- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- приятелката и момчето
ами напоследък съм си харесала едно момче.... преди няколко дни запознах една приятелка с него и те май доста се харесаха.... .. мисля, че и той има нещо към мен, но очевидно и нея хареса .. ...... сега тя иска пак да отидем да го видим .. ... скайп му иска .....
не знам дали да продължавам да я водя при него...или да спра.. ии какво точно да правя ?! уж е приятелка аа знам ли дали утре няма да ме предаде..... тя не че ако спра не може да ходи пак при него и да пишат в скайп .... ама все пак моля ви кажете какво да правяяя
кажи ѝ, че е кучка, и че ти искаш да го чукаш първа о.О
еба ли го .. разкарай я тая :Д
нали го харесваш![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
ми ако го искаш за себе си поне за сега направи всичко възможно, да не се срещат. Пък ако успееш да завладееш момчето, тогава вече и да се видят, може да си спокойна. Просто ти трябва да знаеш, дали го искаш, или не.
Кажи, че си си го заплюла първа. (Не го плюй)
So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !
за какво предателство става дума? Той е свободен, харесват се => защо да не са заедно? Това, че сте приятелки, не значи, че тя е длъжна да си пренебрегва собственото щастие пред твоето. Пасувай няколко дни, не се срещай с нея, не се срещай с него, като имат желание да се видят само двамата - да се видят. Стой отстрани и наблюдавай кое как ще се развие и действай според ситуацията.
Първоначално написано от mArMaLaDkA
ми не мисля ...... тя ми е приятелка... на земята е пълно с момчета ми като знае, че аз съм го харесала да си намери друг ....... ии що реши, че е свободен ?? ... както аз съм правила много неща за нея така и тя би трябвало да се усети, че ми прави тъпо и да спре ..... ии определено като пусках темата не се надявах на мнения като твоето ...... тва да се предам не мисля, че е решение (да ги оставя няколко дни ......) мм не .. животът е борба докрай![]()
Ти искаш да ти казват това, което ти се ще да чуеш, само че няма как да стане. Това е форум, събрали са се най-различни хора и е разбираемо да имат различно мнение по даден въпрос. Щом си толкова пораснала, че да се занимаваш с момчета, значи си способна и да приемеш, че светът не се върти около теб. Приятелството и любовта не се смесват, така че приятелката ти не е длъжна да отсъпва, ако наистина го харесва, а не ти прави напук. И да, момчето си е напълно свободно, не принадлежи никому. Най-малкото, има човешкото право да избира. Както ти имаш шансове да си с него, така и тя има.
И какво държиш сметка на приятелката си? Не те е карала тя да правиш разни неща за нея, нали? Дори и да те е карала, ти сама си избрала да й направиш някаква услуга, не ти е била опряла пистолет в челото. Не ти е длъжна за две услуги да ти отсъпва, когото и да било. Като имаш такова голямо самочувствие, няма да ти пука, че приятелката ти го харесва и ще си убедена, че ще си спечелиш момчето. Истината е, че всичко зависи от момчето. То избира(ако вече не е избрало). Има две ситуации: или ще избере една от двете ви, или ще ви върти, за да гледа сеир. Внимавай как се държиш с приятелката си, 'щото не знаеш какво ще се случи и да не се окаже накрая, че нито гадже имаш, нито приятелка.
И това, че двамата са се харесали не е краят на света, още много пъти ще ти се случва. Свиквай.
ох айде млъкни и спри да пишеш
коментарите ти не ме интересуват
![]()
че защо? дай ми една основателна причина. дотогава мисля да продължа да си спамя.![]()
тая пък .. гъска :Д
момичето си изказва мнението, че да ти помогне, ти тука се прайш ..
аре оправяй се сама тогава
баси наглите хора начи о.О
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Истината боли, а?Първоначално написано от Sladurchoo
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
. . ами ако тя ти е приятелка, няма да се опита да застане м/у теб и него . . а ако се опита да ти го вземе значи не ти е приятелка и по-добре я зарежии . .. . а колкото до момчето - действай колкото се може по-бързо . . Успехх !
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
това заглавие става за заглавие на приказка приказка /снежанка и седемте джуджета, вълкът и агънцето etc. /![]()
.... просто кажи на твойта приятелка, че не си ги запознала за да се заиграват обаче ако въпросния ПИЧ я харесва нея единственото което можеш да направиш е да си развалиш приятелството с момичето и да се скараш с момчето
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
съжалявам за това, което написах
снощи ми беше много тъпо и не бях помислила за тва
наистина сте прави
но се случва да прая грешки (човек съм все пак не съм безгрешна)
ии както казах съжалявам
и все пак smiirnoff не мисля, че тряя се нареждаме- има и друг начин да кажеш какво мислиш![]()
хаха, много сте либерални тука към разните му и приятелки, а? а ако на вас приятелката ви тръгне да ви краде момчето, по което сте се побъркали, дали така ще разсъждавате? да, момчето е свободно, ама етиката, морала и принципите къде остават, а? казвате на някоя приятелка, че харесвате еди кого си, запознавате ги, щото мислите, че момичето ви е достатъчно близко, а тя почва да го сваля и да му пита за скайпа. е, на кво прилича това? аз съм твърдо ЗА човек да гони онова, което желае, но не и с цената на абсолютно всичко. ако ми е просто позната, може би няма да се поколебая и аз да й ''отмъкна'' момче под носа, но на най- близката си приятелка, например, никога няма да го причиня. и тук не става дума за избора на момчето, а за избора на приятелката- дали тя избира приятелството и поддържа най- обикновени разговори с момчето или най- нагло започва пред вас да го забива, надявайки се нещо да се получи, без да й пука за вас. това е повече от долно.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ако тая ти е истинска приятелка и ако знае че го харесваш трябва да спре да се занимава с него. но ако те предаде направи всичко възможно да я разкараш. и направи нещо да привлечеш вниманието на момчето![]()
![]()
![]()
SnoOpYyYyYy
СладурчетуУуУуУу.
Я ми кажи пък ти сега. С приятелката ти харесвате едно и също момче. Тя според етиката, морала и т.н., няма право да има общо с това момче.
А ТИ би ли имала, след като знаеш, че и ТЯ изпитва чувства към него?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от Sladurchoo
Ей точно заради това твое изказване трябва да ти е ясно,че тя няма причина да се отказва!!!
А и к'во като ти е приятелка?!Той я харесва,тя го харесва ... Ми нека се вземат!А ти ако си малко по-умна ще успееш да го впечатлиш и да му покажеш,с какво си повече от приятелката си и защо е по-добре да е с теб,а не с нея ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!