- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой е най-гадният начин по който са ви отрязвали
Най-гаднят начин по който мен са ме отрявали беше доста отдавна но няма да го забравя никога като казах на момичето че я харесвам не каза нищо и побягна към тях
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Беше септември. Необичайно топъл и слънчев ден, изпълващ с надежда всеки един човек почувствал любовта. Онази любов, която те прави безгранично щастлив преди всичко.
Бях нервен и леко стреснат. До онзи момент никога не бях говорил с онова прекрасно момиче. В умопомрачението на всеки един миг в който я гледах, всъщност знаех, че съм влюбен в нея; безпогрешно долавях в себе си онова туптене и пробождане в мозъка, онези въздишки и болката и най-вече нежеланието и страха да я доближа. Това бе първия път в които разума заемаше второ място, вървях по онзи шарен лабиринт, където думата "логично" не съществува. Но в един миг реших, че трябва на всяка цена да действам. Един миг, който завинаги ще остане загадка дори за мен самия. Невъзможно е да се опише скороста с която сърцето ми туптеше из цялото ми тяло, а въпросите които изникваха в паникьосаното ми съзнание за секунда, бяха безброй. Доближих момичето навънка, докато чакаше маршрутката сама и пушеше цигара, заслепявайки душата ми с отражението на слънчевите лъчи по блестящо черната й дълга коса. В този момент, чувството е неописуемо. Доближих я бавно, без като че ли ни най-малка престава, какво да направя. Докоснах я по мъничкото рамо и без дори да питам как се казва, защото одавна знаех името й, започнах да говоря. Започнах да говоря дълго, описвайки детайлно начина по които ме кара да се чувствам. Бях развалнуван до такава степен, че исках просто да излетя нагоре и никога повече да не стъпя на земята. Стоях пред нея, вцепенен като статуя, но бях готов да побегна всеки миг и усетих как по лицето ми се мярна объркване, когато тя ме изгледа хладно и надменно. Спрях да говоря в очакване на отговор, но предпочитах да слушам мъртвото й мълчание, когато из невиделица се появи маршрутката, която стори ми се толкова бързо пристигна. Гасейки фаса грациозно с крайчето на токчето, тя ме погледна небрежно с пронизващи като ледени стрели сини очи и с безмълвна усмивка на чистото й лице каза: "Не изпитвам същото към теб." Каза го с такава нотка пренебрежение в гласа, всякаш през цялото това време не бе чула и дума от това, което казах. Никога няма да забравя мимолетния поглед, с които тя ме препарира. Качи се в маршрутката и за секунди изчезна в далечината. Стоях вцепенен още няколко минути, без да знам какво става. Опитах се да асимилирам случката, която стана толкова бързо, всчкаш нищо не се бе случило. Тогава разбрах колко променливо нещо може да бъде настроението и колко много зависи живота от него.
Следващите дни завършваха с напиване, а месеците минаваха бавно. Истината бе толкова тежка, като огромен чук стоварил се върху главата ми. Бях съкрушен по всички възможни показатели. Надеждата вече я нямаше, а всичко стана толкова бързо, че не можах да се насладя на чудесните моменти в които бях щастлив. Любовта се превърна в перманентно страдание и с времето осъзнах, че има неща които просто не можеш да промениш.
Днеска чувствата ми към това момиче са като за един прекрасен трагически образ, появил се на сцената, за да разкрие великата същност на любовта. Любовта живее чрез повторението, а повторението я превръща в изкуство. Oсвен това на всяка любов се гледа като на първа. Смяната на обекта не пречи на искреността на чувството. Тя само го подсилва. Най-често живота ни предоставя едно-единствено голямо преживяване и тайната е в това да го повтаряш колкото е възможно по-често.
И все пак още се питам, ако можеше да усети това, което изпитвах, би ли откраднала от мен тъгата, която незаслужено спечелих...
