- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам отново да бъде същия както преди.
Zdraveite teenove!Iskam da vi pomolq za savet poneje sam mn obarkanaImam si pritqel ot 4 godini sme zaedno i vsi4ko be6e nared.Pravel e mn gluposti koito sam pro6tavala no edin den az se izcepix kato celunax dr mom4e no togava bqxme v mn lo6i otno6eniq s moq priqtel i daje bqxme razdeleni momentno.ottogava toi mn se promeni darji se mn razli4no studeno i sme govoreli za tova 4e ne e sa6tiq i kazva 4e mi nqma doverie
kakvo da pravq?mn go obi4am i ne moga bez nego i ne iskam da se darji po toq na4in mn me boli kato se darji taka s men kak da si go varna?kazva 4e ne moje bez men 4e mn me obi4a no vseki pat kato se darji taka izkarva men vinovna 4e sam pri4inata za darjanieto mu a ne e taka ;( posledniq pat kato se darja taka be6e za6toto si bqx na selo a tam nqma nito kade da izlqza s nqkoi da se zaribqvam ako tova go provokira nito ni6to i bqx kazala 4e 6te se varna v nedelq a se varnax v ponedelnik i toi se razsardi kaza 4e xem mi nqmal doverie a az ostavam na selo (tam ima samo vazrastni) kvo 6te sam pravela tam nz si kvo
molq pomognete!