- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем със звука!
Здравейте! Имам проблем със звука, когато гледам клипчета в Интернет нямам никакъв звук. Само картина. Иначе самия компютър има звук, мога да си гледам филми, които съм изтеглила от нета, но само в Интернет да гледам нещо, което има звук, е невъзможно.
П.П. Скоро ми преинсталираха Windows-a и от тогава е така. Ако знаете какво да направя, моля пишете! Благодаря на отзовалите се!![]()
Еми може проблема да е в браузъра щом само на клипчета нямаш звук пък на филмите имаш .. не знам аз само за това се сещам![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Филмите, които съм свалила от нета и вече са на компа имат звук. Иначе пряко oт нета не ставаПървоначално написано от dPa3HuTeJl
![]()
би трябвало да е от браузъра който използваш !
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Пробвай с друг плеър, ако и при него пак няма звук си обнови флаш плеъра или си инсталирай "K-Lite codec pack full"![]()
Може ли да ми обясниш за какъв точно плеър говориш, защото аз съм много зле в тази сфера?Първоначално написано от doomkillerr
Сваляш си "Adobe Flash Player" от тук: http://get.adobe.com/flashplayer/Първоначално написано от Reall
След като се свали, затваряш интернет браузера и инсталираш плеъра... След това пробваш да отвориш някое клипче от сайтовете за видео споделяне за да провериш дали вече има звук!
Мерси много!Първоначално написано от doomkillerr