Това ако си го писъл пък ти ,аз да съм кон...Първоначално написано от shNz
П.П.Моя ден също беше слънчев ,с топъл вятър и можеше да се подуши миризмата на морето.Тогава аз и момичето ,което харесвах бяхме сами ,на разходка около плажа.Казах и ако иска да седнем да обядваме на един ресторант до плажа и че аз ще черпя.Тя се съгласи.Сервитьорката дойде.Ние се поръчахме там квот си поръчахме .Не помня вече .Май беше картофки /не пържени ,а варени/,1 пориця цаца,2 порции лефер,2 коли ,2 бири и две супи.Докато чакахме и казах/цитирам-тези думи никога няма да ги забравя/
Имам да ти кажа нещо
-кажи
,но не знам как да ти го кажа и каква ще бъде твоята реакция
-нищо кажи го направо ,без да му мислиш толкова ,смеейки се/между другото усмивката и беше много хубава ,очите и зелени като моите ,беше и много мила,забавна .. вообще най-красивото и умно момиче ,което съм срещал.../
Обичам те.. /почти доплаквайки.../
Обичам те със цялото си сърце и вярвам ,че и ти мен
Тогава сервитьорката дойде ,донесе ни супата /не знам защо точно нея първо/ тя взе купата и я изля върху мене...
И от тогава си казах ,че няма да ходя на ресторант с момиче на което мисля да предлагам...
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Амиии единствения път в който са ми "били шута" беше преди 2 години и беше наистина гадничко.Ходих с едно момче, всичко вървеше прекрасно, докато една сутрин не се събудих и не видях смс, който гласеше : "Не ме занимавай повече, край!". И така стана ми доста гадничко, но го преудолях, а той си мислише, че никога няма да го забравяидиот !!!
Ами има няколко .Единият беше- "Мислех те за друго момиче ,а сега мнението ти за живота ме разочарова",следващият беше -"Просто не държа толкова на теб "
А, дори и приятелят ми преди да тръгнем ме отряза с- "Обичам те ,но е по-добре да не правим грешки ,а и ще е по-добре за теб и за мен "( мислеше си ,че съм го приела само за приятел) .Та такива истории покрай мен
![]()
![]()
ааа при мен е нямало такива ситуациисамо аз съм резела гаджетата до сега не са ме късали
и да се надявам , че няма да стане
![]()
с тебе пропилях толкова време и надявах се да се промениш
СмС който получих след признаването ми на чувствата бях на 14 цитирам
-"otogovrat mi e ne , ne si losho momche no ne moga da byda s teb SorrU"
![]()
![]()
Говорим си с нея и си казахме че в понеделник ще ми каже какво ще правим.Беше петък, в събота влизам в скайп тя: ОБИЧАМ ТЕ МИЛИ РАДО! А аз се казвам Явор.![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Преди около година бяхме във Велико Търново със хора от една пиеса, която правихме. По това време бях с едно момче, което беше точно до нашата стая и първия ден и двамата висяхме по терасите и си говорихме, лигавихме се и т.н. и на втория ден след репетиции се прибираме с моите приятелки в стаята и търчим към терасата(цялото стадо момичета), за да видим дали гаджето ми и там и ги видях с най-добрия му приятел. Той се беше обърнал с гръб, а приятеля му смотолеви "Ники иска да скъсате" и аз само се обърнах към момичетата и те се развикаха на ония идиот, ама той така и не се обърна...Мислел си е сиг, че няма да го забравя ()
@MaGuSs , ако бях момче, щях да я спукам от бой ^
Иначе, рязали са ме само веднъж . В 7ми клас. Почнах да се гавря на най-добрия му приятел (на гаджето), защото беше сложил очила - нищо против тях нямах, но ми дойде безумно тъпата шега, че той и едно зубърче ще си имат десетина очилати дечица- зубърчета.
И гаджето ми , и приятеля му се разцупиха. Само , че човека с очилата после даже ми стана гаджеС другия така и така трудно си оправихме отношенията.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Учуден съм, че си успял да го прочетеш.Първоначално написано от MaGuSs
MaGuSs .. хич не е смешно, ама как да се сдържи човек![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Не си виновен ти..."
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Целувка и след това "нищо няма да стане...не си виновен ти..."![]()
смс в който пише " k1same"
еми до сега не са ме зарязвали надявам се и да не го правят
`only God can judge me!
"Много си сладка....само да беше руса."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Първоначално написано от LadyV
Каквооо, само защото не си блондинка..ОмГ..![]()
Първоначално написано от m1nik
да!![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Зарекла съм се боя да не ми бара косата!![]()
Скъсахме точно един ден след рождения ми ден..
"Причината" беше: ((цитирам))
Код:Коте,обичам те,но не мога да съм с теб..Ти си "перфектно" момиче и определено заслужаваш много по-добър...Иии..Сори.. Искам САМО да знаеш,че завинаги ще останеш във сърцето ми и винаги ще те обичам..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
"защото разстоянието било много голямо и сме щели да се виждаме на 2 месеца веднъж.."
Не съм бил само аз ^^Първоначално написано от ForzaFelipe