си на 23-25 е нормално да е шашната.![]()
Са зависи как й е скайпаАко си сънувал примерно "кукличкааа", "бебетууу" и т.н., не е некво невероятно и вълнуващо съвпадение
Ма ако е некво такоа изчанчено и вече наистина съществува, си е яко
![]()
nicolepcd
+1Първоначално написано от ScarletBite
Е оправдаха ли се очакванията ти (външен вид) ?
![]()
Значи,
не ми прати снимка, незнам дали е като във съня, само я питах за косата, и се оказа същата - нещо средно между черно и кестеняво
на 14 съм
не, скайпа и е име и две цифри (даже като се замисля, ми поясняваше, че няма тирета и т.н.)
Don't get too excited.
all day... all night... what the fuck?!
дежа ву![]()
задължително се запознай с това момиче нищо не е случайно :P
B a D ` G i r L
Човече щам сте и на една възраст,значи си праснал джакпота![]()
![]()
^ Но няма да я прасне, защото го е помислила за психопат.![]()
Струва ми се, че момичето при първа възможност ще те блокира, ще си смени скайпа и ще си промени настройките му.![]()
И аз имам някакво такова чувство.Първоначално написано от mArMaLaDkA
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Може и така да стане
Незнам, сигурно е останала фрапирана, след като и писах Здрасти, питях я откаде е, тя ме пита от каде и имам скайпа и аз .. "Може да ти прозвучи странно, но.. (и линк към темата)"![]()
Чатихме още малко и излязох от скайпа.
Утре пак ще пиша пък да видим![]()
а, не е ли малко(много) тъпо да пишеш какво ще правиш, при положение, че тя най-вероятно следи темата?![]()
МанЯк.Първоначално написано от ToHu
I`ve been busted!![]()
Ако я следи - здраве да е![]()
Дай боже всеки муПървоначално написано от buuu
![]()
П.С - Просто съвпадение .... но не се отказвай разбери кое е това момиче и дали наистина съня ще ти се сбъдне !
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
според мен си го чул някъде преди и си го запомнил и от там си го сънувал![]()
Аз ако съм на мацката на мястото не бих го блокнала![]()
Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Бати странното.. Не си ми го казвала до сега :>